בוקר טוב שישיים

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים../images/Emo141.gif

נראה לי שאני באמת הפכתי ל"חצוצרן ההשכמה" של הבוקר. אבל אין דבר. אני שמחה לעשות זאת ומאחלת לכווווווולם יום אביבי נפלא ורגוע. מחבקת את כולכם

bimbo.

New member
פזי יקר, הצטערתי לקרוא על

הכאב שאתה חש ושקשה לך, אבל אני מקווה שזה מצב חולף והימים הבאים יביאו לך אך טוב

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם, ולפזי ../images/Emo24.gif

שלום פזי יקר,
גם אני כמו בימבו קראתי שאתה עובר תקופה עצובה. אני יודעת שכל הפורום חש כמוני אך אני מדברת רק בשמי. אני תמיד תמיד איתך, בכל סיוע אפשרי, בכל עדוד שתצטרך יש לך את הכתף שלי להישען עליה, אל תהסס, ואל תתבייש. אני יודעת שכל חבר וחבר בפורום מרגיש ככה. לחברי הפורום! בלי קשר להיותי מנהלת טכנית. אני רוצה שתדעו שאני פה עם כתפיים חזקות בשבילכם להישען עליהם. אפילו אם זו בעיה טפשית לדעתכם, או לטווח קצר. אני פה ורק בשמחות
שלכם יעלי

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב לכם יקרים ../images/Emo140.gif

הנה יום חדש הגיע
. מקווה שאתו ישכחו כל עצבי וכאבי האתמול. פזי, כמו שיעלי אמרה, אתה אחד מאתנו, הצלחת להתחבב על כולנו ואנחנו אתך בכל מצב. ו
לך על הרוח הצעירה והרעננה שהבאת אלינו. יום נעים לכווווולם עם
גדול. ממני

בוקר טוב למחצרצת ולכולם ../images/Emo124.gif

מקווה שכולם כאן בקו הבריאות ושזה רק קדחת הניקיונות והבישולים שמונעים בעדכם להכנס קצת יותר לרשת, אני מחכה כעת לעובד הנקיון הגנאי שלנו סיפרתי לכם שבמשך חודש אחד תפסו לנו 2 עובדים האחד עבד שנתיים וחצי והשני הספיק לעבוד רק שבועיים, מזל שהספקתי למצוא עובד נקיון חדש לפני פסח...
הצטערתי לקרוא שפזי ממש לא בפורמה, מקווה שבינתיים הוטב לך קצת...שולחת לך פזי יקר
אמיץ והמון אנרגיות טובות....

emmy5

New member
בוקר טוב חברים טובים ,בוקר נפלא

גאה להיות חברה בפורום הזה ..עד עכשיו אני לא התרגשתי כל כך בפורום ... אני יודעת שעל כולנו עובר תקופה קשה לפני החגים , למי יותר למי פחות ,הגברים הם יותר סגורים,לא מדברים על מה שקורה להם ..לפעמים ליל סדר עושה לנו בעיות,חייבים להיות חזקים ...ואני יודעת שלא קל...אני מדברת מנסיון אישי .אין בררה ,חייבים להיות חזקים ...איך השיר?הכל עובר חביבי ..חג שמח והרבה בריאות !!!!

yaely2

New member
מנהל
גאה להיות חלק מהאנשים האלה../images/Emo34.gif

שלום לכולם,
חייבת לרוץ. תוך כדי כיבוי המחשב ראיתי את ההודעה של אמי וכולם. אמי, תמיד שייתן אלוהים כוח, לפני החגים בפרט ובכל השנה בכלל. הפורום הזה בשבילי באר הכוח, (מקווה שיהיה לכולם), מפה אני שואבת ולכאן אני באה, אם נאמר שאנו חזקים אכן תהיה לנו עוצמה. רק זיכרו: הדשא של השני לא ירוק יותר, הוא אפילו לפעמים צהוב משלך" יעלי

pazi66

New member
תודה יעלי

עצם העינין ששיתפתי אותכם ברגשות שלי זה היסג גדול לך, שהצלחת בנהוליך המסור והחכם לקרב בין כל הללבות בפורום וליצור משפחה מגובשת שלכל אחד איכפת מהשני זה עבר לי, יש ימים כאלה ואתם עזרתם לי מאד, תודה

נֵנָה

New member
לפזי ../images/Emo24.gif חם ומעודד מכל ה../images/Emo23.gif

אין כל ספק, שהפכנו למשפחה מגובשת, חמה, אוהבת ומעודדת והכל בזכותה של יעלי המסורה והנהדרת שלנו. שתדע שאני מתה עליה
וכמוני בודאי כל ילדי הפורום המקסים שלנו

pazi66

New member
יום שלישי, פעמיים כי טוב ../images/Emo79.gif

בוקר טוב לכולכם, יום שלישי פעמיים כי טוב אז שיהיה לכם יום שלישי מקסים

pazi66

New member
רפואה פרטית

רפואה פרטית איש אחד נתקל בפרסום בעיתון על רופא שפיתח המצאה מדהימה: הוא נותן כדור מיוחד. בלעת אותו ובתוך לילה אחד אתה מרזה חמישה ק"ג. מדהים! האיש מתקשר ומזמין תור, מגיע לפגישה ומקבל מהרופא כדור. הרופא מבטיח: בלע את הכדור בערב, בבוקר תקום עם חמישה ק"ג פחות. האיש בולע את הכדור והולך לישון. בלילה הוא חולם על פצצה בלונדינית חטובה שמגיע אליו למיטה, מלטפת, מחרמנת.. יורדת לו כמו שאף אחד בחיים לא ירדה לו.. הוא מזיין אותה בפראות כאילו היה בן 18.. בבוקר הוא מתעורר עם חיוך של חתול, עולה על המשקל ו.. חמישה ק"ג פחות! נפלא. בהמשך היום הוא פוגש חבר ומספר לו את הסיפור.. החבר ממהר הביתה, מתקשר וקובע תור. מגיע אל הרופא, מקבל את הכדור.. מחכה בקוצר רוח ללילה.. לחלום. נרדם וחולם על.. כושי ענק עם זין של סוס והכושי הזה תופס אותו, עוד שניה קורע לו הטוסיק! האיש מצליח ברגע האחרון להתחמק ומתחיל לרוץץץץץץ לרוץץץץץץץץץץץ.. מת מפחד.. הכושי רודף אחריו והוא רץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.. בבוקר הוא מתעורר שטוף זיעה.. רועד.. עולה על המשקל ו.. הופ! ירד חמישה ק"ג.. אבל ככה??? הולך בחזרה לרופא - כועס:"למה החבר שלי חלם על הבלונדינית ואני על הכושי המניאק הזה???" עונה הרופא. "החבר שלך בא כפציאנט פרטי. אתה דרך קופת חולים.."

pazi66

New member
תקוות-בעדיבותה של EFFI7

נפלא, תמונות ומוסיקה מהממת נשלחה אלי ע"י אפי7 , תודה אפי

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכל חברי הפורום

פזי...איזה יופי שאתה כבר במיטבך, ומביא לנו יופי של דברים. אתמול הלכתי לראות מקרר חדש, מתוך תקוה שבימים הקרובים אקנה לי מקרר. הגעתי למחסן העודפים של אמקור/תדיראן. ראיתי מקרר שמצא חן בעיני, והמוכר שאל אם תארוז לי אותו במקום. הייתי בשוק!!! אני יודעת שכאשר קונים מקרר או מזגן, מחכים מספר שבועות עד להגעת המוצר. שאלתיאותו האם אוהא רציני, והוא ענה שכן. ואכן...אתמול המוביל לא יכול היה להביא לי אותו, ולכן בעוד שעה זה יגיע. והכי חשוב...זה המחיר... הם מוכרים במחירים הרבה יותר נמוכים וב 10 תשלומים שווים. יוצא לי לשלם 380 ש"ח לחודש למקרר 500 קוב. אני כל כך שמחה על העיסקה. האם אני צודקת?...מה הנסיון שלכם בקניית מקררים?

למעלה