בוקר טוב שישיים

emmy5

New member
באה ,תתחדשי,לקראת החג המחיר..

בכלל המחירים ירדו , המקרר לא גדול במיוחד , פרנסה לא כל כך יש להם ,אז המחיר מצויין .תהני ושיהיה לך חג שמח

pazi66

New member
תתחדשי על המקרר

מה זה חשוב, יותר 100 שקל פחות 100 שקל, העיקר שמצא חן בעיניך ואת שמחה על הרכישה למדתי בחיי הקצרים ללכת לפי האיטויציה שלי, ולאחר שסגרתי את העיסקה להפסיק לשאול לדעות אחרים או לבדוק מחירים תמלאי את המקרר בכל טוב, תחגגי את החג בגדול, ואני שמח בשמחתך ותשמרי עבורי משקה קר (דיאטטי ללא סוכר) ליום שנבקר אצלך חג שמח

pazi66

New member
בילבול בתירגום

After his death, Osama bin Laden went to paradise. He was greeted by George Washington, who slapped him across the face and yelled, "How dare you attack the nation I helped conceive!" > >Patrick Henry punched him in the nose and shouted, "You wanted to end America's liberty, but you failed." > >James Madison appeared, kicked him, and said, "This is why I allowed the government to provide for the common defense." > >Bin Laden was subjected to similar beatings from James Randolph, James Monroe, Thomas Jefferson and 66 other early Americans. As he writhed in pain on the ground, an angel appeared. Bin Laden said, " This was not what I was promised." > >The angel replied, " I told you there would be 72 Virginians waiting for you. What did you think I said?"

pazi66

New member
ידידי, אני מברך אותכם../images/Emo23.gif -מעט שירה

ברכות/לא אני ברכות לחג האביב הכל פורח מסביב הגיע פסח ואיתו השרב השמש זורחת באור צהבהב השמים כחולים ואין אף ענן הגיע הרגע, הגיע הזמן לאחל לכולם חג שופע שמחה לכם ולכל המשפחה ניסן/אוריאל אופק פתאום הופיע יום ניסן עם ריח האביב. חיך אליו פרפר קטן, הביטו בו עיני ניצן ושמש מסביב... הגן פורח לנגדי, יפה כאגדה. הנה אושיטה את ידי - ולקראתי פוסע גדי מתוך ההגדה אביב חדש נוסח ישן/לאה גולדברג אביב חדש נוסח ישן אביב חדש, אביב חדש! הכל מוריק, הכל פורח, כבר הדבורה בביאה דבש לכוורתה מגן פורח. והזמירים... (אך מעירים,) כי בארצנו אין זמירים. טוב, לא חשוב:ציפור אחרת בתוך השיח מזמרת והמשורר מעז פתאום לחרוז הכל כתמול-שלשום.

emmy5

New member
יש וירוס שמסתובב ...

POWER POINT יש וירוס חדש שמסתובב ברשת הוא מגיע כקובץ : Life is beautiful.pps שם הוירוס הוא : אל תפתחו אותו אם תפתחו אותו תופיע הודעה: It is too late now, your life is no longer beautiful אז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם. האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל סיסמאות וחשבונות ומספרים דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב.

מנורה

New member
צהרים טובים לכם חברי החביבים../images/Emo140.gif

המחשב שלי עושה בזמן האחרון בעיות בנוסף לכך שגם אני לא הייתי בקו הבריאות אבל מהיום מקווה שהכל ישתנה. שמחה לראות אתכם ולך פזי
חם היחד שלנו כאן עוזר להתחזק ולהמשיך כל כך הרבה פירגון שירים נופים ומה שהכי חשוב לי במיוחד החיבוק החם והאוהב של כל אחד ואחד מיכם. שמחתי לראות את שרה16 ולך באה לפעמים תתחדשי ושתמיד המקרר יהיה מלא כל טוב.
אורה דני רדרד היכן אתם? המשך יום נעים

מנורה שמחה לראותך כאן ושמחה

שהחלמת....אז אחרי סידור הבית נפלת מהרגלים???
באמת נחמד פה לאחרונה...האביב הביא לנו אנרגיות חדשות וטובות...דני נורא עסוק עובד מצאת החמה עד (כמעט) צאת הנשמה...רד רד מציצ לפעמים ואורה גם היא נורא עסוקה...

pazi66

New member
אני הכפיל של חונה ? אולי, מי יודע ?

שילחי תמונה ידידתי ואז אוכל לבדוק

../images/Emo92.gif

מהשבת האחרונה - צילם חבר שלנו במסעדת םאסטיס בשד' רוטשילד בתל-אביב... והחיוכים הם מהבויאב'ס (מרק דגים צרפתי)... שהוגש לנו בסיר\מחבת גדול מלא פירות ים וכל טוב...ולחם נהדר...

pazi66

New member
איך שולחים תמונה JPG

מבקש הסבר איך שולחים תמונה, או קובץ עם האופציה צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 250KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו (מקם/י כאן את הסמן לרשימת הסוגים בחר/י קובץ: כותרת/תיאור לקובץ: [עברית תודה

ממש לא יודעת חבר שלנו שלח לי את

התמונה במייל שמרתי אותה אצלי ב-my documents וצרפתי להודעה באופציה של browse

באה דרלינג תתחדשי לתהני ../images/Emo23.gif

נראה לי מחיר מצחיק...ובכלל קנית - תהני, אל תלכי לברר ולבדוק אם היית יכולה לקנות את המוצר ב-100 ש"ח פחות...זה סתם יפגום לך בהנאה, ואני מדברת מנסיון.....לי זה תמיד פוגם בהנאה....אז תתחדשי ותכניסי למקרר החדש דברים טעימים

pazi66

New member
כל העולם שלכם../images/Emo79.gif

תהנו ממנו, תשמעו את צליליו, תריחו את הריחות תחיו

offe

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

לכל העצובים - שיהיה להם שמח לכל הקונים - שיהנו מכל מוצר שקנו לכל החולים - הרבה בריאות לכל העסוקים - עבודה נעימה לכל מי שבזמן האחרון מיעט להתארח בפורומנו - לכל השואלים - רק תשאלו ותהיו בטוחים שכולנו נענה על כל שאלה ברצון.
השמיעו קול - מתגעגעים.(אורה, רדרדול, סבתא, עליזה וכו') שיהיה לכם ערב פסח נעים. מנורה - עדיין מחכים שתיכנסי במלוא המרץ - קודם כל תרגישי הכי טוב.
חיבוקי offe

pazi66

New member
איפה אלהים ?

איפה אלוהים? זוג אחד, הורים לשני ילדים בני 10 ו – 8 , יצאו כמעט מדעתם בגלל מעשי השובבות של ילדיהם. השניים היו פגע רע כזה שידם בכל ויד כל בם. כל מעשה קונדס שקרה בבית הספר או בשכונה, ההורים ידעו שתכף תגיע אליהם הבשורה שילדיהם מעורבים בו בצורה זו או אחרת. שום עונשים לא עזרו, ושום איומים לא הרתיעו את הילדים מלהמשיך להתפרע. כשההורים כבר היו על סף התמוטטות עצבים, מישהו הציע להם שכדאי אולי לזמן את הרב שיחליף אתם כמה מילים קשות. אולי חרדת אלוהים תיפול עליהם, והם יחדלו מהתנהגותם המזיקה. הלכו ההורים אל הרב וסיפרו לו על הצרות שיש להם עם הילדים, ובקשו את עזרתו. אמר להם הרב: "אל תדאגו. הערב אני אבוא אל ביתכם ואטפל בבעיה. אני ארצה לדבר עם שני הילדים, אבל עם כל אחד בנפרד." בערב הגיע הרב לבית המשפחה, התיישב באחד מחדרי הבית וביקש שישלחו אליו לשם את הילד הצעיר. כשנכנס הילד לחדר, הסתכל עליו הרב בסבר פנים חמור ושאל אותו: "איפה אלוהים?" הילד לא ענה. הרב הסתכל עליו בעיניים יוקדות זעם ושאל בקול רם יותר: "איפה אלוהים??!!" עדיין הילד לא הוציא הגה מפיו. הפעם הרב כבר ממש היה מרוגז ושאל בצעקה: "איפה אלוהים???!!!" הילד הנפחד לא ענה וברח מהחדר. הוא רץ לחדרו, נכנס לתוך ארון הבגדים והתחבא שם. אחיו הגדול הצטרף אליו לשם תוך שניות, ושאל אותו מה היה כל כך נורא, מה הפחיד אותו כל כך? ענה לו האח הצעיר: "אל תשאל באיזה צרות אנחנו הפעם. אלוהים נעלם, ועכשיו מאשימים אותנו בזה!!" . :)) סתם הביא לי חיוך , הסיפור הזה..

pazi66

New member
העולם שלנו בעיני אלהים../images/Emo79.gif

מה אומר לכם, הרבה אמת, מציאות ומה יהיה הסוף? ישתמשו בכפתור האדום, אך הלוחץ לא יהיה אלהים

emmy5

New member
מנורה ,כתבתי לך הרבה ..בסוף לא ..

לא עבר ... וזה מעצבן, את תמיד מברכת את כולם , אומרת לכולם שלום , מחלקת חיבוקים... תרגישי טוב גם המחשב שלך ותחזרי אלינו

למעלה