בוקר טוב, שמים מעוננים חלקית

p a l o m a

New member
בוקר טוב, שמים מעוננים חלקית ../images/Emo42.gif

עם מעט ענני כבשים.. אפרפרים, ושזור בהם מעט ורוד וכתום... שמש.. מקסימה..והרקע שמים כחולים.... הבוקר אני הולכת רבותי למועדון הגימלאים לשמוע הרצאה באומנות.. איך אומר אודו גמל"צית?... חהחהחהח..חיים חדשים..

p a l o m a

New member
מצטערררתתת לא ראיתי שיש כבר ../images/Emo124.gif

שרשור של בוקר טוב... אפשר לצרף אותי לשם??....

אנימו

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gifפלומה-../images/Emo50.gif

עם צאתך לגימלאות באופן רשמי. צאי לדרכך ברגל ימין ותהא הדרך סוגה בשושנים

p a l o m a

New member
אנימו, השושנה מהגינה שלך?../images/Emo45.gif

גם אני כבר טיפלתי הבוקר בשושנים שלי.. בספר "מעברים חדשים" של גייל שיהי היא מייעצת ש"במעבר החדש והשלישי"... כל בוקר לטפל דבר ראשון בצמחים אם אפשר, ואם אין צמחים לטפל בהם, לצאת למסע רגלי ולהסתכל על העצים ועל הפרחים.. זו התחלה טובה של יום חדש.

אנימו

New member
פלומה-לא. היא מ-../images/Emo23.gif...מיהוא ראה את

הרשימה למפגש????

אנפה2

New member
בהצלחה יקירה, שיהיה לך התבונה

והכוח, לעשות מחייך פסטיבל של חגיגות קטנות כל יום.
ואני לא קראתי את מעברים, ובכל זאת את הבוקר פתחתי עם לטיפה לכלבתי
האהובה, ניקוי עלים של הצמחים
שבביתי בסלון, השקיה וביקור אצל הרקפות על אדן החלון, ומקווים ליום נפלא. והברכה בראש השורה כמובן לחברתינו " פ ל ו מ ה "

cara13

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo141.gifפלומה ,בשעה טובה

עם צאתך לגימלאות,וש חיים (טובים)אחרי הפרישה ואני רואה שאת לא מבזבזת אף יום אחד.בהצלחה.!

bimbo.

New member
פאלומה, מאחלת לך אושר רב בחייך

החדשים. אין לי ספק שתדעי לנצל אותם על הצד הטוב ביותר.

shkedud

New member
פלומק'ה, אין לי ספק שתדעי לנצל את

הזמן החדש שאת מקבלת במתנה. מאחלת לך שתהני מכל רגע
ועוד ועוד... הרי השמיים הם הגבול

shkedud

New member
פלומה - פישלתי וצירפתי תמונה

לא נכונה. התכוונתי לזה...

בוקר טוב יפה ומאיר לך פלומק'ה יקרה

גימלאית יוצאת לדרך, שתהיה לך בהנאה, בבריאות טובה וסיפוק בכל

מזל טוב ../images/Emo49.gif וגם ../images/Emo50.gif ../images/Emo141.gif

לקריירה החדשה! כייף לך - נראה לי שזו התקופה היפה ביותר (בתנאי שבריאים כמובן). עושים מה שרוצים, חופש אמיתי!!

פלומה, ברכות

ואני לאחר שפרשתי לגימלאות, עשיתי קורס מורי דרך, ורק אז החלו החיים האמיתיים. לדאבון כולנו, המנוול ההוא שקבור במוקטעה, קטע את רצף החיים השלווים של כולנו - דבר שהורגש מיידית בתיירות, הן הנכנסת וזו המקומית. כיום ישנה התאוששות מה, אבל זה ממש, אבל ממש לא מה שהיה עד אוקטובר 2000 תהני יקירתי, הנה כבר עשית צעד ראשון למועדון הגימלאים. נתתי מספר הרצאות בנושאי ידיעת הארץ בכמה מועדוני גימלאים, וראיתי את הקהל - אנשים מקסימים, שכל כך רוצים לקבל, אבל יודעים לתת אהבה. אז עם ברכה זו, קיפצי לבריכה ותהני מכל הרגע, כי איך אמרה פה אחת החברות "השמים הם הגבול" רק היכן הם? לא רואים אותם כי הם כל כך גבוהים

p a l o m a

New member
חברה !../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif תודה לכם

על העידוד והפירגון... אני גם אשתדל לענות על הציפיות... בנושא הבריכה מיכה יש לי בעיה אנ'לא יודעת לשחות...(עכשיו הזמן ללמוד? -אין צ'אנס...) אבל מה שכן הייתי עכשיו במועדון הגימלאים ברעננה - מ ק ס י ם.. ממש פגישת מחזור של כל אלה שהיו לפני 25 שנה הורים בביה"ס של הילדים... ובכלל בארץ אי אפשר לרמות בגיל, או שמכירים אותך מביה"ס, או מהצבא...או מהצופים.. בכל אופן הייתי כבר בהרצאה נהדרת! על הארכיטקטורה ביוון..כל כך נהניתי ועכשיו אני רוצה לנסוע ליוון - כי שם דוקא עוד לא הייתי.. חזרתי מבסוטה עד הגג.(איזה גנדרניות הגימלאיות האלה.אוףףף...
) שוב פעם אני מודה מודה מודה...אם הייתם לידי הייתי מנשקת אתכם...
תודה ל כ ו ל ם ....באופן אישי.......

למעלה