בוקר טוב, שמים מעוננים חלקית

p a l o m a

New member
עומר ואודו ניסיתי עוד בבוקר

לשלוח לשלוח את הלינק המצ"ב... מתה על פריחת הדובדבן לצערי ראיתי את זה רק בתמונות........

odo13z

New member
היי פלומה.

תזכירי לי. בערך בתחילת מרץ אזמין אותך לראות את הפריחה אצלי ברמת ישי. אם אשתי תשאל מה את עושה איתי בחדר נאמר לה שבאת לצפות בדובדבן
כלומר - בפריחת הדובדבן.

p a l o m a

New member
אודו..וואלה אתה חצוף ../images/Emo6.gif קצת

רספקט לגימלצי"ת...
עכשיו ככה, אני כתבתי לך סיפור שלם אבל לא הצלחתי להעביר - ידוע לי שהדובדבן בושינגטון פורח ב14 באפריל ..ואולי גם ביפן - לא יודעת.. בכל אופן נוסעים מכל העולם לראות את המראה המלבב..אנסה להעביר לך שוב קובץ - מקסים

p a l o m a

New member
אודו..הצתה מאוחרת.. איפה את גר???

שאתה מגדל דובדבנים בחצר ?? במסעדה?? במג'דל שאמס...??

אנפה2

New member
פלומלום, (נראה כמו רוזנבלום)

איך עובר עליך היום הראשון בפרישה והחופשה הרשמית, ספרי חויות. אני רואה שכבר עומדים בתו ל-

aviev1

New member
אנפה

אנפה יש בעיות אתך בימים אלה אומרים שאת עלולה להביא את שפעת העופות לארץ

אנפה2

New member
אני גם יושבת על העצים ומשלשלת

שילשולים, אז מה
. תתרחקי מאנפות.

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רוזנבלום "היתה מתה"

aviev1

New member
בשעה טובה

בשעה טובה פלומה אתמול סברתי לתומי שאת סתם מתלוצצת אשמח לשמוע איך זה ,לאורך זמן. בקשר לשחיה. לא להתיאש אני למדתי לפני שנתיים. במקרה הבן שלי מלמד שחיה .אז היה לי נוח וזול גם כן.

שירז7

New member
פלומה, ברכות לצאתך להתחלה חדשה

אני גם כן חברה במועדון גימלאים, ונהנית מכל רגע, יש לנו פעילויות לרוב, לימודים, הרצאות, טיולים, יציאות במאורגן לתיאטרון ולנופש, וסתם לפגוש חברה.

מורין12

New member
פלומה,בשעה טובה.מאחלת

לך הנאה מושלמת בפרישה פרשתי,פרישה מוקדמת ומברכת כל יום על הצעד שעשיתי.לומדת,מטיילת,קוראת יותר וגם נהנית מסתם יום של בטלה

פלומה, בהצלחה, שדרכך לפנסיה

תהיה סוגה בשושנים, כשתתרגלי, תגידי שאין לך זמן לעשות את כל הדברים שיהיו בדרכך, כי יש כל כך הרבה דברים מעניינים סביבך, רק לפתוח את העיניים, כשרצים יום יום לעבודה , לא רואים הכל, עכשיו שהפנאי בידיך, הכל פתוח.

נֵנָה

New member
לפלומה, הגימלאית הצעירה שלנו ../images/Emo140.gif

שיהיה לך בהצלחה ובהנאה
ואל תשכחי לבקש הנחה מנהג האוטובוס ובקופת הקולנוע

redredole

New member
פלומה בהצלחה בדרכך החדשה

תנצלי כל רגע שתוכלי תהני מכל יום תבלי ככל שתצליחי ותראי שיחסרו לך שעות ביממה. המון ברכות לפרישה ותחילת עידן חדש.

למעלה