בוקר טוב 2
<---???

דקל69

New member
מה, כבר שרשור שני? נו אז בוקר טוב שוב,

קרן וגב כנראה יצאו לראיו שלהם, מי שלא ראה מתח של גמר לא ראה את פרצופיהם לפני שיצאו ואת חוסר האידיליה ביניהם. לראשונה אפילו קרן לא נראית מבסוטית מהידיעה שאולי תיקח בערב את הגמר, חבל לי עבור קרן וגב שכך שיחקו את המשחק בימים האחרונים, מעבר לכסף שום חוויה טובה לא תשאר להם, שום תובנה ושום חברות או הערכה אליהם מהשאר (בעיקר שיצפו בפרקים). זאת הסיבה כנראה למה לא הראו אותם יותר מדי בימים האחרונים, כל פעם שהעבירו אליהם זה נע בין שירה בציבור (לא חיננית), שעמום ותהום עמוקה ביניהם, משחק מאולץ ומתוסרט ובעיקר חוסר הנאה. אם כולם נתנו את ההרגשה של שיגמר כבר אצלם בלט ביתר שאת הרצון להפסיק העמיד פנים ולהתנתק אחד מהשניה.

easternstar

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם. אני שואל מה שסוז

שאלה בשרשור הקודם. האם כדאי לסגור את הפורום אחרי הגמר. אני בדעה שלא. נוסטלגיה. אני, דידוש, קיק, רגע ואח"כ סוז, שאפולי קליי, לונדי, ועוד כמה היינו הראשונים שהקמנו את הפורום. לא היו פה כמעט גולשים. היה אינטימי ומעניין. אח"כ הצטרפו רבים וקליי הציע לקבל את הניהול וצרף אליו את לונדי. סוז הואדמה הראשונה ואני אח"כ. היה כייף בפורום עד שהגמר התקרב. כשהגמר התקרב התחילו הבעיות: מיליון לחלוקה ואין רייטינג, כנראה גם כמעט ואין סמסים מחוסר עניין של הקהל. כולם יכולים להבין בעצמם מה צפוי לקרות וקרה. שאפולי הסכימה להתנדב. ידעתי שלא יהיה קל וכולנו חייבים לה תודה. תודה גם לסוז, שלא הרימה ידיים וניסתה להלחם במה שקרה כאן. אני ניסיתי קצת עד שלקראת הסוף כבר לא היה לי כוח. ראיתי את המלחמות בין המחנות ואמרתי לכם שאני לוקח חופשה כמה ימים. בקשר לשאלה העניינית שהועלתה פה. תביעה משפטית על מה שקרה אינה ברורה מאליה. אני בדעה של סוז שנשאר קצת אחרי התוכנית ונראה. לפחות תעלם מכאן תעמולת הבחירות שהפכה את הפורום שלנו למה שקרה פה לקראת הגמר. גמר מעניין. לכולכם: אריק אישטיין בשיר סתיו חורף

אני אגיב גם פה,

אני רוצה להודות לרינתי שנלחמה לצידי
ומצטרפת לתודות שלך, ומודה לך גם אני מקרב לב.
ושאפולי, מאמינים בצדקת דרכך, חזק ואמץ.

easternstar

New member
גם אני רוצה להודות לרינתי שבימים האחרונים

לא הרימה ידיים ובתוך כל מה שקרה כאן ניסתה לשמור על ה

רינתי77

Active member
בכיף מותק! שמחתי לעזור במה שרק יכולתי

בסופו של דבר, למרות חילוקי הדעות בין האנשים, זה פורום חביב מאד ואנחנו(את, אני, שאפולי, כוכב ולונדי) רצינו לשמור שימשיך להיות כזה...

izmeral1

New member
../images/Emo6.gifואני כאן מדיעה לכם פרחים.למדמודדים שלנו

סוזי יום טוב וצהריים מתוקים לך לכולם. אז כך. התעוררתי.כדי לחזור לישון. היה מה לעשות בבוקר.וגם שאני היום לא בעבודה. העסק שלנו. טוב אני חשבתי על שרשור של אהבה לכול המתמודדים היום או חצי שרשור. יפה עם נשיקות כתר וכול מה ?לברך. עד כאן בסדר. ועכשיו לכול הפייבוריט נשלח בהצלחה. וכמובן להמשיך באלה שאנחנו התחברנו. נו אהבנו נהנו לא וכן. עכשיו זה ימים של חג. וזה המקום לעשות זאת. אם התחילו וקדמו.לי אותי. אז אני כאן. כמה דקות.ואחרי הצהריים. יום טוב לך לכולםמתחילה בך חחח באהבה
.

easternstar

New member
בוקר טוב izmeral../images/Emo140.gif

זה רעיון נחמד שכל אחד יכתוב מה הוא אוהב במתמודד שלו אבל היצרים כ"כ לוהטים פה לקראת הגמר שזה לא ילך.
יום טוב לך.
נמשיך רק באהבה.

izmeral1

New member
אסור יצרים חג לנו ולהם. כולנו באהבה כאן../images/Emo140.gif

אבל יש דעות נכון. יבוא אחרי וכן צריך לברך. ואחרי זב כסחים חיחים לא סתם. צריך לכתוב יפה הכול גם חילוקי דעות. צהריים מתוקים לך שלחתי לך תגובה. אגב על הבוקר ראיתי החברה שלי" אתי כי היה זה לי הפתעה רוצה חדשות בום בשמלת ערב. אתי יושבת והיא ממתינה לערב מהבוקר. איזה חמודה היאאאאאאאאאאאאאאא מה לעשות זו אתיייייייייייייייייייייייי. אבל באמת דיברה יפה. הבנתה למה כתבתי כך כמובסלס המראוקאי.נחובש כפרה עליך חחח. היא אמרה שם משפט יפה. שכאן לא קיבל משמעות. כמו למשל בזכותה 60 % היה רייטינג גבוה. ואני ורבים גם חשבו כך וכמובן היה משהו בבחורה הזו. דבר לא רגיל.קצת יצא מהפופורציה. אבל מגיע להם. כי היה קר. -בסך הכול חיממה את האבירה. הקרה...... ולי כואב על יוני. היו ימים שלא סבלתי אותו.אבל המבט שלו אומר.שהוא אדם לבבי. וגם יודיע לזק את החבר. הרבה יותר טוב מאורן הבשל וכמובן מבן הביזיון של התוכנית. גם יצא על אתי וגם השאיר לנו את הפה הפעור הלסת. ונשיקות של קוף. הוא בעצמו הציג את נשיקת הקוף אני העלתי תמונה של נשיקות הקופים. ומי היא אם לא להייייייייייייייייייייייייייייייייייביבייייייייייייייייייי.של שרה .
לך

רינתי77

Active member
אני מסכימה איתך ועם סוז, עדיף ככה

באמת. אם לאנשים לא יהיה עניין, זה ימות מעצמו. אני באופן אישי, אתקשה להיפרד מכמה וכמה אנשים שהכרתי פה ואני מחבבת מאד.

easternstar

New member
קשקש../images/Emo24.gifכמובן. זה בגלל שאת במחשבה

את זוכרת?
בשבילך במיוחד

למעלה