בוקר טוב 2
<---???

קשקשה9

New member
../images/Emo250.gifמה כבר עשיתי שזכיתי לבוקר כזה../images/Emo24.gif

תודה ,שוב אני אומר שהפורום(האנשים פה) הוא זה שהחזיק אותי להמשיך ולצפות בבזיון הזה מבחינתי אמשיך להיכנס אם תהיו פה ואשמח להיפגש גם אחרי ואחרון חביב-תודה למנהלים בעבר ולמנהלת בהווה שהם ניפלאים ועשו את תפקידם מעל ומעבר ובמיוחד שהביעו דעה ולא היו מנהלים מקרטון

easternstar

New member
אני חושב שקשקש התיחסה לעובדה שהיתה פה מההתחלה

ברור שקשקש יודעת שהיא מעמודי התווך של הפורום כמו עוד רבים וטובים. לולא היו פה אנשים איכותיים ונהדרים לא היה הבדל כזה בין מה שקרה רק לקראת הסוף ומה שהיה ברוב הזמן שהיינו פה.
קשקש יקרה. זה שוב במיוחד בשבילך. איך השיר? אהוב עלי במיוחד

קשקשה9

New member
היי את השיר רינתי העלתה אחרי שחשבתי

שסנטנה הם המקור והוא זורק אותי במידית לגיל 13,14 בערך אתה מקסים מקסים מקסים ואני שמחה שהזדמן לי לפגוש אותך פה אם זה הדעות שלך ועד לדרך בה אתה מתנסח בכלכך הרבה רגישות ועדינות

easternstar

New member
זה הדדי קשקש../images/Emo24.gifאיתך ועם חלק נכבד

מהפורום האיכותי שלנו.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif תודה תודה כוכב יקר ../images/Emo24.gif

אבל לכל היסטוריה יש פרה היסטוריה בתקופת האבן היינו פה רק R3 דידוש ואני עמדנו באומץ והחזקנו את הנר שלא יכבה ולא האמנו שמישהו יודע על קיומנו בכלל אבל רוחנו היתה איתנה והאמנו בצדקת הדרך

easternstar

New member
נכון מיצוש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני הייתי עדיין ירוק בענייני ריאליטי ואתן כולכן הסברתם לי
היה כייף. במיוחד בשבילך מיצוש: כשהזמנים עוברים מקזבלנקה האגדי

קשקשה9

New member
מיצי ../images/Emo24.gif ועוד איך היית אני זוכרת../images/Emo13.gif

בבקשה פעם אחרונה שימי את החתולה שיורה באטרף כל פעם היא מצחיקה אותי מחדש

../images/Emo6.gif

אני ישים בצהריים כרגע אני בעבודה התמונה של החתולה היורה שמורה אצלי במחשב בבית

easternstar

New member
מיצוש../images/Emo140.gifתעלי למעלה כמה הודעות ותראי מה שלחתי

לך. אני זוכר שהסברת לי על ריאליטי

izmeral1

New member
אני כאן למה לא תגובה חחחחחחחח פססססססססס

לא באמת רק לכמה דקות עזוב את מיצי ואת פיצי ואניפסיפסי פה. באמת למה לסגור הפורום חבל חברים חדשים יש לי פה גם. ואני גם ביקשתי עכשיו לברך כולם למתמודדים כי אנחנו עם אחד. חג וזה לשנה טובה שתבוא עליינו בברכה אמן. ותציל אותנו מיד האויב. אלה ימים נוראים.! יום מקסים לך
EASTERNSTAR לחבק מותר אז בשני הידיים. לא חיבוק דב כי עדיין חם. באהבה. אבל בבקשה תשנה שם משתמש. או תגיד לי רק אות אחד מהשם שלך. קשה לי .זה תמיד לקח. חצי כותרת.חחחחחח

easternstar

New member
עניתי לך למעלה../images/Emo140.gifאת יכולה לקרוא לי כוכב../images/Emo13.gif

חג שמח ושנה טובה גם לכם

לאה133

Well-known member
הסקר שהוא הכי נכון וצדק בכל הריאליטי עד היום

זה הסקר של חברת סקרים רצינית שבה מצביעים אלפי אנשים רק פעם אחת. תוצאות הסקר: מי ינצח בגמר הדור הבא ? | (1,834 קולות) 1. איתן ודניאל (478) 26.06% 2. קרן וגב (651) 35.5% 3. אורטל (678) 36.97% 4. ליהי (27) 1.47% גם ביום הסיום ולאורך כל הימים אורטל מובילה בבטחה. העם אוהב את אורטל, לתשומת לבכם, אורטל היום לוקחת את המליון. והיא שווה כל שקל

puma141

New member
אורטלי למיליון!כי באמת מגיע לך!:)אמיתית,ישרה,

לא מכרת את נפשך,את גופך-כל הכבוד! יאללה תני קצת נחת הלילה! חחח

למעלה