עוד מילה אחת ומבחנים של שתי כיתות משוגרים לכיוונך!
מ משה רון New member 7/5/13 #31 וואו צבע אדום פרסתי כיפת ברזל חוץ ממתמטיקה אין לי בעיה לבדוק ולתקן כל מבחן
פ פריאל12 New member 7/5/13 #32 אתה צוחק עליי (לפי האייקון) או שאתה רציני? אין סיכוי שבעצמי הייתי בודקת מבחנים במתמטיקה - המקצוע השנוא עליי והחלש... כנראה שיש קשר
אתה צוחק עליי (לפי האייקון) או שאתה רציני? אין סיכוי שבעצמי הייתי בודקת מבחנים במתמטיקה - המקצוע השנוא עליי והחלש... כנראה שיש קשר
פ פרח מפלסטיק New member 7/5/13 #12 איך זה מתבצע בדיוק? אם לדוגמה אני רוצה להבין סופסוף במה מתאים לי לעסוק מבחינה מקצועית. אני נותנת לך שם ותאריך לידה ואתה "מפענח" אותי?
איך זה מתבצע בדיוק? אם לדוגמה אני רוצה להבין סופסוף במה מתאים לי לעסוק מבחינה מקצועית. אני נותנת לך שם ותאריך לידה ואתה "מפענח" אותי?
פ פריאל12 New member 7/5/13 #16 רשע פרח, בהודעות פרטיות הוא ינגן ניגון שונה שרק לא יגבה ממך כפליים, האנטיוכוס
ש שרית הכפית New member 7/5/13 #33 דעתי האישית זה כבר לא עניין של רדוד או לא. לוקחים אנשים שאולי בכלל צריכים עזרה נפשית או תמיכה ועושים מהם צחוק. נכון לאנשים שהולכים משם מבחירה יש חלק בזה אבל אולי זה נובע גם מאיזו בעיה או מצוקה. זה לא רק באח הגדול קורה גם למשל היפה והחנון
דעתי האישית זה כבר לא עניין של רדוד או לא. לוקחים אנשים שאולי בכלל צריכים עזרה נפשית או תמיכה ועושים מהם צחוק. נכון לאנשים שהולכים משם מבחירה יש חלק בזה אבל אולי זה נובע גם מאיזו בעיה או מצוקה. זה לא רק באח הגדול קורה גם למשל היפה והחנון