בוקר טוב

shron17

New member
סליחה,בטעות יצא קישור כפול, אגב,למי שלא זיהה את הקולות

זהו קולו של השחקן עזרא דגן ,וקולה הנפלא של אשתו ז"ל- צילה דגן.

לא לדאוג יותר מידי, רק קצת...

גם אשתי (חולת סוכרת וסרטן) וגם אני (לב) עברנו את זה בלי שום בעיה.

מה שמעצבן זה הביקורות הרבות להחלמת עין אחת, וזה חשוב, ומיד את השניה (לוקח חודש בינייהם וזה בסדר)

לרוב העדשות רגילות ולכן, מי שהשתמש במשקפיים, צריך לחזור אליהם, אבל לא לפני חלוף 3 חדשים מהניתוח השני, עד שהעיניים מתייצבות.

הניתוח עצמו בהרדמה מקומית ויש להזיז מידי פעם את העין לאיזה צד לפי הוראה, הם בינתיים משוחחים בינייהם בענייני דיומא.....
אחרי הניתוח שמים מגן שקוף על העין, לרוב אפשר להסירו למחרת.
להקפיד על הטיפות.
אני לא יודע כמה זמן זה לקח אבל לדברי הרופא זה ענין של כ-10-20 דקות.

נאום הנס - "אֵיךְ נָפְלוּ גִבֹּרִים בְּתוֹךְ הַמִּלְחָמָה"..

לא גיבורים ולא ציפורים, מושחתים !!!

איזה בן לתפארת גדל בבית ראש הממשלה.

כתב פוסט מבזה על אהוד (ברח)
ברק, תמצאו את זה במבזקון

היי לכולם , וחג שמח .

אני לא ממש מבינה . עם מי שאני מדברת , איכן שאני קוראת או שומעת , כוווווווולם מתעבים , סולדים ולא מאמינים לראש הממשלהבפרט וראשי הליכוד שבחברתו . ולמרות זאת כל הסקרים מראים שאילו היו בחירות עכשיו הוא יהיה ראש הממשלה הבא . . זה לא מסתדר עם ההגיון .
חג שמח

כן, כי האספסוף (985.000) איתו

ואז הוא מוכר את המדינה לחרדים ששונאים את המדינה ולמתנחלים שבכלל לא גרים במדינה,
כך נעשים ראש ממשלה
שברוב חוצפה ונוכלות יכול לאמר שאין העלאת שכר לחיילים, אבל יש 800.000.000 למטוס פרטי, אין כסף לקשישים שחיים מ-2000 שקל לחודש, אבל יש לו 700.000.000 לטובת בניית ארמון פרטי.....

למה את חושבת שהוא מרשה לעצמו להגיע לרמות מטורפות של שקר, מרמה, הונאה, גניבות שחיתות מטורפת, ופחדנות ? כי הוא יודע שהוא יכול, בעיקר כי מולו או נגדו יש רק אופוזויציה כושלת שכולם מסוכסכים עם כולם, וכולם רוצים להיות ראש ממשלה גם אם יש להם 2-3 מנדטים.
ככה לא מתחזקים מדינה.
אלא רק נותנים לה להיהרס.

הבעיה שעד שיעיפו אותו לעזאזל, הוא כבר יגמור להרוס את המדינה, בלי להיות מודאג כיוון שהמליונים שלו ממתינים לו באר"הב אהובתו הרביעית.....
למה אשתו טסה לחו"ל בתפקיד רשמי ? אולי להכין את הקרקע ???

SABA ARIE 01

New member
נהריים 13/03/1997 לזכר עדי נתלי סיוון יעלא שירי נירית קרן

הטבח בנהריים הוא פיגוע שביצע חייל ירדני בנהריים ובו רצח שבע ילדות ישראליות ופצע שש אחרות.
ב-13 במרץ 1997 ירה חייל ירדני, אחמד מוסא דקמסה, על קבוצת ילדות תלמידות כיתות ז' וח' מבית הספר הדתי אמי"ת מבית שמש, שהיו בטיול שנתי ב"אי השלום" בנהריים. דקמסה רצח שבע תלמידות, ופצע שש אחרות, מהן שתיים באופן קשה.

SABA ARIE 01

New member
חברים חובה לזכור הבנות שנרצחו

הטבח בנהריים הוא פיגוע שביצע חייל ירדני בנהריים ובו רצח שבע ילדות ישראליות ופצע שש אחרות.
ב-13 במרץ 1997 ירה חייל ירדני, אחמד מוסא דקמסה, על קבוצת ילדות תלמידות כיתות ז' וח' מבית הספר הדתי אמי"ת מבית שמש, שהיו בטיול שנתי ב"אי השלום" בנהריים. דקמסה רצח שבע תלמידות, ופצע שש אחרות, מהן שתיים באופן קשה.

למעלה