אני נשאר עם הקציצות והבמיה
ל לי אל בר New member 7/12/11 #25 וברוח החג.... הנה גם החמין המפורסם לאור ההצלחה יש מצב שנכין גם השבת..
E EastGirl83 New member 7/12/11 #27 יפה..... אני מאוד אוהבת לראות קינוחים (כמו העוגות) יפים.... אבל אז אני אומרת, חבל מאוד לאכול את זה ולהרוס את זה לדברים כאלו, צריך המון סבלנות וכישרון
יפה..... אני מאוד אוהבת לראות קינוחים (כמו העוגות) יפים.... אבל אז אני אומרת, חבל מאוד לאכול את זה ולהרוס את זה לדברים כאלו, צריך המון סבלנות וכישרון
ל לי אל בר New member 7/12/11 #28 לא חבל.. יותר חבל שיתקלקל העוגה היתה ממש טעימה! כל הלמעלה זה לא קוקוס כמו שהרוב עושים........ אני גירדתי שוקולד לבן!! יש שם5 חפיסות שוקולד לבן
לא חבל.. יותר חבל שיתקלקל העוגה היתה ממש טעימה! כל הלמעלה זה לא קוקוס כמו שהרוב עושים........ אני גירדתי שוקולד לבן!! יש שם5 חפיסות שוקולד לבן
E EastGirl83 New member 7/12/11 #29 לבריאות האמת זה נכון... אבל לפעמים, הקינוחים מאוד יפים... שאני אומרת שזה חבל... ואז באה המצלמה... וצריך לתעד כל צד והכי חשוב... שזה טעים ואין כמו שוקולד לבן (למרות שזה לא שוקולד, אבל זה הכי הכי)
לבריאות האמת זה נכון... אבל לפעמים, הקינוחים מאוד יפים... שאני אומרת שזה חבל... ואז באה המצלמה... וצריך לתעד כל צד והכי חשוב... שזה טעים ואין כמו שוקולד לבן (למרות שזה לא שוקולד, אבל זה הכי הכי)