בוקר טוב

בטוחה??? אין אפילו ../images/Emo182.gif אחת

באופק שלא לדבר על גשם אולי היום זה יצליח להם לחזאים???

nonaa

New member
בוקר טוב לכולם ! עדכון מחיפה...

עדכון מחיפה ... לא ראיתי גשם אך הרחובות נראים די רטובים והאוירה סתווית...

daldan

New member
../images/Emo182.gif דיווח מנהריה

אכן ירד גשם בלילה, (זה הרי מה שביקשנו לא?
) התעוררתי בערך ב3:30 לפנות בוקר והיה ריח חזק של גשם. ריח נקי כזה. אבל בבוקר כשלקחתי את הכלב לטיול כבר לא היה גשום. אבל האוירה היא כבר קצת של חורף

גלי ב

New member
בוקר טוב . הלוואי וירד../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

שיוווו.....איך בא לי כוס
..... שיהיה יום מופלא..

ayush

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif סוף סוף אייקונים של

של חורף ! תנו לי קצת להתלהב ולהשתמש בהם...טוב ?
יום נפלא לכולם !!!

rona25

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif

אני מקווה שהיום יהיה לי יותר זמן לקשקש איתכן בפורום.... שאלה - למה אין לי אייקונים של חורף??

Ronnie*

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

אני עדיין לא ראיתי שום דבר שדומה לגשם... הלוואי... (למרות שאני עם סנדלים וחולצה קצרה)

בוקר טוב לכולן ../images/Emo122.gif

אתמול עשיתי את הצעד הגורלי- והדביקו לי טבעות על השיניים! כן! אותו טיפול לישור שיניים שעושים בדר"כ בגיל 12, אני עוברת בגיל 28 (טוב- השיניים היו ישרות, עד שהגעתי לצבא והן החליטו לזוז). אז עכשיו אני נורא בטראומה (למרות שאף אחד לא שם לב עדיין, לטבעות, לא לטראומה) ויום שני אני עוברת עקירה (איזה כיף לי!). זו המתנה של עצמי ליום הולדת שלי. שנה שעברה קניתי לי אוטו. מעניין מה יתגלה כיותר שווה.

את קולטת שאני הולכת להתחתן עם

הדבר הזה דבוק לי לחיוך? אני מניחה שעוד כמה חודשים החיוך שלי כבר יהיה פחות מבהיל
ואני אהיה הרבה יותר רגילה לזה. אחותי אתמול בכלל לא שמה לב (היא רק אמרה שכשאני מנסה לשתות- אני נראת כמו דג) וגם בעבודה לא. אבל אני עדיין נורא בטרואמה מהדברים האלו על השיניים. חכו לחוויות ראשונות מארוחת הצהריים

אתי@

New member
צ´מעי

לאחותי יש פלטה, שגורמת לה לא לחייך, כדי שלא יראו את הפלטה. בתמונות של החתונה שלנו, היא כמעט תמיד מופיעה עם פה סגור, ורק בתמונות הבודדות שבהן הצחיקו אותה, היא נראית טוב! בכל השאר היא נראית בדיכאון (אפילו שהיא התרגשה יותר מכולנו). אז בבקשה לחייך ולא להתבייש...

בוקר טוב וכל הכבוד על האומץ!!!

אני הלכתי לרופא הזה שמדביק מתכות בפה בגיל 12 ואמרו לי שאני מקרה גבולי וחבל על הכסף והסבל... חבל... היום אני מצטערת שלא יישרתי את השיניים... אבל אין לי אומץ לעשות את זה עכשו ואני כבר אחיה כך... עקומה.... איפה הגשם הזה שכולם מבטיחים?!?!? שיבוא מהר וילך חזרה! בלי איומי סרק!!!

שיהיה בהצלחה. לי יחסית גם היה גשר

בגיל מאוחר, זה היה בכיתה י"א, ודיי התביישתי, אבל זה עבר , ולא קרה כלום....ועכשיו אני נהנת עם שיניים ישרות

למעלה