פריולההה לא הרגשתי כלום
ל לימונדה30 New member 31/12/07 #19 ../images/Emo6.gif זהו, נרקי טסה להודו ואת כבר מתחילה איתי ? לפחות תחכי שהיא תנחת ....
Y y e t i New member 31/12/07 #22 בעניין הפייר , הנה בוידאו .. לא חובבת של ארץ נהדרת ..? זאת ליאורה מוטרו ( עלמה זק ).
M Mr K i n g New member 31/12/07 #24 את צריכה לפרוק הכל ../images/Emo152.gif ובאמת כנראה שאת חובבת סוודרים (אני מאוד מקווה שהם מחנות בגדים ולא באים כשיערות על הגוף )
את צריכה לפרוק הכל ../images/Emo152.gif ובאמת כנראה שאת חובבת סוודרים (אני מאוד מקווה שהם מחנות בגדים ולא באים כשיערות על הגוף )
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 31/12/07 #36 פליז זה ה-דבר שמחשמל!!!!!! וגם אני מתחשמלת.. היום ממש שמעתי רעש כשנגעתי בחברה שלי חחחחחחחחחחחחח אחחחחחחחחחח זה כאב!!!! אומרים שזה בגלל היובש באוויר.. משהו כזה ?!
פליז זה ה-דבר שמחשמל!!!!!! וגם אני מתחשמלת.. היום ממש שמעתי רעש כשנגעתי בחברה שלי חחחחחחחחחחחחח אחחחחחחחחחח זה כאב!!!! אומרים שזה בגלל היובש באוויר.. משהו כזה ?!
L luda88 New member 31/12/07 #26 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני לא מאמינה שמחר נגמרים לי הגימלים איזה שביזות