בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

נדמה לי שחיפשו אותי אתמול (או שמא זה היה שלשום)? הזמן טס בלי שום פרופורציה. בכל אופן, אני פה גם כשאיני כותבת, כי אני לא מוותרת על חברתכם.
לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם יום נפלא לכם../images/Emo65.gif

בוקר טוב לבימבו החרוצה ולכל האחרים,
בימבו אומרים: "צדק צריך לא רק להיעשות, אלא גם להיראות" וכל אחד מאיתנו כשהוא פה הוא מגדיל את השמחה. אמי מאמי שלי יקרה בנוגע לצ'ט , אין לי אפילו מושג מה זה, אני אנסה לברר. לא שכחתי לברך את כולנו ביום טוב, שכל חלומותינו יתגשמו ויבואו חלומות אחרים וטובים וגם הם יתגשמו והכל לטובה כמובן. אוהבת אתכם יעלי נ.ב מנורה, מה שלומך? כבר התחברת למחשב?

yaely2

New member
מנהל
מישו, אין לך בשר לשים על העצם?../images/Emo42.gif

שלום מישו, איזה בדיחה, סיפור, שיר אני כל כך אוהבת לקרוא מה שאתה כותב יעלי

maxima

New member
בקר טוב ליום אביבי........../images/Emo42.gif

יום ניפלא לכולם

yaely2

New member
מנהל
למי שרוצה לדעת מה זה מזל../images/Emo28.gif

שלום אמי, שלום כולם
הולך ניסים ברחוב מפצח פיסטוקים, למה פיסטוקים כי ניסים בעל מפעל לפיצוחים, מחזיק 2 מכוניות אמריקאיות ומטוס פרטי קטן. הולך ומהרהר. פתאום רואה באה לקראתו בחורה, מה זה שאפה, חבל"ז. הוא לא מאבד עשתנותיו ומציע לה פיסטוקים מקליית מפעלו ושואל: איך קוראים לך והיא עונה בקול דק ומתוק "מזל" מרגע זה נכרתה בינהם ברית שהלכה והתפתחה לאהבה יוקדת עם מזל ועם ניסים. ולמזל היה מזל כי היא באה ממשפחה מרובת ילדים ודלת אמצעים והיא מה זה אוהבת פיסטוקים, מתה עליהם. עכשיו את מבינה מה זה מזל אמי? יעלי

emmy5

New member
יעלוש,אם כך ,תרוצי אחרי הציפור

משחק יפני חמוד,לך יהיה מזל למצוא את הציפור

נֵנָה

New member
אממי, גם אני מרגישה בת-מזל ../images/Emo57.gif

שזכיתי לפגוש ולהכיר אתכם

emmy5

New member
זה ה מזל שלי "EMMILY"

לא תמיד השם זה המזל שלי , כשפגשתי את בעלי,אמרתי לו את השם שלי (זה גם לא חשוב ,כרגע) הוא אמר לי זה לא שם...הוא לא קרה לי בשם עד שלא ילדתי את הילד שלי ....אחרי זה קרה לי אמאל'ה... נוסטלגיה ....אבל הוא היה המזל שלי "דיאמנט "במלו המילה "יהלום !!!!!

maxima

New member
בענין המזל............אז ככה...../images/Emo13.gif

המזל והשכל הלכו לטייל והתווכחו ביניהם מה יותר טוב שיהיה לאדם מזל או שכל הלכו כל היום ולעת ערב התעיפו והחליטו לנוח נשכב המזל באמצע הכביש, אמר לו השכל מסוכן שם בוא אל ידי בצד ......המזל היה עייף יכבר נירדם אחרי זמן מה עברה מכונית ראתה איש שוכב באמצע הכביש ירדה לשוליים ודרסה את השכל.....
אז מה אתם אומרים מה יותר חשוב מזל או שכל

misu007

New member
../images/Emo70.gifיעלי יש לי משהו אבל לא יודע../images/Emo35.gif

זה משהו שמתאים יןתר לגילי כי זה עבור אנשים יותר מבוגרים, אני יודע שאני הכי מבוגר בפורום, לכן לא יודע איך תקבלו את זה ?זה לא גס זה יותר אישי מה דעתך ?.

סבאאורי

New member
צהרים טובים לכולם

וגם ל misu007 - אתה לא הכי מבוגר בפורום... ומוכנים לקבל כל בדיחה וכל מעשיה ברוח טובה... ברכות

yaely2

New member
מנהל
מישו, בלי שאני רואה אני לא יודעת../images/Emo2.gif

למעלה