בוקר טוב

maxima

New member
מה ההבדל......../images/Emo13.gif

: מה ההבדל בין בית משוגעים למדינת ישראל ? נכון - זה קשה , אבל אולי בכל-זאת תעשו מאמץ ? מחשבתי?? | | | | | | | זה כל כך פשוט - שזה ממש מפחיד .... | | | | | ת : בבית משוגעים ההנהלה שפויה

s d o r i

New member
השקיעו מחשבה

שמי שרון , ולאחר בדיקה מעמיקה החלטתי להצטרף לעסק הפועל בשיטת השיווק הרב שכבתי המכונה גם שיווק רשתי. לא...אני לא עומד לפרסם איזשהו מוצר. רק לשתף אותך... אני רוצה לשתף אותך בכמה עובדות שהביאו לשינוי מהותי בחיים שלי ושל אנשים קרובים לי. אם גם את/ה מחפש/ת שינוי, את/ה מוזמן/ת להתוודע לנתונים הבאים: * איך להרוויח כסף גם כשאתה ישן * איך לייצר הכנסה מתמלוגים (כמו סופר או זמר) * איך לשלם פחות מיסים * איך לייצר עשרות מקורות הכנסה גם בזמן מיתון * איך להיות הבוס של עצמך * למה כדאי לעבוד מהבית ואיך עושים זאת נכון * כיצד להגיע למינוף פיננסי אמיתי * איך לעבוד 20 שעות בשבוע ולהיות מתוגמל על 200 הכלכלה העולמית בכלל ובישראל בפרט עוברת שינויים מרחיקי לכת בעידן זה. אחד ממאפייני השינוי, הנראה לעין, הוא שמשרות השכירים הולכות ופוחתות ומושגים כמו: קביעות, ביטחון, פנסיה-הולכים ונעלמים. על כל משרה פנויה מתמודדים עשרות ולפעמים מאות מועמדים והמצב, כך נראה, רק ילך ויוסיף להחמיר. אז מה עושים? מגלים ערנות לשינויים המתרחשים בעולם וקוראים את המפה בזמן. הולך ומתברר שבאמצעים המוכרים לנו, האפשרות של יצירת רווחה כלכלית הפכה כמעט בלתי אפשרית. האחריות על חיינו, הפכה להיות בידינו, ועלינו ליצור עבור עצמנו את הרווחה הכלכלית אליה אנו שואפים. קריאת המפה העסקית באופן נכון יוביל לכך שיזמות תתגלה כמילת המפתח, יזמות = יצירתיות.ליצור הכנסה במקום לחכות שמישהו אחר ייתן לי אותה. אחת משיטות היזמות המבטיחות ביותר בעולם היא MLM. שיטת שיווק זו מאפשרת לכל אדם ללא קשר לגיל, השכלה, מין או מצב משפחתי ליצור לעצמו עסק עצמאי מקומי או בינלאומי ללא השקעה גבוהה ובסיכון מאוד נמוך. מחקרים העלו כי שני מרכיבים אלו, השקעה וסיכון, הם הגורמים העיקריים המונעים בדרך כלל מאנשים לפתוח עסקים עצמאיים. Multi Level Marketing שיטת שיווק ויזמות עסקית הבנויה בסגנון: "המפתחות בפנים". צריך רק להצטרף "ולהתניע". * בשנות ה-80 עדיין נחשבה תעשייה זו לענף חדשני ומסתורי. * בשנות ה-90 עסקים מסוג זה גלגלו כ- 80 מיליארד $ בשנה. * בשנות ה-2000 הפך שיטת השיווק -MLM לאחד המנועים החזקים ביותר בכלכלה. עסקי ה - MLM מגלגלים כיום מחזור של למעלה מ- 100 מיליארד $ בשנה ! בעולם כולו. מדובר בתעשיית ענק בעלת אחוזי הצמיחה הגדולים ביותר בעולם העסקי. שיטת שיווק זו מאפשרת לאנשים רגילים, כמוני וכמוך, לבנות עסק עצמאי, מהבית, ע"י הפיכת ההוצאות השוטפות שלנו להשקעה היוצרת הכנסה. עשוי להישמע מוזר? נכון, אבל עובד! ניתן להקים עסק קטן כהכנסה נוספת או עסק בינוני וגדול כהכנסה עיקרית - הבחירה תמיד תהיה שלך ובידיך. ובמילותיו של ביל קלינטון "אתם מחזקים את ארצכם ואת הכלכלה לא רק משום שאתם חותרים להצלחה שלכם, אלא מפני שאתם מציעים הזדמנות גם לאחרים. עקבתי אחרי הצמיחה של הענף שלכם במשך שנים, אחרי ככלות הכל, הענף שלכם נותן לאנשים סיכוי להפיק את המירב מחייהם, ובעיני זהו ליבו ועיקרו של החלום..." השקיעו בכך מחשבה, יש לכם את האופציה להפוך למפיצים עצמאיים אשר עובדים מתי שרק אתם רובעים וכמה שתקבעו ולהפיץ מוצר בצורות שונות (העיקר שתהיו יצירתיים!) והחשוב מכל : לא יהיו לכם מתחרים. מאחר ואני מכבד את הפורום אינני מפרסם את המוצר שאני צורך. לכל מי שמעוניין לדעת ולקבל פרטים נוספים מוזמן לשלוח אליי מייל על כך. [email protected] תודה על שהקדשתם זמן לקריאה. שרון

למעלה