בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

חשבתי שלפני פסח אמצא אתכם כאן יותר מוקדם, אבל מסתבר שאתם עוד ישנונים. לכל הכותבים והקוראים והשבים והחוזרים אלינו - שיהיה לכולכם יום נפלא.
 

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ויום נעים בימבו וכולם../images/Emo42.gif

שלום לכם
בימבו, אני רואה טוב? רואים לבחורות היושבות את הטוסיק? אני שמעתי שיש אופנה ביפן שהאישה לובשת בגד רגיל, אלא מאי? על הבגד מצויירים איברי גוף מוצנעים, וזה נראה כאילו היא הולכת עירומה/בחזה חשוף. האם זה המקרה פה? שואלת יעלי
 

pazi66

New member
יום שני מוצלח לכולם

בוקר טוב, יום חמים ונעים והמשך שבוע מוצלח אמן
 

emmy5

New member
בוקר טוב ונפלא לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אחד הספרים שאני מאוד אוהבת
 
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולכולם ../images/Emo42.gif

נכנסתי לרגע לפני שאני רצה לעניני... ת'ראות
 

pazi66

New member
מעט רומנטיקה בבוקר ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

מעט רומנטיקה על הבוקר לא הזיקה לאף אחד זה רק מחממם את הלב להמשך היום המשך יום נעים לכולם
 

pazi66

New member
מספיק, עכשיו להתעורר ../images/Emo52.gif../images/Emo79.gif|

מוסיקה בהשפעת רעידת האדמה רמקולים פתוחים וצמר גפן באזנים הזהרתי אותכם קצת תנועות קצביות לניעור המערכות בגוף
 

נֵנָה

New member
אמממי ../images/Emo24.gif כל כך ריגשת אותי עם

הכתבה הזאת. עוררת בי זכרונות מילדותם של ילדי
מי יודע? אולי בני קיבל את ההשראה מאותו ליצן שכתב את הכתבה הנהדרת. בכל אופן, ילדי שיכללו את שיטת צייד היונים החיות וכך הם נהגו לתפסן: אחד מהחברים הבוגרים יותר קנה בבית-מרקחת חומר שנקרא "תרדמון". החבר'ה הצעירים היו משרים גרעיני חיטה בתרכיז של מים מהולים בתרדמון, עולים על גג ביתנו הגבוה (5 קומות) ומפזרים שם את הגרגרים. כל היונים שבסביבה היו מגיעות אל הגג כדי לאכול את גרעיני החיטה שסופקו להן בשפע. ואז כמו במחזה סוריאליסטי, אפשר היה לראות יונה מסתובבת, מלקטת ואוכלת, וכשראתה את הילדים פרשה כנפיה כדי לעוף, ומאחר וכבר היתה בהשפעת ה"תרדמון", היתה פשוט נרדמת תוך כדי מעוף ונופלת כאבן בחזרה אל הגג. כך היו החבר'ה אוספים את השלל, הולכים לשוק ומוכרים את היונים לכל דורש ... כל הסיפור התגלה לי לגמריא במקרה, כאשר תפסתי את בני עולה על גג הבית והוא סיפר לי את כל הסיפור. את המנה שקיבל, אתם יכולים כבר לתאר לעצמכם, אך מאז חסל סדר התרדמון אצלנו בבנין ... זכרונות מגן החיות כמובן שיש לנו בשפע וגם הרבה תמונות של מסיורים עם הילדים בגן החיות והפיקניקים שהיינו עושים בגן יד-לבנים הצמוד אליו ... זוכרת אפילו את הנמרה המפורסמת שנתפסה בעין גדי אחרי שטרפה שם בעלי חיים במשק והובאה אחר כבוד אל גן החיות שלנו. היא היתה נמרה מנומרת, יפיפיה ואנחנו היינו עומדים מרותקים ליד הכלוב מהמבט הפראי והמהפנט בעיניה כאשר היתה תוקפת את מוטות הכלוב בנסיונותיה להימלט ... אח, זכרונות ... זכרונות ...
לך אממי
 

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo24.gif את מכוונת לאלה ../images/Emo6.gif

האופנה האחרונה ביפן ...
 

offe

New member
זכרונות מפתח-תקוה ../images/Emo9.gif

בוקר נהדר בנות-בנים,
אמי'לה תודה על הסיפור - אני נולדתי בפתח-תקוה - גם אמא שלי נולדה במלבס - ובאותו גן חיות שהכותב מספר עליו, הייתי לוקחת את בני הגדול כשהיה קטנטן והיינו מטיילים בו - יו איך החזרת אותי המון שנים אחורה - תודה. מנורה היי- גם את בוודאי זוכרת את הגן הזה. להתראות בערב - אני הולכת לצעדת חלונות ראווה
חיבוקי offe
 

maxima

New member
בוקר טוב כולם ויום נהדר

הנכד אצלי וכמובן שאני מוותרת למענו על המחשב אז רק התגנבתי לומר יום טוב ולהתראות
 

pazi66

New member
מינה - פשטידת בשר ומצות לפסח

מינה - פשטידת בשר ומצות לפסח אחד התענוגות המשביעים והטעימים של פסח, זוהי 'המינה דה קארנה', פשטידת שכבות של בשר ומצות שהיתה תמיד אמי מכינה לנו בפסח. לפעמים היא גם קראה לזה 'פסטל של פסח'. על יד סלט תפוחי אדמה וביצים, ומנה יפה של סלט ירקות - זו ארוחה נהדרת לסתם יום של חול המועד.. הנה, ככה מכינים: מינה - פשטידת בשר ומצות לפסח המצרכים 8-10 מצות, תלוי בגודל התבנית 750 גרם עד 1 ק"ג בשר בקר טחון 2 בצלים קצוצים 4 תפוחי אדמה מבושלים 5 ביצים מלח, פלפל, כורכום שמן לטיגון כמה קוביות מרגרינה, בערך 25 גרם אופן ההכנה מרטיבים היטב את המצות, עוטפים במגבת נקיה ונותנים להן להתרכך בינתיים, מטגנים במחבת את שני הבצלים הקצוצים עד שיזהיבו מוסיפים למחבת את הבשר הטחון, ומטגנים תוך עירבוב מתמיד, עד שהבשר כולו מפורר ואין גושים מוסיפים מלח, פלפל וכורכום, מנמיכים את האש, מכסים את המחבת, ונותנים לבשר להתבשל במיץ שהוא מגיר, עד שכל הנוזלים התאדו. מועכים את תפוחי האדמה למחית חלקה, כמו פירה, מתבלים במלח, פלפל ומעט כורכום רק בשביל הצבע היפה. מוסיפים את הביצים לתפוחי האדמה, אחת אחת, ומערבים היטב לעיסה חלקה מוציאים כמות של בערך כוס אחת ממחית תפוחי האדמה, ושומרים בצד. מערבבים את תפוחי האדמה הנותרים עם תערובת הבשר. עכשיו מרכיבים את הפשטידה מרפדים תחתית של תבנית פיירקס, או טפלון, בשליש מכמות המצות הרטובות. כל התחתית צריכה להיות מכוסה במצה, אפשר לקרוע מן המצה חתיכות בגודל המתאים לכיסוי. עורמים על המצה חצי מתערובת הבשר ומשטחים יפה מסדרים את השליש השני של המצה בשכבה יפה שמכסה את כל הבשר משטחים על המצות את שארית הבשר מצפים בשליש האחרון של המצות לוקחים את מחית תפוחי האדמה שהשארנו בצד, ובעזרת מרית (הלקקן של העוגות) מורחים את כל פני המצות העליונות. זה נועד להבטיח שהן לא תתקשינה בשעת האפיה ותהפונה לקרשים יבשים.. מנקדים את פני הפשטידה בפירורי מרגרינה, ואופים בתנור בחום בינוני, - 180 מעלות - בערך שעה פורסים למרובעים יפים ומגישים.
 
למעלה