בוקר טוב

pazi66

New member
שלושה תינוקות../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif

Three babies A man is on a train and is carrying three babies. The lady sitting next to him asks, "Are they your babies?" The man lowers his head and says, "No, I work in a condom factory and these are customer complaints."

emmy5

New member
../images/Emo51.gifPAZI66זה מקסים

אונ היתי באמסטרדאם לפני 6 שנים ,היתה אופעה של זה היה DANA INTERNATIONAL בדיוק כך

הפשטידה נהוגה אצל יוצאי טורקיה

יוון ובולגריה והיא טעימה מאוד, אני מאוד ממליצה על המתכון, אגב הפשטידה לקוחה מאתר מתכונים.נט של חמדה ואיה אתר מקסים ומושקע שאין שני לו ברשת - אני מאוד מאוד ממליצה להכנס אליו. וערב טוב אנשים יקרים שמחה ששרה 16 חזרה אלינו נהנתי לקרוא את הבדיחות, הסיפורים ולצפות בתמונות ובזיקוקים הנהדרים

שרה16

New member
חג פסח שמח ושקט לכל באי הפורום

הצצתי וראיתי שהפורום תוסס ופורח. יש משתתפים חדשים ובכלל נראה שאתם עושים פה חיים משוגעים. שרק ימשיך כך!

emmy5

New member
שרהל'ה איזה אורחת ,ברכה הבאה

בדיוק היום הסתכלתי לתאריכים של ימי הולדת וחשבתי עליך ... איך החיילים ? איך הלימודים ...את חסרה ,גם באיה

pazi66

New member
מעגל החיים ../images/Emo79.gif../images/Emo93.gif

מאד מדכא אך אמיתי ביותר כדאי גם להאזין ללחנים אל תכנסו לדכאון

pazi66

New member
../images/Emo23.gifרגשות, מוסיקה חודרת ל../images/Emo23.gif

כאשר עצוב מאד בתוך הלב פנימה, והדמעות מתדפקות ורוצות לפרוץ החוצה ובפנים כאב עמום לוחץ, סגור עיניים והאזן לנמנגינה הנפלאה שנקראת FEELINGS רגשות סילחו לי , פשוט עצוב לי, כן, הרבה סיבות, אך על תדאגו זה עובר... כבר יותר טוב, לפעמים טוב, שיש חברים , אפילו וירטואלים לשפוך את הלב כל זה שברקע מתנגנת כל הזמן ...... רגשות......FEELINGS

yaely2

New member
מנהל
לשרה שלום. לחברים, ובפרט לאמי../images/Emo23.gif

שלום לשרה ברוכה הבאה, לחבריי היקרים פה כיף לקרוא את שאתם כותבים/שולחים ולאמממממממממממי
אמי עשית מצווה, מה זה התרגשתי מהקטע של השובביניו, איך גנב את היונים בחושך, כל סימטה, כל רחוב שהוא הזכיר ממש כאילו מונחים לי על כף ידי. כל כך התרגשתי לקרוא, אלפי
לך אמי. יעלי

yaely2

New member
מנהל
"בכל דור ודור..."

שלום לכולם, שלום לאמי, אמי בפעם שעברה ששאלת על "בכל דור חייב אדם..." הייתי עסוקה מלהשיב. אני מצרפת כאן 3 פסוקים המדברים על מצרים שמות פרק כב כ) וְגֵר לֹא תוֹנֶה וְלֹא תִלְחָצֶנּוּ כּי גֵרִים הֱיִיתֶם בּאֶרֶץ מִצְרָיִם: שמות פרק כג (ט) וְגֵר לֹא תִלְחָץ וְאַתּם יְדַעְתּם אֶת נֶפֶשׁ הַגּר כּי גֵרִים הֱיִיתֶם בּאֶרֶץ מִצְרָיִם: דברים פרק י (יט) וַאֲהַבְתּם אֶת הַגּר כּי גֵרִים הֱיִיתֶם בּאֶרֶץ מִצְרָיִם: "בכל דור ודור...", אל תשכח מי אתה, אל תקבל רגשי גדלות, אל תלחץ את החלש גם אתה היית חלש. ודבר שני מה שמתבקש מהפסוק, רוח החופש והחרות שחוו היוצאים ממצרים, להם זה היה חדש וגם אתה חייב ללמוד להעריך את זה כאילו יצאת ממצרים. יעלי

emmy5

New member
יעלוש ,הבחור הזה ...

יש לו כשרון ענק לכתיבה ,דימיון והרבה שכל ... הפעם הוא כתב דבר שקרה ,מכל הלב ..בזכותו אני קבלתי את האומץ לב לכתוב עיברית..הוא הנכד הוירטואלי שלי, באינטרנט.....

pazi66

New member
אימון זיקוקים לקראת יום העצמאות

תקליקו עם העכבר על שמי לס וגס ככל שתקליקו יותר מהר, תחגגו יותר Click your mouse in the black space above the Las Vegas Skyline. The faster you click, the more you celebrate...

yaely2

New member
מנהל
אמי, הוא יכול ../images/Emo34.gifבסבתא ה../images/Emo63.gif

אמי יקרה,
הוא יכול להתגאות בסבתא הווירטואלית שלו, וגם את יכולה להתגאות בנכד שכזה. יעלי

pazi66

New member
יפן על כף ידך

אחד האתרים היפים. יפן על כף ידכם. לבטל את אופצית הפיכת השפה המופיעה עם כל קליק. לחיצה על כל ריבוע צהוב שעל גבי המפה מביאה אותנו לסיור וירטואלי של 360 מעלות בכל עיר המסומנת במפה.

נֵנָה

New member
ערב טוב לכם חברים יקרים ../images/Emo24.gif

חזרתי מאוחר מבתי, עשיתי סיבוב עם הכלבות ומיד רצתי אליכם. כל כך התרגשתי ונהניתי משפע ההודעות ועדיין לא הספקתי לראות את כל הדברים המעניינים שצרפתם אליהן. ברוכה השבה אלינו שרה16 שמחה לראותך שוב אתנו
מצטערת שלאחרונה אני כל כך עסוקה ועייפה, שאיני מספיקה לכתוב כלום ובקושי מספיקה לקרוא את ההודעות הנפלאות והמעניינות שלכם. ממש עושה לי טוב על הלב לראות את הפורום כל כך תוסס ושופע חיים. אתם נהדרים כולכם, אחד אחד
אוהבת אתכם

למעלה