בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

מתכוננים כבר ליום העצמאות? נראה שעם ישראל נהנה מצד אחד משפע חגים, ומצד שני משפע בעיות....
הלוואי שיהיה טוב. אני מאוד חוששת מוענונו שכזה....

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לייצ'יק משפחתה ותומר../images/Emo101.gif

ללייצ'יק אנחנו איתך ומחזיקים לך אצבעות
הסירי דאגה מליבך רק תגידי הופ
וכבר השקדים של תומר אצל הרופא, ותומר בבית. לכל חברי הפורון יום נעים וטוב לכולנו. אוהבת יעלי

pazi66

New member
ללייצ'יק אני ומחשבותי איתך ועם תומר

מאחל לתומר הבראה שלמה ומהירה

emmy5

New member
בוקר טוב ושקט ,../images/Emo24.gif

הרבה בריאות לתומר ...תכינו לו הרבה גלידה . יום נפלא ושקט לכולנו ..

emmy5

New member
MISU007 ,העוזרת הגיעה ,אבל....

באיחור ...הגיעה עם עוד בחורה צעירה ...היא באה להודיע שבשבת נוסעת למוסקבה..במקומה הביאה משהי אחרת ...היתי מאוד עצבנית ,אז אמרתי לה שאני עצמי אחליף אותה ...עכשיו אין לי עצבים ללמד מישהי חדשה .. הבן כעס עלי ,אני אעבוד קשה ..זה כל הסיפור

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולנו ../images/Emo141.gif

שולחת מפה אנרגיות טובות לנכד של לייצ'יק - שהכל יעבור קל וההחלמה תהיה מהירה
ולמי שמתחק לשיר מצרפת לינק של אפי נצר, יש בלינק הרבה שירים עם המילים והמנגינות...יופי של שירים - כולם מוכרים ואהובים אלי...
ללחוץ על הכיתוב: "רשימת השירים" ולהתחיל לשיר....
יום טוב לכולם,אני כבר אחורי הבישולים ובדרך החוצה... להתראות מאוחר יותר....

maxima

New member
בוקר טוב כולם....ולננה../images/Emo24.gif

החלמה מהיר לנכד

maxima

New member
זה מה שקרה ...כתוב בעיתון..../images/Emo13.gif

שתי ידיעות מהעיתון גבר בן 75 הובהל לבית החולים סורוקה כשויברטור תקוע בעכוזו והוא מתפתל מכאבים, אי אפשר היה להרדים אותו מפני שהוא סובל ממחלת לב. הרופאים שעמלו קשות כדי לשלוף את הויברטור מישבנו אמרו שהוא כבר היה אצלם לפני שנה עם אותה בעיה. בגליון הרפואי שלו מאז כתוב שהוא השתמש בויברטור כדי להגביר את הגירוי המיני. ================================================ במוסקבה הובהל לבית החולים אדם שלקה בדום לב הרופאים ניסו להחיותו אך ללא הצלחה. על האלונקה בדרך לחדר מתים הוא תעורר, לשאלתם היש גן עדן או גיהנום הוא ענה שאין כלום ואמר שהוא רעב ורוצה לאכול לא עזרו מאמצי הרופאים לשכנעו לנוח, לפי בקשתו לקחו אותו לקפיטריה שם אכל ארוחה כיד המלך ושבע וטוב לב הוא נשכב ומת

yaely2

New member
מנהל
מקסימה, את באמת מקסימה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלום כולם שלום מקסימה,
תפסתי קריזה של
איזה סיפורים.
מקסימה כל הכבוד. אני מזמינה יום יום לפחות 2 סיפורים כאלה. יעלי

emmy5

New member
מקסימה,מה הינו עושים בלי עיתונים

עכברה נולדה ל-2 אמהות ללא אב יום חמישי, 22 באפריל 2004, 8:23 מאת: יובל דרור, הארץ עכבר מעבדה. עוברים מגנים נקביים נאים למראה (צילום ארכיון: רויטרס)הצלחת הניסוי ביפן מרמזת בראשונה על האפשרות שבעתיד יתאפשר להביא לעולם גם ילדים עם חומר גנטי שמקורו בשתי ביציות אולי אפשר לעשות ילד עם ויברטור? =====================================

נֵנָה

New member
נכנסתי לדקה ולבי נמס מחום נעים ../images/Emo23.gif

לבימבו, יעלי, פזי, אממי וחונה
הברכות והאנרגיות הטובות שלכם כנראה השפיעו לטובה על תומר שעבר הבקר את הניתוח בהצלחה, וכבר התעורר, התלונן שהגרון שלו יבש וביקש מים כמה פעמים וזה מ צ ו י י ן
אני מאד מקווה שהוא יעבור את זה בקלות. הניתוח אכן היה הכרחי, כולו היה סתום לגמריא (גם שקדים וגם פוליפים) האזניים בסדר ולא צריך כפתורים
אוהבת אתכם בכל לבי. אין דבר מרגיע ומנחם יותר מברכות של חברים טובים. שתהיו לי בריאים כולכם ונשמע רק דברים טובים
הגעתי הביתה לאכול משהו וכבר נוסעים לביה"ח אל תומר המתוק שלנו
להתראות
לייצ'יק

נֵנָה

New member
מקסימה חמודה, הודעתך התגלתה לי

רק אחרי שכתבתי את הודעתי. המון
לך מקרב
לייצ'יק

offe

New member
העיקר הבריאות ../images/Emo24.gif

ננוש, אמנם במסר איחלתי המון הצלחה בניתוח. כשקוראת פה את הברכות של החברים, ואפילו של פאזי טיפין טיפין שחוזר אלינו, כל מי שמתמכר לפורום הזה, בסופו של דבר משתלב, כי מבין שפרגון בכל צורה שהיא, זה סם החיים. אז לתומרצ'יק החלמה קלה.תני לו
על המצח. offe

pazi66

New member
יש משהו במה שאת אומרת offe

כנראה שבאמת התמכרתי אליכם ניסיתי את "חמישים פלוס" - ז ה ל א א ו ת ו דבר עדיין קשה לי לחזור, הפגיעה היתה קשה מדי אני מקווה שהזמן יעשה את שלו, בינתיים אני איתכם במחשבות ועוקב ומשתתף בחיכם האישיים הן במחשבה והן בלב

emmy5

New member
פזי ,אז אתה לא יודע מזו פגיעה../images/Emo6.gif

אנחנו מכורים לפורום הזה ,וברגע שתכיר את כולנו ,הקשר נעשה עוד יותר טוב ...או בכלל לא ... מתחילים להתרגל לכל שגעון ..וגם לגיל ה 20 שלי ..... היתה חסר לי ...

emmy5

New member
פגיעה זו לתת לי לנקות לבד את הבית

מי תשב על יד המחשב?

למעלה