בוקר טוב

מנורה

New member
צהרים טובים ידידי../images/Emo140.gif

שמחה לפגוש אתכם גם קצת באיחור אבל איך אומרים טוב מאוחר מאשר אף פעם לא. ננה, תודה לאל שתומר אחרי הנתוח ילד בגיל זה מתאושש מהר. בקשר לסיפור עם הויברטור הכל אמת ויציב(מכירה מישהוא שטיפל בגברבר) רק הגבר היה יותר צעיר (50+ )אבל כרגיל את העיתונות צריך לקחת בערבון מוגבל. בקשר לואנונו עם כל הרעש והבלגן גם אני בדעה שיש דברים בגו. מישהוא זוכר את אוניות שרבורג והקשר לפרשת לילהמר? יום נעים

emmy5

New member
מנורה , צהוריים טובים..

בטח יש משהו ,כולנו נראים ככה בעולם כולו....פרצוף של חתול יהודי ...

נֵנָה

New member
איחולים חיזוקים ואנרגיות טובות ../images/Emo23.gif

מרחיבות את לבו של האדם. מי שאמר את זה צדק בהחלט. לאופי ומנורה תודה על האיחולים ועל המסרים החמים
. הגענו אל תומר בביה"ח, מצאתי ילד זורח מאושר, יושב על המטה ומלקק קרטיב לימון, אחר כך ארטיק וניל שוקולד ולא בחל גם בארטיק שוקו-שוקו חצי נמס שחילקו בביה"ח ואכל בכפית כמו גלידה ... חיוך רחב מאוזן עד אוזן ועטרת תלתליו זוהרת סביב ראשו כמו הילה זהובה
והעיקר, לא מפסיק לדבר, שפתיים יישקו, עשה מצב רוח טוב לכל המאושפזים הקטנים שהיו אתו בחדר ולהוריהם.
שיהיה בריא הנסיך המתוק שלי ... אפילו הכאב שעיוות את פניו מדי פעם, לא העיב על אושרו מתשומת הלב שקיבל מכולם. והעיקר שנהנה מהספרונים שסבתא הביאה לו במתנה ואבא ישב והקריא לו. אתם בודאי זוכרים אותם, הסידרה של ה"מר"ים - מר אפצ'י ומר דיגדוג מסידרת "מר שמח" וחבריו ... זוכרת שקניתי בזמנו את כל הסידרה לבתי הקטנה וכמה אהבה שהקראתי לה אותם, והנה הגלגל מסתובב וחוזר ובנה הקטן נהנה מאותם הספרים
והוא אומר לי: סבתא, ידעתי, אמא אמרה לי שאת תביאי לי מתנה יפה
סיפרתי לבתי על האיחולים ועל האנרגיות הטובות שקיבלתי מכם וגם היא מוסרת לכם
מכל ה
. אוהבת אתכם

emmy5

New member
ננהל'ה ,ידעתי שגלידה היא התרופה ...

תרופה הטובה ביותר ,ילדים אוהבים את התרופת הפלע שקורים לה "גלידה" נשיקה לתומר

yaely2

New member
מנהל
לייצ'ק../images/Emo141.gifכל כך שמחה בשביל תומר

ובשבילך.
אני חושבת שאיחולים חיזוקים ואנרגיות טובות מאוד מאוד חשובים לאדם במצב ירוד. כאן גם היה "דברים היוצאים מן ה
, נכנסים אל ה
" ותודה לאל שהכל מאחוריכם/אחורינו הרבה נחת לכם מהילדים והנכדים יעלי

ora11

New member
ננה יקרה../images/Emo25.gifלתומר../images/Emo24.gif

ירדה אבן מהלב העיקר שירגיש טוב ויחזור הביתה במהרה. האצבעות עזרו נכון?

ננה שמחה שהכל כבר מאחוריכם../images/Emo57.gif

ושתומר זולל ארטיקים בששון ובשמחה...(
זה עתה חזרנו מתערוכת צילומים של חיילים, שאירגנה "באה לפעמים" (כתבה קצת גם בפורום שלנו) במשכן האומניות בת"א לזכר בנה שנפל לפני 9 שנים בלבנון. הצילומים היו יפים ורגישים ותיארו את חיי היומיום וההווי הצה"לי, את התערוכה פתחה יעל דיין בנאום קצר וקולע והאמת נכבשתי בקסם הדייני, היא היתה כל כך עניינית ומעניינת, לא דיברה מהכתב, והמילים בקול ובאינטונציה המיוחדת שלה חדרו לי ללב, שר הבטחון שאול מופז גם הוא כיבר את הארוע, אבל נאם בצורה מכנית מדף נייר והאמת שיעמם אותי...את הארוע חתמה זמרת אופרה שהרטיטה בקולה הנפלא. כמה נעים היה לקחת חלק בארוע תרבותי שכזה...וכמה עצוב לחזור למציאות ולטלויזיה ....שר לשעבר בישראל מואשם על הברחת סמים!!!! נו מה? אם בן של ראש הממשלה (שלא לדבר על ראש ממשלה) מואשם בשוחד...אז שר לשעבר.........קטן עליו....

yaely2

New member
מנהל
חונה, על השר המחושש לא שמעתי../images/Emo59.gif

שלום לכם חונה וכל החברים שלי פה
ממש מעניין מה שאת מספרת והתרשמותך מהאישים השונים. ממש מעניין. המחשב שלי עשה לי בעיות היום, אני מקווה שעברה לו הקריזה. יעלי

למעלה