בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo141.gif

אין לי הגיג בוקר (ישנתי כ"כ מעט והברגים בראש עוד לא מכוונים על תהיות ושאלות גדולות או קטנות). אתם מוזמנים לתפוס את מקומי ולהגג
בכל אופן, בפני מה או מי אתם עומדים היום? משימות, רצונות, מפגשים? ואם אין הגיג, אז ארחיב בהסבר קצר על מטרת שירשור הבוקר בעיני. פורום מאחורי ההתמודדות. כשמו, אנחנו ביחד מנסים לגלות מה עומד מאחורי הרגלים, דפוסים והתנהגויות שלנו ביום יום. אז אם נכתוב בבוקר מול מה אנחנו עומדים - ומה הקושי שלנו במשימה, או מה מפחיד בפגישה הצפויה - יהיה יותר קל להתמודד ביחד, או לשנות פחד טבוע או הרגל עמוק. זה הרעיון שבשרשור הבוקר. עכשיו תורכם

Neora Barak

New member
בוקר טוף להבונת- וכולאאאםםםםם ../images/Emo140.gif

העלית נושא מאוד חשוב, החשש של אנשים מהשעה הבאה שתבא אליהם, מכל מה שצפוי להם במשך היום, שינוי פחדים, או הרגלים עמוקים, הוא משהוא טבעי, אבל !!! אם נוכל לעשות מהפך מחשבתי, ולהבין שאנו עומדים מול הזדמנויות - ולא "התמודדויות", דברים מבורכים ולא - "ארועים" - יהיה לנו קל יותר לקום לבוקר חדש, בלי חשש, אז בוקר טוב של ניצול הזדמנויות, גם אם הן נראות כקשות.

Neora Barak

New member
נורא פשוט להבונת, נורא פשוט,

לאחר תקופה של השתבללות, או חוויה מדכדכת, יש איזו בעתה מהמחר, אם נקום בבוקר, ונחליט שהיום צופן לנו הפתעות, ומשו בטח יהיה נחמד לנו, אז יהיה נחמד !! לעומת זאת, אם נקום בהרגשת נבך, ונצא מהבית כמו סומים בארובה, לא נראה את ההזדמנוייות הקטנות, או הדברים הכן יפים גם אם יעברו לנו מול החוטם. אז גם אם בהתחלה לא כ"כ מאמינים שזה עובד, בואי תעשי עם עצמך ספורט, קומי בבוקר, כשאת מכוונת לעולם ולכל מה שהוא צופן אלייך, פתחי עצמך לחוץ, ותראי איך לאט לאט הוא נוגע בך.

זה כ"כ כ"כ נכון נאורה ../images/Emo140.gif

היתה לי שיחה עם אדם מאמין על "ניסים", דיברתי ושאלתי אותו מיני שאלות לרוחב ולעומק על נושאים שונים בתורה, גם על "הניסים שהיו" ואינם (?) והוא אמר לי משהו שנחקק בי עמוק פנימה, הוא אמר "יש גם היום ניסים" איננו פתוחים רק לראותם. אנחנו חושבים שהם אמורים להיות דרמטיים וחושבים עליהם במושגים 'קיצונים', אבל לא. באמת להבונת ונאורה רק לחשוב (ולשים לב), כמה מדהים לנסות לראות בפרטים שונים וקטנים - ניסים. אם קוראים אותם, לדעתי, זה יכול להרחיב את המבט שלנו באופן שיכול להשפיע בכמהה וכמה היבטים. אתן מסכימות שאנחנו כלואות במימד צר? (על אף שלפעמים חושבים שלא בדיוק?) אני לא יודעת אם זה מפני שאיננו "מסוגלות", כמו..שחושבת שכלואים בתבניות/דפוסים וכד' שקשה לפרוץ.

את מקסימהה נאורה

יוצא לי מדי פעם לקרוא אותך ואחרי זה אני מתמלאת בהרגשות חיוביות ממך, את מקרינהה את זה מטבעך נאורה
אחחח...איזה תענוג.

מסכימה איתך. זו באמת הדרך

האמת, לא שאלתי את השאלה בשביל עצמי - אני מהקמים בבוקר ועושים (לגבי הערב...זה בד"כ סיפור אחר).

כנסי גוזל ../images/Emo13.gif

גוזל??? את כבר גדולה יקרה שלי
וחכמה שכיףףף בנשמה לקרוא.
הרבהה

BellA עלמה

New member
משימה שלי היום

פשוטה מאוד לשרוד את היום וללכת לחוג בערב אמול בפעם הראשונה סגרתי את היום ב9 חסרת כוחות ומצב רוח

מון שרי

New member
בוקר נהדר

חזרתי אתמול בערב משיעור שהימם אותי, יקח לי המון זמן לעכל ולהבין. לא יכולתי להירדם מרוב התרגשות. אני מרגישה שיש כ"כ הרבה מידע בעולם שאין לי מושג ממנו, והשאלה שלי להיום, איך אפשר להספיק ללמוד ולדעת ולהבין את כל השפע הזה שמוצע לנו?

אי אפשר

אי אפשר להכיל ולקלוט את כל הידע שפרוש לפנינו. ודוקא בגלל זה אנחנו מקבלים כאן ידע מאד חשוב - קבלת המצב. קבלת הגבולות שלנו. הסתפקות ושמחה בחלקנו ובמה שאנחנו מסוגלים להשיג. זה ידע מאד עצום בעיני, גם אם הוא נקודתי
מה היה בשיעור שהימם?

../images/Emo23.gifאיזה עולם נפתח בפנייך שרי??

דבר פנטסטי!!?
לא להאמין מכמה מקורות אפשר לרוות ולהתעשר בלי סוף כמעט, אממ?? תודה לאל שהגעת לזה, תסתכלי, עברת מקצה אחד לשני מדכאון ועד לראות ולהחשף לעושר (גם בא') המדהים שקיים. שתהניייי ממנו בלי סוף שרי שלי,,, אני מאושרת בשבילך
דליה שלך תמיד

מון שרי

New member
../images/Emo51.gif

מה שהדהים אותי היה שלאקאן טוען שהדחף הוא לא חלק מה"אני". אני לא מפסיקה לחשוב על זה. מי שמחליט אם לממש את הדחף או לא זהו ה"אני".

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב לכולנו ../images/Emo24.gif

מתחילה לעבוד ב-12 היום, ולמזלי רק לארבע שעות. למזלי כי קצת לא מרגישה טוב, הגרון הורג אותי. אחרי זה אני אלך לסופר <חתמתי שם כבר קבע
> ואקנה ירקות ופירות קצת הבייתה- תמיד חשבתי שזה קל לנהל בית וכו' אבל לא את הבית שלנו!!! אנחנו כולה 2 אנשים וחתול בבית הזה, אני בקושי נמצאת בבית ואח שלי שנמצא פה רוב היום פשוט מלכלכך, לא מעניין אותו שום דבר, רק עכשיו הוא התחיל להוריד זבל קצת- באמת מזלללל!

צהריים טובים

עכשיו חזרתי מהעבודה ויש עוד לימודים אחרי הצהריים מחר אני על הבוקר נוסעת למרפאה לדיאטנית והפסיכולוגית לא נשקלתי שלושה שבועות והאמת טוב לי עם אי הידיעה אם עליתי או ירדתי גם ככה אני לא יודעת את המשקל שלי (אני נשקלת עם הגב) בכלל השבוע יש לי שבוע יחסית יותר קליל פחות עבודה

broken child

New member
בוקר? צהריים? כבר לא יודעת ../images/Emo4.gif

חוזרת שוב ושוב על אותה הטעות. וזה נעשה במודע. זה קורה לי כל כך הרבה בזמן האחרון:מגיע הבוקר אחרי כל הלילה שלא ישנתי ומכיוון שאני לא רוצה לפספס את היום ולהפוך אותו שוב ללילה (ואת הלילה ליום)-אני פשוט נשארת ערה המון שעות. זה גומר אותי פיזית ונפשית ואני כל פעם מבטיחה לעצמי שאני לא אחזור על הטעות הזאת,כי אני יודעת כמה רע זה עושה לי. איך מתמודדים עם הרגלים/דפוסים שטבועים בנו כה חזק? איך משנים הרגל רע-כשיודעים שהוא נעשה במודע ומזיק? איך??

yogi ili

New member
אולי

תכנסי למיטה עם משהו שירדים אותך(ספר, סרט) ותעשי מאמץ לא לקום. ותשאירי לך את הסופ"ש להשאר ערה (אני יודעת שזו עצה גרועה כי הסופ"ש עלול לגרור איתו את ראשון ושני... אבל זה מה שהיה עובד אצלי פעם...וגם לא תמיד) האמת - אני מתגעגעת לימים ההפוכים...

למעלה