בוקר טוב

להתמודד עם דפוס התנהגות חוזר

אני מחייכת עכשיו...לא יודעת למה. אולי בגלל שחושבת עלייך. אולי בגלל שפשוט כ"כ יודעת, בדיוק כמוך, כמה זה קשה לשנות הרגל עמוק. קשה, אבל אמרנו כבר שאפשרי, נכון?
אז איך משנים? צריך להיות חזקים עם ההחלטה. לגבי שעות שינה - את בהחלט יכולה לתפוס פיקוד, ולא לתת לעצמך לעשות יותר לילות לבנים. פשוט לא להיסחף. אין מצב. להגיד לעצמך: אני לא במצב שיכולה להרשות לעצמי כרגע לשחק עם זה. ובכל פעם שהפיתוי שוב עולה - אז שוב להגיד את המשפט הזה. אם באמת באמת לא תיסחפי (ואני מדברת על לילות לבנים), ותעמדי בהחלטה שלך - אז יקרו שני דברים: 1. את תתחילי להתרגל לישון בלילה- וזה יעזור לבריאות הגוף ולנפש עוד יותר. 2. את פתאום תגלי שאת מסוגלת לעמוד בהחלטות שלך, גם אם הן קשות לך. מה דעתך על האסטרטגיה הזו? בואי נתקוף את שעות הינשופים.

Cגלית

New member
גם אני מעבירה שעות ינשופים שכאלה

הקושי נוראי, הרדמות לפנות בוקר.. היום התחיל לי הבוקר בארבע אחה"צ.. בבעע. ניסיתי כדורי שינה.. הם הטיבו להרדימותי.. לפנות בוקר.. כך שישנתי עוד יותר טוב ביום..

broken child

New member
לילות לבנים...וואו.

כתבתי פעם שיר שמתחיל במילים: "לילות לבנים שורף בעיניים זעקה חרישית מרעידה ת'שמיים" [משהו כזה,לא זוכרת
] מה שקרה אתמול בסוף זה שהעברתי 24 שעות בלי שינה עד שכבר לא יכלתי יותר ובשעה 17:00 נשפכתי. ישנתי טוב-9 שעות. אבל אני עדיין עייפה. לפחות אני מסתכלת על הצד החיובי שבעניין-שהיום אני אהיה כל כך עייפה בסוף היום-שאני אלך לישון ולא אעביא עוד לילה לבן. סורי שבזמן שרצית לתקוף את שעות הינשופים כבר הייתי בתוך השמיכה
וזאת הפעם הראשונה שאני ממש יכולה לאחל "בוקר טוב" בבוקר. אז בוקר טוב יקרה שלי
ו-בידקי מסרים

yogi ili

New member
להיום- כמו כל יום

עבודה, ומנסה להבין למה כבר אין משימות, רשימות שכל כך הצטיינתי בהן, מה בעצם גורם לי להיות אדישה ו"רדומה" כל כך.(ואני לא מצליחה להבין...) שיהיה לכולם הצלחה במשימות
ושבוע נפלא

בא לך להסביר?

למה את חושבת ש"נרדמת" ככה, ופתאום משימות או רשימות לא כ"כ מעניינות אותך? מה את מרגישה לגבי זה?

setonr

New member
ליוגי לי-אוסיף קצת משלי- מה שנחוץ

זה לייצור את הדחף לצאת לשות דברים עם כייף ותוכן ללא הרוטינה. תראי אותי , היום קמתי ועסקתי רוב היום בניקיון וכביסה. תגידי מה הרבותא... אומר לך שאים גבר קם בבוקר וחושב איך לשפר את חייו, גם בדברי טרוויאליים כדי להרגיש עייפות ובמקצת סיפוק "הנה עכשיו יותר נעים לי,.. אל תאמצי עצמך עם "רשימת מכולת" של מחויבויות תני לדמיון למשוך אותך, כך גם תהני מדברים טרוויאלים כמו לחפש אגרטל לפרחים שמדברים אליך ....להשתמע ביי..

Neora Barak

New member
יוגיל'ה- את הכדור שינה - קחי הפעם..

עכשיו !! כך לא תהיי מטושטשת מחר. בהצלחה.

yogi ili

New member
../images/Emo51.gif אהבתי..

התגובות שלכם עזרות ומעודדות אותי. סטנור הכי היה חשוב לי לשמוע לא להכביד עם משימת מכולת(נהיה כבד לי הרשימה) חזרתי מהעבודה כל כך עצובה מזה שהגעתי למצב שאין לי חשק לכלום לכתוב, לעשות, לשמוח, ואין לי חשק בכלל להבין את עצמי.היום היה חם והחבר גם חזר מאוחר נכנסנו שנינו לבריכה לשחיה לילית, היה כיףףף, לא תיארתי לי שהיום יסתיים כך. אני לא יודעת מה קורה מן דיכאון סמוי, אולי הקושי (הרב) בארץ זרה, אולי הלבד והלבד שחוויתי תקופה ארוכה,השינויים בחיים שלא ממש יודעת לעכל ואני לא מתקשרת טוב לא רק עם עצמי, וכולם שואלים למה נהייתי כזאת רצינית ואני לא יודעת לענות, ואני לא רוצה שיראו שאני שונה, אין לי כוח.

למעלה