בוקר טוב
צריכה את עזרתכם..

בוקר טוב../images/Emo176.gifצריכה את עזרתכם..

בבשוע הבא אנחנו מתארחים בכפר סאלד ונשמח לשמוע המלצות על מסעדות/אטרקציות לילדים ואתרים בסביבה

ה דרומי

New member
לא כתבת את גיל הילדים../images/Emo95.gif../images/Emo66.gif

מצוק מנרה שמורת דן שמורת הבניאס קטיף דובדבנים סרטים \יער האילים\אלרום הר בנטל שיט על הירדן מרכז קנדה תל חי תהנו ו

ה דרומי

New member
אז ככה עדיף להשאר בקרבת הצימר

לבלות בבריכה ורק אחרי הצהרים לצאת קצת למקומות ממוזגים או מוצלים . מקווה שאנשי האזור יכנסו לתת לכם עוד מקומות שיתאימו לכם ובעיקר לקטנים.

drtrip

New member
בבקשה...

טיול רגלי, נוח ולא ארוך.. לא עולה כסף בקיבוץ הגושרים ליד. למי שאוהב קניות -חנות המפעל של נעלי דפנה, מחירים זולים יותר מהמרכז. בקיבוץ דפנה וליד מסעדת דגי דפנה שני אתרים נחמדים של פיקניקים. ליד המסעדה, אפשרות לדוג את הדגים עצמאית ולעשות על האש, מאוד נחמד!! כמו כן במסעדת דפנה יש מבצע לאמצע השבוע 39.- ש"ח לאדם לארוחת ברביקיו בימים א'-ד' או ה' (איני זוכרת). בכפר סאלד עצמו רכיבה על סוסים/פוני/מרכבות חויה נהדרת לילדים! בשאר ישוב ליד-טיולים במיולים משפחתיים ולא מהירים ומהנים עם הסבר על המקום וביקור באתר המסוקים! מסעדות, לא חסר: דגי דפנה-מעולים בדגים, טוסקנה-איטלקי,פול קפה-חלבי, הגוש-בקיבוץ הגושרים חלבי. מקוה שעזרתי!

בלבי

New member
ממתינים לדיווח על onsen היפני ...

לא יפה להבטיח ולא לקיים

drtrip

New member
הי בילבי מה שלומך?

גם אני מחכה, תאמיני לי, נסעתי עד לשם והם לא היו... הם השאירו לי הודעה לדחות למחר ולא שמעתי! מקוה שמחר אוכל להגיע אליהם ולעדכן אותכם. גם אותי הסקרנות אוכלת....

בלבי

New member
שלומי טוב, תודה ../images/Emo13.gif

ממש פיקשוש שהם לא היו
זה אגב לא צעד שיווקי חכם מצידם "להבריז" לך ככה. מילא, אז יהיה ביום אחר. בכל אופן, הסקרנות עשתה את שלה ... אני ממש חיכיתי שמקום כזה מדהימני יפתח ! ולא יכלתי להתאפק ... אז דיברתי בטלפון עם יסמין. ו"למדתי" כמה דברים. למשל שהמחיר כולל ארוחת בוקר (אשר מוגשת על כלים יפניים מיוחדים). יש הנחה 200 ש"ח דרך קופונופש. שתי הבקתות ממש זהות. המרחצאות זה לא ג'קוזי אלא ממש ברכות (כמו ביפאן) עם ג'טים ופילטרים עם ווסט טמפ'... שאלה ! מתי הזמן האולטימטיבי לדעתך לחופשה בגליל העליון מבחינת מזג האויר ?? כלומר אם לא רוצים את שיא החום והשמש והלחות של הקיץ, אבל כן להנות מה"בחוץ" ומהמרחצאות האלו, אבל כשכבר יותר נעים בחוץ. עונת מעבר ?? נגיד ספטמבר-אוקטובר ? אה, ועוד דבר. הם מתכוונים לסגור את הקומפלקס בחורף עם קירות זכוכית, או משהו כזה. אשמח אם תוכלי לקבל עוד פרטים בעניין. ובכלל האם נראה לך (לאחר שתראי את המקום) שהמקום מתאים לחופשה חורפית ?! ושאלת סיכום, למרות שהבקתות זהות, האם יש בעינייך עדיפות לבקתה שממוקמת גבוה יותר ? או עדיפות לאחת הבקתות מסיבות אחרות ? ממתינה להתרשמותך האישית ... תודה מראש ...

lavendula

New member
רגע, זה ברמות, לא?

אז זה לא גליל עליון, ולכן שאלת הטיימינג עוד יותר חשובה. נראה לי שברמות מאוד חם בקיץ, או שאני טועה?

lavendula

New member
בכל זאת יש הבדל

למשל, בגליל המערבי והעליון הרבה יותר נעים מאשר בקרבת הכנרת. נכון שלכולם יש מזגן, אבל לפעמים רוצים לצאת לגינה/מרפסת, ואם מאוד חם, זה לא הכי כיף. כמובן שאם רוצים לשלב את השהייה עם טיולים בסביבה, זה גם חשוב.

בלבי

New member
כן, זה ברמות !

אוישש 'תבלבלתי
| התכוונתי לרמת הגולן
ומה שהכי מרגיז זה שבעלת המקום אמרה לי שגם בשיא הקיץ לא מרגישים אצלם את החום ! נו באמת !
נראה לי שהכי טוב זה עונת מעבר ...

drtrip

New member
הי בליבי!!! עונות המעבר!!

את צודקת, הכי טוב זה עונות המעבר אך אם יש לך ילדים ואת "תקועה" בבית אין מה לעשות החגים והחופש הגדול מכתיבים לנו את החופשות... בדר"כ... אם את רווקה או נשואה ללא עדיף לצאת כשיותר שקט כמו אוק' נוב'... או...מרץ אפריל ... שיהיה לך יום טוב

katam

New member
מה זה תקועה בבית עם ילדים

ממש לא אוהבת את זה !!!!!!!!!!! אפשר לפחות מצד המנהלת לשמור על כבוד!! אני לא תוקעה בבית עם הילדים !! אני בחרתי ללדת אותם ! מאחר וחופשות בית הספר הם ביולי אוגוסט אז אני נוהגת כמו רבים וטובים כמוני לצאת לחופש בתקופות אילו. אם הייתי רוצא יכולתי להשאר רוקה או נשואה ללא ילדים ואז לצאת מתי שבא לי. למען הגילוי הנאות אולי תכתבי את מי את מיצגת ? אני לא מצפה שתסתובבי בכל הארץ גם אני מעדיפה את הגליל העליון כמקום לנופש. אבל אם את לא כמוני סתם אחת שאוהבת צימרים תכתבי את מי את מיצגת. דבר אחרון כאשר משהוא כותב בקורת לפחות מצד המנהלות אני מצפה והגיד את המילה הכל כך ארוכה בעיברית תודה. אורלי

בלבי

New member
אורלי, נא להרגיע !

היא כתבה "תקועה" במרכאות, אז ההתנפחות ממש מיותרת ומגוחכת. זו צורת התבטאות נפוצה של הרבה אמהות (שבחרו ללדת! ושאוהבות את ילדיהן!). ולפעמים, כן, "תקועים" עם הילדים ! זה לא אומר שלא אוהבים אותם. מה קרה דרכו לך על יבלת ?? לא היה שום חוסר כבוד או שום דבר לקוי בהודעתה, שהיתה מיועדת, אגב, אלי ספציפית. להעלב זו בחירה. לא נראה לך אל תקראי, דלגי. את סתם חיפשת הזדמנות להתפרץ. ומצאת לך "טריגר". מה הקשר (באמצע ההודעה) ל"את מי את מייצגת" ? ול"גילוי נאות" ? מה את מערבבת חלב בבשר? יש לך איזו טענה/תלונה/השגה ? תפני אותה בצורה מכובדת לערוצים הנכונים.

drtrip

New member
שלום לך אורלי!

אני לא מבינה מה כל ה"רגשי" הזה פתאום??? תקועה בבית עם הילדים...כן לזה בדיוק אני מתכוונת!!! כי בחופש הגדול כולם בחופש והבית צפוף ולכן מחפשים לאן ללכת ואיפה לבלות וכל המקומות מלאים! אני בתור אמא לא אוהבת להיות תקועה בבית אלא לצאת עם ילדי לחופש ולכן התזמון הוא החופש הגדול. זהו חופש ארוך מדי כדי להיות תקועים בבית!!! אך אם זה זוג, יש לו יותר חופש בחירה בזמני היציאה לנופש!!! גם אם תבררי בין הצימרים, תוכלי לראות שהבקתות הזוגיות לא תמיד מלאות בתקופות שהבקתות המשפחתיות מלאות!!! "תקיעות" זה לא להעליב את הילדים... להפך להוציא אותם לחופש אמיתי!! גם לילדים יש את הצורך לצאת מהבית ולא להיות "תקועים" בו!! מקווה שהבנת הפעם את ההסבר!!!

lavendula

New member
בדיוק חשבתי על זה שזה ממש אבסורד

שבמדינה חמה כמו שלנו, החופש הגדול נופל על החודשים הכי חמים של השנה. היה הרבה יותר מתאים לו החופש היה נופל בתחילת הקיץ, או אפילו קודם. בהרבה מקומות ממש קשה לטייל בעונה החמה, וחבל, כי זו באמת תקופה ארוכה וחייבים להעסיק את הילדים. הקושי הוא לא רק במקומות נופש, אלא בכלל, לאן אפשר לצאת איתם מהבית בשמש היוקדת. מה הפלא שקניונים הפכו למרכזי בילוי? אגב, למרות שיש לי ילדים, אנחנו מקפידים לצאת לנופש לבד מדי פעם. לא מוכנה לוותר על זה, ואנחנו באמת בוחרים עונות יותר ידידותיות מהקיץ

למעלה