בוקר טוב
צריכה את עזרתכם..

katam

New member
זאת לא הנקודה

הנקודה היא צורת הדיבור שלה וזה לא מהיום תנסי להזכר בתקופת הכלבים וזה שהיא ברוב "כוחמתה" הכניסה את אתר נגשות יחד עם האתרים של בעלי חיים. אורלי

katam

New member
הבנתי עוד לפני שהסברת לי "יקרתי "

מי את ולאן את מובילה את הפורום הזה ואת צורה המכוערת שבה את מדברת. הבת הבכורה שלי בת 13 ולכל חברותי יש ילדים בגיל זה מעולם לא השתמשנו במילה "תקועה" עם הילדים. זה לא הסגנון שלנו הבנת ?. אנחנו מבלות עם הילדים ! הבנת ? בבית או מחוץ לבית הבנת ? אנחנו לא תקועות עם הילדים הבנת ? אורלי

drtrip

New member
לא, לא הבנת לצערי!

אסביר שוב: במילון תקוע - זה עומד במקום. זאת לא מילת גנאי!

בלבי

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

אני נשואה, עדיין לא אמא. נופשת רק בעונות מעבר. האמת היא שימי ההולדת שלי ושל בעלי נופלים על עונות מעבר (אפריל ואוקטובר) כך שזה מתבקש
מתרחקת מחופשות חגים בארץ ומחופש ב"חופש גדול", פשוט לא יכולה לסבול את ההמוניות. שיהיה גם לך יום מצויין !

drtrip

New member
הי בילבי...

דיברתי היום עם יסמין וקבענו שביום חמישי אני מגיעה אליה כי אני באזור. אשמח לבדוק הכל ולחזור אלייך! דרך אגב, ברמת הגולן חם... חם בקיץ... זה לא אילת אך חם ולפעמים מאוד! מה שכייף זה שבערב קריר ונעים ואחה"צ כבר יש הקלה בחום... השעות הנעימות בקייץ בחוץ בשעון של היום זה בין 6 ל-8 בערב, אח"כ קריר ולפעמים צריך סווטשרט. כך שאם ביום את בכנרת בצהריים בחדר במזגן בנימנום אחרי ארוחת צהריים דשנה... אחה"צ פנוי לפינוקים...

בלבי

New member
מצויין ! וכמובן תודה רבה ! ../images/Emo140.gif

באמת מצפה כבר להתרשמותך האישית ... לא ידעתי שברמת הגולן חם כל כך. תודה על האינפו'. אני בדרך כלל נופשת בגליל המערבי (לדעתי שם הצימרים הכי יפים), אבל גם כן, אף פעם לא בשיא הקיץ, בדר"כ בעונות מעבר. אגב, לדעתי, מקום כמו onsen לא מיועד לשינה בלבד, או לשעות אחה"צ/ערב בלבד כשחוזרים עייפים מיום פעילות. אחרת באמת חבל על הכסף. כל הקטע של הצימרים המושקעים והמפוארים זה שמבלים בהם את החופשה !! הקונספט הזה מתחיל לחלחל, אבל רק מתחיל !

drtrip

New member
הי בילבי!../images/Emo98.gif

אם את נוהגת לבלות את חופשותייך בגליל המערבי, נשמח אם תחלקי את חוויותייך עימנו. זהו אזור שאני אישית מכירה אך לא מספיק!! תודה ויום טוב

בלבי

New member
אשמח לחלוק ...

וכבר חלקתי ונתתי המלצות בהזדמנויות שונות. החופשה הבאה בגליל המערבי תהייה אצל פנחס ואברהם, בלימן. בקרוב. אני גם מאמינה שאהיה הראשונה שאדווח כאן על חוויות מחופשה ב onsen
יש למה לצפות ...

למעלה