אה ועוד פטיש 1 לשלוח מייל חשוב יאללה אני לא פה!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 19/12/07 #9 אה ועוד פטיש 1../images/Emo88.gif לשלוח מייל חשוב יאללה אני לא פה!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 19/12/07 #40 מעדכנת: חדר נקי מסודר ו-ריחני שלחתי מייל ומרק העגבניות על האש.. עוד מעט נכנסת להתקלח!
כ כוכב בשמיים New member 19/12/07 #10 בוקר טוב../images/Emo13.gif ישנתי כ"כ טוב.. וקמתי רעננה הבוקר שיהיה יום מצויין לכולם
F free soul New member 19/12/07 #14 בוקר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif אמממ..... מישהו מריח את סופ"ש מתקרב ובא?!
נ נרקי New member 19/12/07 #26 שתיהיי לי בריאה עם החושי ריח שלך../images/Emo6.gif "יו יש ריח של מיון" "יו יש ריח של חדר ניתוח" "יו יש ריח של הבית כנסת ברמלה" " יו יש ריח של וודקה" " יו יש ריח של סקס" כפרעלייךךךךךךךך כלבתית שלי... <עכשו תעשי קול של כלב פצוע >
שתיהיי לי בריאה עם החושי ריח שלך../images/Emo6.gif "יו יש ריח של מיון" "יו יש ריח של חדר ניתוח" "יו יש ריח של הבית כנסת ברמלה" " יו יש ריח של וודקה" " יו יש ריח של סקס" כפרעלייךךךךךךךך כלבתית שלי... <עכשו תעשי קול של כלב פצוע >
F free soul New member 19/12/07 #27 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ס סמלת New member 19/12/07 #15 בוקר דבש../images/Emo3.gif "So I pacify problems with kisses and cuddles Diligently doubtful through all kinds of trouble Then I find myself choking on all my contradictions" No Doubt - Bathwater
בוקר דבש../images/Emo3.gif "So I pacify problems with kisses and cuddles Diligently doubtful through all kinds of trouble Then I find myself choking on all my contradictions" No Doubt - Bathwater