בוקר טוב

ס22ית

New member
הכפכף-סנדל הכי חרוש שלי

נקנה בשוק הכרמל.
. ואחותי קנתה נעלים יקרות בגזית שהתפרקו אחרי שבועיים...

גזית זה **לא**

איכות:) וכל פעם, אני נופלת איתם מחדש... לא ייאומן.. הנעליים שלהם כאלה יפות אבל לא נוחות בעליל!!!! איכות= טבע נאות אנטילופ קליגולה קאיה אהממ.. מה עוד?..

Natalila

New member
לא של סוכיות ולא של כוסיות חחח ../images/Emo6.gif

נעליים כמו כל נעליים.. לא משהו מיוחד האמת שקניתי מהם איזה זוג ליציאה.. אני לא יכולה ללכת עליהם.. העקב גבוה לי מידי

הלוואי שהייתי יכולה לנעול את

הנעליים שלהם.. הכל על עקבים!!! יש להם נעליים לנשים אמיתיות לךא כמוני..

luda88

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif אם זה לא היה כזה יקר.. ../images/Emo10.gif

וגם ניין ווסט זה פצצה
<לודה, שיש לה מחלת נעליים קלה>

ס22ית

New member
קליגולה טובות ויפות

אבל מאוד יקרות. אם אני הייתי יכולה הייתי מסתובבת כל היום עם כפכפי טבע נאות, אבל אי אפשר צריך לפעמים דברים קצת יותר מתוקתקים..

יש חנויות מפעל/עודפים

יש מבצעים והנחות ויש סופעונה. אפשר למצוא דברים איכותיים יחסית במחירים מוזלים.. שוב, כל אחד ומה שהיא מעדיפה להשקיע.. אני רק יודעת שמהסנדלים של גזית (היו להם לפני 3 שנים סנדלי פלטפורמה בצבעי פסטל כשהסוליה שלהם עם פרפרים.. היו גם כפכפים כאלה..) יש לי עדיין צלקות בכפות הרגליים... יפות- קיבלתי המון מחמאות .. אבל לא נוחות. מאז, אני באמת משתדלת ללכת עם נעליים איכותיות שלא הורסות את הרגליים.. מה גם שבעיקרון, יש לי מדרסים .. רק שממש בעייתי למצוא להם נעליים מתאימיות.. ואני כבר לא מדברת על יפות/סנדליים.. אז לצערי, אני לא הולכת איתם כל כך ..

soofgania

New member
אם הוא לא יודע לשרוך נעליים

למה קנית לו עם שרוכים?היית קונה לו עם סקוצ'

את לא מבינה..

הוא רצה רק עם שרוכים
(נראה לי שהוא מסתכך עם סקוצ'... כי זה באנגלית
).

soofgania

New member
מעניין מה עלה בגורלם לאחר התאונה...../images/Emo5.gif

היו שם פעלולים מהממים והמנגינה