בוקר טוב
וסקרון

בוקר טוב ../images/Emo20.gifוסקרון

קצת עליכם... @מה הכי אוהבים בעצמכם? @עם מה לא חיים בשלום? @ 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד @עם איזו דמות מהסדרה הייתם מוכנים להתקע במעלית ומה היה קורה שם? @ משאלה לשנה החדשה..

תשובון../images/Emo41.gif

הכי אוהבת בעצמי, פיזית את העיניים, באופי, אני אוהבת את החברותיות שבי (להתחבר לכל אחד) ואת העקשנות לי לחנך וללמד אחרים מידיעותי
אני לא חיה בשלום עם הפרפקציוניסטיות שלי והקריזות הלא ברורות- עם הקריזות הברורות (כי מטריפים אותי) אני חיה בכייף
לאי בודד הייתי לוקחת את הכלבים שלי, ספר טוב, ואת אימא (שנצא יחד לחופשה)
הייתי מוכנה להתקע במעלית עם איילה- מאיה מרון, כי אני נורא מרחמת עליה ויש בי הצורך לחבק אותה ולפקוח לה קצת את העינייןם, כי היא נורא פסימית מצד אחד, נורא אפטית מצד שני ונורא נאיבית...
משאלה לשנה החדשה- שיהיה לי שקט בראש!
לינוי

איילה לא נאיבית בכלל

היא מלאת כאב. זה סוג של חומה כמנגנון הגנה. היא יודעת בדיוק מה קורה לה, היא רק צריכה חבל, סולם, כדי לעלות למעלה, לשטוף את הדמעות ולקבל חום ואהבה וחיבוק ענק. היא פוחדת לחוות רגש אחרי פגיעה כל כך ארוכת=שנים, אבל היא ממש ממש ממש לא נאיבית. להפך, החיים חיספסו אותה מאוד.

קטריס

New member
מממ

1. את כוח הרצון והאמונה שלי (אוי זה נשמע כ"כ קיטשי בלעע) 2. עם אנשים מפונקים עשירים בכיינים כאלו שחבר עולמם אם הופיע להם חצ'קון על הפנים, בזמן שבחלק אחר בעולם לאיזה ילד באפריקה שגויס לצבא פוקדים לנסר את היד של ילד אחר. 3. גראס, בירה, ואישה סקסית כמובן. שאלה קלה מדי. 4. טריניטי, והיינו מתלעסים בחושניות כמובן. גם שאלה קלה מדי. 5. גוף מושלם וסקסי קטריס. שטחי כמו דיקט ונהנה מכל רגע.

תשובות שלי

את מה אני אוהבת בעצמי? את הפיזיות שלי ואת הנתינה הגדולה לאנשים, את היכולת לקבל חום ולתת חום ואת האינטיליגנציה והאינטלקט.
לא חיה בשלום עם חוסר צדק חברתי וגם עם חוסר צדק אישי.
ספרים,ספרים,ספרים, שרימפס וקלמרי, ואותו
וגם אותו
הייתי נתקעת במעלית עם איילת זורר. היא קסומה בעיניי. אישה שנראית כמו ברבור או איילה. מיוחדת כל כך. חכמה ומוכשרת. הייתי גם מוכנה להיתקע עם אסי דיין במעלית כדי לשמוע ממנו עוד ועוד ועוד על מעגלי חייו וההתנסויות הקשות הטיפוליות שהוא עצמו עבר.
משאלה לשנה החדשה? בריאות, אושר ואהבה עד אין קץ. לי וליקרים לי.

אוקי ../images/Emo13.gif

@ מה הכי אוהב בעצמי? אני אשאיר את זה לאנשים אחרים לעשות. @ עם מה לא חי בשלום? עם זה שקשה לי להתמודד עם דברים שלאנשים אחרים נראים שטותיים... @ 3 דברים לקחת לאי בודד? טלפון סלולרי לוויני עם חיבור לאינטרנט, מיטה נוחה, ומישהי מאד מיוחדת שלא אנקוט בשמה אבל העיקר שאני יודע למי אני מתכוון... @ עם איזה דמות מהסדרה הייתי מוכן להתקע במעלית? בלי לחשוב פעמיים - איילת זורר (או הדמות שלה - לא משנה לי). מה היה קורה שם? אני אשאיר את זה לעצמי (בעיקר כי יכול להיות שיש בפורום ילדים מתחת לגיל 18...) @ משאלה לשנה החדשה? להצטרך כמה שפחות את הפסיכולוגית שלי (לא באופן אישי - אני מת עליה - פשוט שפסיכולוג זה כמו רופא - כמה שפחות צריך לראות אותו יותר טוב...)

עדן גפן

New member
אני=]

מה הכי אוהבים בעצמכם?ת'שפתיים
, באופי
לא'דעת.
עם מה לא חיים בשלום?פייי.. המוןן
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד
דיסק של אביב, דיסקמן
,בטריות.
עם איזו דמות מהסדרה הייתם מוכנים להתקע במעלית ומה היה קורה שם
הדמות של אסי-ראובן
הייתי עושה אותו
משאלה לשנה החדשה.. שהחניכים המדהימים שלי יהנו בפעולות

סלינוש

New member
תשובות...

1. הכי אוהבת? אולי נתחיל עם "מחבבת", או אולי עם "חיה בשלום עם.."? לא נראה לי שיש כזאת חיה.... 2. עם מה לא? הו, כאן הרשימה ארוכה. בראשה עומדים הביקורתיות והפחדנות. 3. אי בודד? קשה. א. מחשב מחובר לאינטרט (כדי שיהיה פחות בודד) ב. הכלב המדהים שלי ג. דיסק של סלין דיון 3. נדמה לי שאו עם אילה (זו רק אני, או שהיא באמת הדמות הפופולרית?) או עם גילה. הייתי נכנסת להיסטריה כי אני מפחדת (כמובן) להיתקע במעליות. 4. משאלה? להתחיל טיפול. זייהו...

גם בגלל קרבת הגיל וגם כי היא שבירה

ואני חושבת שיש איזו תחושה של רחמים ואימהות שהיא יוצרת כלפיה

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo108.gif

@מה הכי אוהבים בעצמכם? אעממ @עם מה לא חיים בשלום? כל מיני @3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד? מחשב,בנאדם נחמד ולא עולה לי יותר @עם איזו דמות מהסדרה הייתם מוכנים להתקע במעלית ומה היה קורה שם? איילה. לא יודעת @ משאלה לשנה החדשה.. המ. שיהיה יותר טוב משנה שעברה

Me 2../images/Emo80.gif

מה הכי אוהבים בעצמכם? הכל
עם מה לא חיים בשלום? ערבים
... סתם עם סיגריות, שונא סיגריות
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד איילת זורר... המממ.... וזהו מספיק לא
עם איזו דמות מהסדרה הייתם מוכנים להתקע במעלית ומה היה קורה שם? איילת זורר
והיינו לוחצים על כפתור האזעקה.
משאלה לשנה החדשה.. שאיילת זורר תתחתן איתי

למעלה