בוקר טוב
וסקרון

tipeshet

New member
אני:)

@מה הכי אוהבים בעצמכם? צבע עיניים:| @עם מה לא חיים בשלום? עם עצמי @ 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד- מוזיקה, חברה טובה ופיצה @עם איזו דמות מהסדרה הייתם מוכנים להתקע במעלית ומה היה קורה שם? מאיה מרון וליאור אשכנזי.. בשני המקרים פשוט הייתי מזילה ריר. @ משאלה לשנה החדשה.. שלא תכאב :)

noliey

New member
להתקע במעלית

עם ראובן... לטיפול פסיכולוגי מתמשך. הוא די טוב בתור פסיכולוג. אפשרות שניה, ידין. להבין מה הסיפןר של בכלל???????

שרונסקי

New member
5 דברים

1. אוהבת בעצמי את יכולת הנתינה שלי 2. לא חיה בשלום עם סף התיסכול הנמוך 3. אשמח לקחת איתי את בעלי (ולפעמים גם את הילדים)ואחותי,חנות ספרים, ואת המזגן שלי. שלא יהיה שם חם 4.איילה קודם כל, שאוכל לחבק אותה. אחר-כך את ראובן, שאוכל לראיין אותו ולקבל מבט אמפטי כזה (כל זמן שלא יגיד לי 'אני שואל את עצמי'). מה היה קורה? שיחה, חיבוק, קשר.שום דבר מיני (אם הייתי גבר, כמובן שהייתי מסתערת על נעמה, אגב) יש להניח שבנודניקיות המתאימה לי אני הייתי מרצה להם במקום לשמוע מהם. 5. משאלה - רוגע...

LoveMath17

New member
תשובות

1.אוהבת בעצמי? לא יודעת....אולי תאף שלי 2.עם הרבה דברים אני לא חיה עם עצמי בשלום 3. שלושה דברים- MP3 אבל שיפעל על כוח סולארי,מכשיר להטפלת מים ויומן שיחון בכל השפות 4.עם מי?נראה לי שנעמה נורא מענין אותי לדבר איתה על הקטע שהיא מפלרטטת נוןסטופ ויש לה דפוסי התנהגות הרסנים 5.משאלה-לחיות?

למעלה