בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולםםםםםםםם והמשך יום נעים, וירון תהיה איתי בקשר בהמשך היום

דנטל

New member
הלוואי שהייתי יכולה להגיד שהלכתי

לישון. נכנסתי למיטה לקראת 6:00 בבוקר ומאותו רגע ניסיתי לישון. משהו שמאוד אופייני לחברי פורום "נדודי שינה" (316), אבל בדרך כלל אני נרדמת אחרי איזה שעתיים. הפעם, ברגע שנסגרו לי העיניים, בלעתי... רוק. וזה כאב. מאוד מאוד כאב. כבר יומיים סחבתי איתי כאב גרון נוראי, אבל לפחות הצלחתי לישון. הלילה הזה לא. |דנטל לא מרגישה טוב|

yaron1968

New member
החלמה מהירה ../images/Emo13.gif

שמתי לב לכך שהפסקת להתייחס להודעות שלי, חבל
אבל בכל זאת אני אומר מכול הלב !!! החלמה מהירה

דנטל

New member
תודה

ולא יודעת לאיזה הודעות אתה מתכוון. אם יש לי מה להגיד, אני מגיבה להודעות. אם אין לי, או שזו לא חובה בעיני, הוא שאמרו דברים אחרים שאני מסכימה איתם, אני חוסכת. אני פשוט שונאת שכל המסך מלא בניק הכחול שלי. אם הניק היה כמו של כולם, יכול להיות שהייתי הרבה יותר מזיינת את השכל, אבל זה לא כך, אז לפעמים אני מתאפקת. והרי גם ככה, לא חסרות פה הודעות שלי. דרך אגב, הביאו לי עכשיו בעבודה מרק עדשים, אז בדקות הקרובות הגרון יכאב פחות. אין, אין, אני חולה על העבודה שלי.

lizard

New member
מקווה שתרגישי טוב.

אם את צריכה משהו תני קריאה

דנטל

New member
יאללה, למי יש רעיונות לתרופות סבתא

ושאף אחד לא יגיד סקס, ובטח שלא שפיך. אני ממש לא במצב לסקס, ושפיך גם ככה עושה לי צרבת.

דנטל

New member
וקצת רקע

זה כבר היום השלישי שהגרון כואב. כואבות גם האוזניים, והגב, והידיים, והרגליים. מאוד מזכיר שפעת, רק שבשפעת בדרך כלל כואב לי גם הראש ויש לי נזלת ושיעולים והתעטשויות. הפעם לא. כלומר, יש לי דלקת גרון נטו. אני לא מאמינה בסטרפסילס. כן מאמינה במרק, תה ורום מחומם. הבעיה: אין לי כאלה בבית. המקרר שלי הוא מקרר רווקים ממוצע - אין בו כלום. אז אני מקווה לזכור לפלח מהעבודה כמה תיונים, וללכת לסופר לקנות מרק, אבל עד אז, אני צריכה עוד רעיונות, כי אני מתחילה לפתח נטיות התאבדותיות.

מהר מהר הביתה...

מקלחת חמה עם הרבה אדים, כוס תה וישר למיטה! ושלא אשמע ששוב הלכת לעבודה חולה, את שומעת? מי שמע על דבר כזה, מה את רוצה לחטוף לי דלקת ריאות? עד כאן פרץ הפולניות הבלתי נשלט. תשמרי על עצמך ותהיי לי בריאה דנטל

דנטל

New member
אני תמיד הולכת לעבודה חולה

ככה חינכו אותי. גם לבי"ס הלכתי חולה (אלא אם היה מבחן בהיסטוריה, ואז גם נהייתי הרבה יותר חולה
). אפילו לטיול של ביה"ס לחרמון הלכתי חולה מאוד, כי ההורים שלי ידעו שזה חלום שלי לראות שלג, ולא היה להם לב להשאיר אותי בבית בהזדמנות הזו. מזל שאי אפשר לחזות את העתיד, אז אף אחד לא ידע ששנה אחרי זה ביה"ס יצא שוב לטיול לחרמון, כי על הצלחות צריך לחזור. רק פעם אחת אמא שלי לא הרשתה לי ללכת לעבודה - כשהיתה לי דלקת ריאות. אני התכוונתי ללכת, ועוד גרתי אצלה, אבל קמתי בבוקר מתה עם 39.4 מעלות חום ובלי קול, אז היא התקשרה לעבודה להודיע שאני לא באה וסחבה אותי בכח לרופאה. שבוע ישנתי. שבוע מחוק לי מהחיים. הפעם היחידה בחיים שלי שניצלתי ימי מחלה בעבודה. אז את אומרת מקלחת חמה עם הרבה אדים, כוס תה וישר למיטה? יבוצע, אבל רק יותר מאוחר. אני חייבת (יותר נכון, רוצה) לסיים פה את המשוב ללקוחות שלנו.

דנטל

New member
גם אם אני אחטוף שוב דלקת ריאות

אני לא מתכוונת להעלם לשבוע. אז לא היה לי אינטרנט, אז יכולתי להרשות לעצמי לישון כל הזמן (וגם לא היה לי כח לקום), ולהתעורר רק כשאמא שלי היתה צריכה להביא לי תרופות ומרק. היום, כשיש לי אינטרנט בבית, אין סיכוי שאני לא אקום שבוע. גם כן מטומטמת, בשביל מה הייתי צריכה לגלוש שעות באינטרנט טופלס? אז חם, אז מה? זה היה שווה את זה? לא! |דנטל מתחילה לדבר עם עצמה, כי היא בחדר לבד, ולא יודעת אם לא מתקרבים אליה כי מפחדים להדבק, או שסתם שכחו ממנה, אבל מתנחמת בעובדה שבמילא כואב לה הגרון כשהיא מדברת, אז עדיף שישכחו|

את בטוחה שלא בקרת בסין???

אם בקשת כל כך יפה, אני נכנעת ואני משתמשת בספריי טבעי שנקרא plantspray ובשבילי הוא עושה נפלאות כאבי גרון, אפטות (למי שמכיר את הצרה הזו) ושאר מרעין בישין. תנסי ותגידי לי אם עזר. חוצמזה לא בגלל שהצטננת וקיימת סכנת הדבקה, אבל אני נפרדת לכמה ימים ממך ומהפורום ואחזור מהר בחזרה נעמתם לי כולכם מאד. רפואה שלמה.

בטח , זה תוצרת כחול לבן

הומגליל, מעבדות הומואופתיות בכל סופר-פארם או ניו-פארם או חנות טבע תמצאי את זה. זה בקבוקון עם פייה לספריי. נפלא.

T r i l i a n

New member
תרופת סבתא שפועלת

בצל עם סוכר חותכים בצל , מוסיפים סוכר, סוגרים ונותנים לזה זמן. שותים את מיץ שנוצר. לא הכי מגעיל בעולם ופועל, לפחות על אחותי.

למעלה