גמירות....(מה לעשות חרמן) בכל הכנות הדבר היחיד שעוזר לי באת כאבי גרון זה חלב מורתח עם דבש. אם יש לך בעיה עם חלב נקי אפשר להוסיף כפית נס קפה או שוקו אבל חובה דבש כפית ואפילו שתיים. (ארבע פעמים ביום לא פחות !!!!) ולהקטין את כמות הסיגריות (חובה), למרות שאני לא מסוגל. לי זה תמיד עוזר
דרך אגב, אין לי בעיה עם חלב נקי... יש לי בעיה היסטרית עם קפה. ארבע פעמים ביום??????????????? בקשר לסיגריות - אני מעשנת פסיבית. נדמה לי שאי אפשר להקטין את כמות הסיגריות הזו. אני חושבת שאפשר להבין, שאני אדם בריא בדרך כלל. אין לי מושג בתרופות, אני לא מרבה להשתמש בדברים שעושים נזק לגוף. רק כולסטרול וטריגליצרידים שלא נראה לי שמשפיעים מערכת הנשימה. אולי אני אקרא ל"נושך כריות" שיקרא את השרשור ויטפל בי. אני אלך לישון, והוא בינתיים יגלוש להנאתו וירקח לי מרקחות לפי ההצעות פה.
עשו לי את זה בגדול (ככה זה אצל הרומנים), אבל הדבש. יאק. איזה קטע, סוף סוף מישהו נזכר בי, ומה הוא מציע לי? שאני אבוא לארח לא לחברה כשהוא מעשן. סירבתי בנימוס בטענה האמיתית שאין לי כח לעמוד על הרגליים.
דנטל - יש לי תרופת סבתא שניסיתי ובאמת עובד. ה-catch שזה מגעיל. פורסים בצל חי וטובלים אותה בהרבה דבש. מכסים את הצלחת בצלופן לכמה שעות (יותר שעות - יותר חריף) לוקחים כף גדוש מהדבש 3 פעמים ביום. הטעם - איייכס. אבל זה מאד מאד עוזר. בדוק ונצור. תרגישי טוב ! מייק