לא. ואני כנראה לא מתכוונת להישאר מצד שני - זה לא שכל כך מהר אני אמצא משהו אחר...
ש שביב שני New member 3/11/02 #29 לא. ואני כנראה לא מתכוונת להישאר מצד שני - זה לא שכל כך מהר אני אמצא משהו אחר...
R Ronnie* New member 3/11/02 #30 כן, כנראה שה"מצב" משפיע בכל התחומים אבל שווה לנסות, זה נשמע ממש סיוט...
י יעלי2 New member 3/11/02 #26 רונה, איזה סרט מעולה הבמאי הצעיר (33) התראיין הבוקר מטוקיו-שם הסרט מתחרה מול 11 סרטים מכל העולם בפסטיבל יוקרתי.
רונה, איזה סרט מעולה הבמאי הצעיר (33) התראיין הבוקר מטוקיו-שם הסרט מתחרה מול 11 סרטים מכל העולם בפסטיבל יוקרתי.
א אתי@ New member 3/11/02 #25 המון אנשים קיבלו לאחרונה צווי מילואים לדצמבר האם מתקרבת המתקפה על עירק?
א אור גולד New member 3/11/02 #27 לפי דעתי לוקחים אותם לאימונים לקראת הבעלול שלי יוצא עוד שבועיים לחודש........
F fila New member 3/11/02 #28 בוקר טוב../images/Emo42.gif גם אני חזרתי היום אחרי חופש....... לאותם פרצופים אותה ניירת וללחץ ...... למה אי אפשר להיות תמיד בחופש??? לאיילת נועה ושביב שני, מחזיקה לכן אצבעות
בוקר טוב../images/Emo42.gif גם אני חזרתי היום אחרי חופש....... לאותם פרצופים אותה ניירת וללחץ ...... למה אי אפשר להיות תמיד בחופש??? לאיילת נועה ושביב שני, מחזיקה לכן אצבעות
נ נופר30 New member 3/11/02 #32 בוקר טוב ואני קמתי לעוד יום של חופש שמתחיל ממש להימאס עלי אהה וראינו אתמול את חוכמת הבייגלה והגעתי סופית להחלטה ששלומי ואני אין לנו אותו טעם בסרטים
בוקר טוב ואני קמתי לעוד יום של חופש שמתחיל ממש להימאס עלי אהה וראינו אתמול את חוכמת הבייגלה והגעתי סופית להחלטה ששלומי ואני אין לנו אותו טעם בסרטים
ש שוני3 New member 3/11/02 #34 בוקר טוב לכולם שיהיה לכם שבוע נפלא ושיעבור מהר. לא יאומן כמה קשה לחזור לעבודה ביום ראשון.