בוקר טוב

למה...

את לא מתנהגת ככה תמיד ?! זה יותר מתאים ולא מעצבן אנשים , וגם לא גורם לסכסוכים..

אני יכולה,

השאלה אם כדאי לי.. כי כמובן שלא אחדול מלהציק לך ולחברתך הארורה כל עוד אתן מטרידות אותי.

בטח שאת יכולה ,

אבל לא נועדת לזה , את קרציה - והמטרה של קרציות עלוקות זה להציק

בטח שאני יכולה,

אבל אני לא רוצה.. כי לא מגיע לכלבלבה כמוך, שאנסה להיות חביבה כלפיה. שתי זרע!

את יכולה ,

אבל שוב זו לא את , המטרה שלך זה להציק לא רק לי , בכלליות לכולם !

לא טרחתי לקרוא הכל, וממה שכן קראתי-

שזה השורות הראשונות, הבחנתי שזו ערימת שקרים מלוכלכת-כמוך וכמו חברתך. הדבר היחיד שאני אכן חוששת ממנו-הוא נחת זרועה של מזי(ע), כי היא באמת גורילה. וגם לשזוף בכן עיני, מפחיד אותי, אני צעירה מכדי להתעוור. ונכון, מזי יותר חזקה-מובן שאני אתרחק ממנה, כי היא גורילה.. ובהחלט טעיתי, את חסרת-תקציב לאוכל, לא יכול להיות שתתפתחי להיות גורילה. את סמרטוטה של מזי. בקיצור ולעניין, את אחד מהדברים האחרונים בעולם שמעניינים אותי, לטוב ולרע. באמת שאין לי שום דבר נגדך, את ממש לא מזיזה לי.. הכל התחיל בכלל מריב ביני לבין מז(וו)י(ע). את לא משהו בתור אדם, פנימית וחיצונית כאחד, חברתך עוד פחות ממך כאדם, פנימית וחיצונית כאחד. עייפתי משתיכן, אתן בחיים לא תפנימו את האנקדוטה שניסיתי להנחיל בכן, ונמאס לי לנסות. את שפוטה, הבריגי את הלשון מצידי עוד יותר עמוק באחוריה של מזי, מזי רק נהנית, אני מבטיחה לך. שתיכן דפוקותתתתת לגמרי. ממש לא מעניינת אותי אופנת ב"ש, אבל אם כבר בזה עסקינן-היא מזוויעה, וגם אתן. ואם אופנת באר שבע ניכרת בחוסר כביסה לבגדים וחוסר מקלחת-אתן מאוד אופנתיות בבאר-שבע. לא ידעתי שכתמים שחורים על הגוף ועל הבגדים הן הצהרה אופנתית. ואת בוודאי תכחישי, אבל שתינו יודעות שזו האמת. חבל שבעיני יתר העולם אתן מתיימרות להיות אבריל-פורים-מצעד הגאווה. לא נורא, כולנו דפוקים במידה כלשהי, הרי זו מהות העולם. בברכת שחרור מוצלחת לרינת, התבגרות רבה למזי, אכילת זרגים כמקור-פרנסה לשתיכן, (ומי יודע, אולי גם קצת טוב-טעם אופנתי) דנה.

אין לי כוח ..

לכתוב עוד נאומים מזורגגים וטחינות מוח למינהם , בקיצור במה חטאנו שבורא עולם הביא אותך [?!] כל מה שכתבת לא עיניין אותי .. ויקירתי , זו לא אופנת באר שבע זו אופנה כללית ובניגוד ללבוש המחליא שלך
.. וחמוד'לה בפעם הבאה תדברי עם קשר

חמודל'ה, או שמא-יא חרייאטית,

את לא משטרת האופנה, את האדם האחרון בעולם שאוועץ עמו מה ללבוש..בייחוד לאחר הטעם המזעזע שאת מפגינה, והשטחיות המחליאה שלך לא תורמת הרבה. במה חטאת? אני אגיד לך במה חטאת-למדת לדבר.. ומאז את מציפה את העולם בערימות על ערימות של פסולת רעילה. ובניגוד אליך, יקירתי[?], אני מדברת עם קשר.. אלא שהזויה כמוך, לעולם לא תצליח לקשר בין משפטים. יאללה ביי!

דנ'לה!

אני לא משטרת האופנה , אבל לפחות אני מבינה בעיניין ומתלבשת נורמלי בניגוד אלייך , אבל זה לא משהו שאני ישפוט כי אצלך כל הביגוד הוא גרוזיני או תרתי משמע עובר בדורות[?!] ותמשיכי להגיד דברים שהם בכלל לא נכונים ברגע שאין לך מה להגיד יאללה ביי!

למעלה