בוקר טוב
הערב , מי יועמד להדחה?

SHELGIA21

New member
היי תכינו קערת../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif להעיף עלי ל'כפת

לי
לא אוהבת לא אהבתי ולא אוהב את זהר... אוהבת עמיר בן עיון אוהבת עופר לוי אוהבם יואב יצחק אוהבת חיים משה אוהבת אייל גולן נאור אורמיה דקלה אביהו שבת קובי פרץ .....

רגע רק רגע

Active member
וכי למה שנעיף עליך ../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif?!

תאהבי את מי שבא לך... כל אחד והעדפותיו. בלי קשר לאהבתך, לא תוכלי להתכחש ליכולותיו הקוליות של ההוא שאת לא אהבת/אוהבת/תאהבי. בינתיים נכנסו ארבעה זמרים וכולם כשלו בביצועים.

נכון מאוד. אי אפשר להתכחש../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

לביצועים של זוהר. אם הם לא היו להיטים הם לא היו מושמעים אחרי מותו. עוד יותר מזה, הלהיטים הפכו ליותר מושמעים ויותר "להיטיים" אחרי מותו. לא בכדי.... היום גילי ארגוב יגיע להיכל וגם מתי סרי.

../images/Emo18.gif../images/Emo192.gifהכנתי יותר מקערה

אם את אוהבת את כל אלה שציינת לא ברור איך את לא מתחברת לשירים של זוהר.

../images/Emo19.gifמשתנקת בלי סוף. לא רק בשירי המלך

הקטע הוא שהיא בכלל חצי תימניה ואין לה את חוש הקצב שלהם בכלל.

רגע רק רגע

Active member
דפנה ארמוני שרה זוהר ארגוב ---> פיאסקו ../images/Emo5.gif

ולא תעזור לה שום תלבושת צבעונית כזו או אחרת. אם תהיה הפסקת חשמל ומישהו יגנוב את הדלק בגנרטור...אז... אולי... (מה הסיכויים שזה יקרה?)

יונתנסקי

Well-known member
אתה תגיד פיאסקו, אני אגיד "שברון לב"

אתם תצחקו על חשבונה ותטיחו בה עלבונות, ואני אשב בחושך ואבכה על כך שהיא תודח דווקא בגלל שירי זוהר ארגוב. כן, כן "דווקא " שירי זוהר ארגוב. בטוח שאת הערב הזה היא לא תשרוד.

רגע רק רגע

Active member
אל תמהרי לזרוק את ה-../images/Emo14.gif

יש לדפנה המון מתחרים היום... על הביצוע הגרוע של הערב

יונתנסקי

Well-known member
אני אקליד וישר ארוץ לממ"ד, פן........

אם יש כל כך הרבה שותפים לכישלון לשיר את שיריו, אולי היה צריך לבחור ערב לזמר יותר קונצנזואלי מאשר ארגוב? ואולי הבחירה היא כדי לשפר את מעמדו של בני אלבז, שזה ממש המגרש הביתי שלו..... יללה, ברחתי למקלט.

רגע רק רגע

Active member
אם יש כל כך הרבה שותפים לכשלון...

אז אולי היו צריכים להכניס אחרים להיכל?
נראה לך... שמי שמSMS לרוחמה, לדוגמא, לא יSMS לה בגלל הופעה כושלת?
שרב כבד... שרב כבד

יונתנסקי

Well-known member
וואלה, יש איזו סתירה פנימית בדבריך

את מי הביאו ? כאלה שהשמש שקעה או עומדת לשקוע להם. טובים ומצליחים מהם לא זקוקים לקביים המכונים "היכל התהילה" לא כך?

איקה21

New member
צהרים טובים חברים../images/Emo141.gif

לא מקנא בזמרים היום......נתנו להם משימה ...וואחד משימה..... אולם ברצוני לומר לאדם...שאפו .... על הביצוע של ים ודמעות..... לצערי אל אהיה בערב לצפות בשידור..... צפיה מהנה ובהצלחה לכולם

למעלה