בוקר טוב
-יום שני

liorhikri1991

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif-יום שני

קמתי מוקדם כי יש לי מתמטיקה ב8 ויש בעיות עם האוטובסים ה***** האלה. מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: איזה מקצע/ות יש לכם הכי הרבה במערכת?

lonush

New member
חחח.. ליאור

וואה השקמת לקום! אני מתחילה היום בשעה השניה נהנהנה
אחרי התיכון אני נפגשת עם חברה ובטח אתחיל לעשות שיעורי בית ואמשיך לקרוא באנגלית (תכלס ספר מעניין) איזה מקצועות יש לי הכי הרבה במערכת כימיהה

עייפה כל כך!

היום 3 שעות מתמטיקה,שעה אזרחות, שעתיים אנגלית, ואז אני משתחררת הביתה:) אירוסים. והכי הרבה במערכת יש מתמטיקה,ללא ספק
(אחרי זה מגמות ואנגלית..) יום טוב!!!

lonush

New member
גם אני חזרתי עייפה מהתיכון

והיו לי היום 6 שעות.. מה יקרה כשזה יהיה 8,9 שעות אני בכלל אתעלף:S

אייאייאיי..

אני רוצה לציין, שהיה אירוסים. (אומרים אירוסים או אירוסין?) בכל מקרה, היה כיף ממש. ואבא נישק אותי. נראה לי שמאז הגן הוא לא נישק אותי

© h i l a ©

New member
.......

אני אשב לי בבית ואהנה לי..... אה ובצהריים אני הולכת לרוץ כנירא.. בטח עוד חודש מרוץ 2 ק"מ איכס.... אה וראיתי את הפרק האחרון של האלופה, דווקא חשבתי שיהיה ממש גרוע אבל היה יחסית בסדר.. הכי עצוב היה הרגע שמילי מכינה לדורי ארוחה ושפתאום אלונה התקשרה אליה ואמרה לה.... אוחחח דורי הייתה אחת הדמויות היותר טובות, ובמיוחד ששמו את מילי איתו.... הכי הרבה יש לי אומנות שזה 6 שעות אבל חצי מזה זה עיוני וחצי מעשי ככה שזה לא ממש נקרא.. אז... יש לי מלא מקצועות שהם הכי הרבה שעות במערכת... 5 שעות.. תנ"ך(!!!!!!), ספרות, היסטוריה, ומתמטיקה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? המ.. מבחן מיונים באנגלית ^^ דווקא היה ממש קל. שאלת היום: איזה מקצע/ות יש לכם הכי הרבה במערכת? אני חושבת שלשון ומתמטיקה XD מתמטיקה כי תמיד יש מלא מתמטיקה לא משנה באיזה כיתה חחח ולשון כי יש השנה בגרות

Gilat18

New member
אאאאאאאאאאאאאאני

מה עשיתם/מה תעשו היום? נסעתי מלוד לנהריה> קרית שמונה> איילת השחר> צפת כדי לחלק איזה משו של אופיס דיפו שאלת היום: איזה מקצע/ות יש לכם הכי הרבה במערכת? סיימתי בצפר :) בכל מקרה לפי שנה שעברה מדעי המחשב :)

Unaffected

New member
מתמטיקה.

9 שעות. כל פעם 3 שעות רצוף. הלכתי להתאבד או משו .

GaluP

New member
עונה

מה עשיתם/מה תעשו היום? בצפר, תופס את כל החיים. חזרתי ב16:30 הביתה
אממ ועוד מעט אני אעשה שיעורים בכימיה וסתם אנוח שאלת היום: איזה מקצע/ות יש לכם הכי הרבה במערכת? ביולוגיה (9 שעות שבועיות)

SeanONE

New member
נצל"ש- חדש פה

כן כן הגעתי גם לפורום הזה
למדתי קצת וזה, התבאסתי שיש לנו אותה מורה לספרות גם השנה ולחבר שלי יש היום יום הולדת אז חפרתי לו בשכל וזה אמממ ביולוגיה שזה ההרחבה שלי

liorhikri1991

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

נעים מאוד להכי אותך,מה שמך?והבנתי שאתה מי"ב ולומד בבגין בראש העין

בוקר אור..

הרבה חיוכים לעולם כי בעוד 3 ימים הסיוט נגמר.. אמממ יום ארוך ומתיש כי סגרתי.. תגידו מה אתם מתבכיינים.. חחח אני קמתי ב-6 ב-7 כבר הייתי על האוטובוס.. והגעתי הביתה רק ברבע ל-7 בערב.. אני רוצה לבקר בבצפר אבל אני כל הזמן מגיעה מאוחר מדי.. מקווה שיצא לי בקרוב..

liorhikri1991

New member
אני...

הורידו אותי ל4 יח"ל באנגלית ואני מעדיף להישאר שם!!מה גם שמודל C הוא ממש קל,עשיתי אותו לפני רגע והוצאתי 84 על טעויות מטומטמות(סתם תירגלי לקראת מבחן שיהיה עוד יומיים למי ששואל). והיה לי 3 שעות מתמטיקה שעברו די טוב והיה ספורט ותנ"ך די נחמד ואחר כך באתי הביתה,נחתי ועשיתי שיעורים וזהו.

למעלה