בוקר טוב
-יום שני

באמת שזה לא כזה נורא..

אני ירדתי ל-4 יחידות שבועיים לפני בגרויות חורף של יב'.. ובמתכונת קיבלתי בשאלון D רק 80 אבל בבגרות 96 ובC הוצאתי 90 במתכונת ובבגרות 100.. באמת שהבגרויות קלות..
במתכונות גם סתם נלחצים ומחפפים.. ו.. תמיד אפשר להשלים ל-5 יחידות.. בעיקר שהיתרון זה שאת הבגרות בע"פ אם תשלים ל-5 יחשיבו כציון של הבגרות ב-4 בלי לעשות אותה שוב..

liorhikri1991

New member
אהה לא עניתי על השאלה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gifאני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש לי 6 שעות:כימיה ומתמטיקה והרוב 4-5

Summer moved on

New member
אמא קנתה עוגיות טעימות:p

היום היה יום נחמד ביותר, קצת שיגענו את המורים אבל כל כך התגעגעתי לזהההה, הכתה הכי חמודה בעולם:)) יש לי הכי הרבה שעות מגמה.

Double U

New member
עונה

מ8 עד 3 בבית ספר, אח"כ הכנתי שיעורים במתמטיקה וב4 וחצי הלכתי למועצה והיה נחמד. והמקצועות שיש לי הכי הרבה במערכת הם כימיה ומתמטיקה - 8 שעות כל אחד:|

מתה מעיפות אבל מחכה לציונים

מה עשיתם/מה תעשו היום? סתם כרגילים בית ספר בית הביתה לצאת בערב לחזור לחכות לציונים ואז לישון שאלת היום: איזה מקצע/ות יש לכם הכי הרבה במערכת? הכל יש לי 6 שעות בכל מקצוע

Retama

New member
אני טסה מחר ../images/Emo9.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? אמממ היה לי שיעור לשון ראשון אחרי שנתיים בלי :p והייתי אצל חברה ובמכבי, וכמובן- ארזתי. שאלת היום: איזה מקצע/ות יש לכם הכי הרבה במערכת? נראה לי מתמטיקה :]

אוקיי,זה לא היום שלי-סילקו אותי!

כי לא באתי עם תלבושת ביום הראשון של הלימודים (90% לא באו) והחליטו לסלק את כולם. כמובן שכל התלמידים לא ראו ממטר ובאו היום כרגיל למרות הסילוק,אז פשוט התקשרו להורים של כל אחד ואחד (אשכרה התקשרו ל700 תלמידים בערך) ואנחנו מסולקים מחר.קצת באסה...כי אנחנו סתם מפסידים חומר..בלעע מה עשיתם/מה תעשו היום? קניתי נעליים היום,טיילתי בעיר וישנתי צהריים:) שאלת היום: איזה מקצע/ות יש לכם הכי הרבה במערכת?נראה לי שהיסטוריה...

© h i l a ©

New member
חחחח מסכנים

אצלנו רק משנה שעברה התחילו עם התלבושות וכשמישהו לא בא איתה כולם שולחים אותו למזכירות שיתנו לו חולצה.. ובדר"כ אחרי כמה זמן אין כבר (כי שולחים כל שניה ילדים לשם) ואז מחליטים שפעם הבאה יסלקו ואף מורה לא באמת מסלק... סתומים חח

למעלה