בוקר טוב
לציפורי לילה ובוקר

באיה

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gifלציפורי לילה ובוקר

המפגש היה מאוד נחמד, וכל מי שלא היה ההפסד כולו שלו. שמחתי להכיר פרצופים חדשים מאחורי השם הוירטואלי, וביוחד אותך שרה ורונה- שירלי. מצטערת מאוד שלא אהיה במסיבת פורים המשוטפת, שתתרום יותר לגיבוש החברה. אבל כמו שאומרים, נכדי יותר חשוב מכל, והוא נמצא מעבר לימים ויבשות.....אוףףףףףף כמה רחוק. וידוי קטן לי. כל הזמן התפארתי שאני לעולם לא מקיאה, אך זה קרה כבר פעמיים בשבוע האחרון. פשוט כל פעם שלקחתי ביס לחם, הוא פשוט לא עובר לי ונתקע. וזה קרה רק לאחר הניפוח השני. אני מטבעי פחדנית, ואשתדל להישמר, בפרט בחו"ל. זה מפחיד לאללה ובנוסף התיאורים של חנה. פסח מפחיד אותי עוד יותר. נכון, שמעתי - תוכלי תפוחי אדמה, וגם תפוחי אדמה נתקעים לי. יש לי ראיון, הכי טוב לא לאכול בכלל, מה אתם אומרים? אני גאונה!!!!!! ובכלל, שם האכל די מגעיל. אם נוסעים לטייל, אז אין שמה מסעדות מזרחיות בשום מקום, ואני לא חושבת שבפתפריט שלהם יש בכלל סלט ירקות. טוב, יאללה מספיק להיתבכיין באיה, לעבודה. אז בינתיים שלום לכולכם והמשך יום נעים. ביי

lir42

New member
באיה יקרה

שמחתי שבאת ובאמת התפלאתי שלא הגעת לעזריאלי. שתהיה לך נסיעה טובה ותעשי חיים - לכמה זמן את נוסעת? ונתראה שתחזרי.... שלך לירי

רוייקו

New member
שלום באיה.

לגבי המיפגש - אני בטוח שפיספסתי. אני מקווה שחנה לא חסכה בתיאורים.. זו הדרך היחידה לנסות לעזור למנותחים שלא להגיע למצבי סיבוך. לגבי ההקאות שלך, סביר להניח שככל שתתרגלי להגבלה שיוצר עבורך הניתוח, כך יצטמצמו ההקאות. כדאי לך לנסות, למשל, תפו"א מעוך עם יותר נוזלים.. מעין פירה דליל.. כמו כן, במידה ואת אוהבת מיני כירסומים, עדיף לנסות את אלה שיש בהם יותר אויר, כגון פתית. נסי להפריד עד כמה שאפשר בין נוזלים למזון יבש ולהכין אוכל לא מוצק מדי. אורז אפשר לאכול רק אם הוא מבושל היטב, עם הרבה נוזלים, כמעט דייסה. ירקות ופירות בעייתיים: כדאי להסיר את הקליפה בהתחלה, עד שלומדים ללעוס, כי הקליפה חשובה לעיכול. אני ממליץ על הספר של נירה אולנד.. יש בו שלל של מתכונים והסברים למנותחים. שיהיה יום טוב רוייקו

באיה

New member
רויקו תודה על ההסבר

אני באמת אשתדל לאכול עכשיו אוכל יותר דליל, ולא מוצק ממש, ואת הספר כבר הזמנתי. בתי תקח אותו מהדואר ותביא לי אותו לאוסטרליה. אנחנו נפגשות שם לפסח, כך שלפחות אהיה עם שני ילדי מתוך השלושה. כיף. פתית הוא גם האוכל שלי במקום לחם מרבית הזמן, ואני לא יודעת מה יהיה שם.את העגבניה ומלפפון אני לא מעיזה לאכול עם קליפה, אלא אם הם חתוחים דק, דק. רק מהפחד שאין לי שם רופא בעיניני הטבעת ימנע ממני לעשות שטויות. אני מקוה!!!!!!!!!! שוב תודה רויקו
באיה

RomiVais

New member
היי באיה, מה שלומך? ../images/Emo24.gif

מצטערת שנעלמתי קצת אני עובדת שעות מוזרות וארוכות וישנה בשעות מוזרות עוד יותר (לראיה - השעון!!)
אבל אתם בליבי תמיד תמיד רק שאחרי הפורום שאני מנהלת, לא נשארות לי הרבה אנרגיות אז באמת - סליחה!!! מקווה שאצלך הכל בסדר ואני ממש מבואסת מכך שאני לא אזכה להיפרד ממך אישית את באמת צודקת - מי שלא היה במפגש - הפסיד!!! שיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר אוהבת רומי

RomiVais

New member
היי שרה, מה שלומך? ../images/Emo24.gif

כמה הצטערתי שלא זכיתי להכירך אישית אבל מקווה שלא יחסרו הזדמנויות. שתהיה לך שבת נפלאה ביותר רומי

באיה

New member
רומי"לה היקרה../images/Emo140.gif

אני יודעת שאת עסוקה ובפרט עכשיו שאת עובדת. אין דבר שלא נפרדנו אישית, את תמיד ב
י. מלבד זה, התבסרתי או התבשרתי שבני הרכיב כבר WINDOWS בעברית, כך שלא תרגישי כמעט בחסרוני, חוץ מלראות את פרצופי הזקן והמכוער
צוחקת!!!!!! איי לאוו יו שלך באיה

RomiVais

New member
באיה יקרה, מזל שאת צוחקת!!! ../images/Emo8.gif

אני שמחה שלא נרגיש בחסרונך, כי תמשיכי לכתוב לנו!!! גם את בליבי
שתהיה לך שבת נפלאה ביותר ונסיעה טובה רומי

רונה 29

New member
בוקר חמים ונעים לכולנו !!!

קודם כל אני מצטרפת לדבריה של באיה - היה אחלה מפגש ומי שלא בא הפסיד ! גם אני שמחתי מאוד סופסוף להכיר את ה"פרצופים" שמאחורי השמות הוירטואליים.
לבאיה - את מקסימה , גם מאחורי המסך וגם במציאות ! שמחתי להכיר גם את לירי
, מיקי
, אביחיל/פנינוש
, יעל/גלידונית
וכמובן שאת שרה
(שהגיעה מרחוקקקקקקקקק - כל הכבוד על המאמץ !!!) . תודה ללילך על מפגש מהנה ומגבש ובכלל לכולכם - היה אחלה ! סופשבוע טוב , שקט ורגוע לכולנו !!!

אני רק רוצה להגיד שהמילה מי שלא

בא הפסיד הם לא רצו כמה שלא יבואו אז גם מי שרצה לא יכל להגיע אז גם לא היה מה להפסיד ומכאן המילה "הפסיד " לא במקומה

רונה 29

New member
שלא תבינו לא נכון....../images/Emo8.gif

ציינתי רק את ה"חדשים/ות" שהכרתי אתמול אבל כמובן שגם את ה"ותיקים" שמחתי לפגוש שוב. פיצפון (שחר) - תודה על הטרמפ לעזריאלי - אתה פשוט מקסים ! צפרדעיתוש - תודה על השכנוע - היה שווה להגיע ! נלי (לילך) - היה אחלה מפגש בזכות הארגון המוצלח ! נושנושי - את 10 , כל הכבוד על הירידה במשקל - המשך מוצלח ! זואי -אחלה שבאת- אני בטוחה שבמפגש הבא אני כבר לא אזהה אותך! ים הצלחה! ותודו ש.. .רומי הייתה חסרה ! - לא שוכחים אותך - שיהיה לך המון בהצלחה בעבודה ומקווים לראותך במפגש הבא ! מתנצלת מראש אם שכחתי מישהו/י - שיהיה לכולנו בהצלחה בהורדה במשקל ועד למפגש הבא - כל טוב ותשמרו על עצמכם ! (*) לא עולים לי אייקונים אז תחשבו ששמתי חיבוקים , נשיקות, שמש ופרחים... תיהנו !!!

למעלה