בוקר טוב
לציפורי לילה ובוקר

RomiVais

New member
חמודון יקר - גם אני מתגעגעת!!!

מקווה שאכן היה לכם כיף ושיהיה זה סוף שבוע נפלא ומקסים אוהבת רומי

רוני#

New member
רומו´ש - היית ממש חסרה לנו ../images/Emo10.gif

היה ממש נפלא - ופשוט חבל שלא היית איתנו אני מקווה שלמפגשים הבאים תצליחי להגיע בכל זאת ילה - שבוע נפלא לך
רוני

RomiVais

New member
תודה רוני´לה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

תאמין לי, שעם היום שעבר עלי ביום חמישי, הייתי נותנת את כל מה שיש לי, וגם מה שאין לי כדי להיות איתכם. לילכי צודקת בכך שזה הכל כדי שאני אוכל להתקרב אליכם בחודשים הקרובים, אז נגיד שזה שווה.
מקווה לראות אותך ואת כולם בהזדמנות הראשונה שתהיה ובינתיים, שיהיה לך שבוע נפלא ביותר רומי

נלי.

New member
היי רונה וכולם ../images/Emo13.gif

שמחה מאוד לשמוע שנהנתם שווה לי הכל. עמוד אם כל אחד אישית בפרטים לגבי המשך המפגשים. שיהיה לכולכם סופשבוע מקסים ורזה. לילך

נלי.

New member
ארז יקירי בוא תתקרב אני יגלה לך סוד

תסתכל טוב טוב במה שכתוב. תקקרא היטב ואם לא תבין תגיד מה שאתה אומר. כתוב בעברית אמסור "אישית" אישית זה אומר למי שצריך לקבל את ההודעה. אז תודה על ההמלצה אני לא צריכה אותה. לילך

רוני#

New member
ממ נהניתי במפגש ../images/Emo20.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif

הי ממש נפלא כל האירגון של לילך ושל חנה כל החברים הוותיקים כל אלה החדשים הצחוקים שהיו אח"כ בהמשך הערב היה נפלא - ומבטיח להשתדל (איזו דיפלומטיות ??
) להגיע לכל מפגשי התמיכה האלה בעתיד . אז שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא רוני

RomiVais

New member
תודה רונה´לה!!! ../images/Emo24.gif

ממש טוב לדעת שלא שוכחים אותי, למרות שאני כל כך רחוקה ולא מגיעה... אני מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת מאוד ואתם בליבי תמיד אוהבת רומי

שושה11

New member
שבת שלום ...

הי לכ-ו-ל-ם! היה ממש נהדר להכיר את כולם אתמול בערב!!!!!!! אני לא אפרט כמה חבל למי שלא הגיע... כי כבר כולם אמרו את זה.. אני רק אגיד שאני משתתפת בכל מה שנאמר. היה לי חבל שלא הצטרפתי אחר כך לעזריאלי אבל... הילדים... הבעל... באו ב-
ולקחו אותי הביתה. אני כבר מצפה לפגישה הבאה. באיה, נסיעה מה-זה נהדת לך לאוסטרליה, תבלי ותהני! צפרדעונת, המון הצלחה בניתוח יהיה טוב ואני מבטיחה להיות בקשר לתמוך... אנה, אני מבטיחה לא להעלם... לירי, נהדר לראות אותך אחרי שלא שמענו ממך כל כך הרבה זמן. לילך, כל הכבוד על הארגון! פנינוש, נראית נהדר! היה כייף לראות אותך שוב. ריקי - מזל טוב מאוחר אמנם... אבל עד 120 (... קלוריות לארוחה...)... שורה, היה ממש כייף להכיר אותך, אחוות שרות תמיד חשובה... וכל מי שלא ציינתי, אנא לא להעלב... היה ממש כייף להכיר את כולם! אז שבת נעימה ונהדרת לכולכם
ב-
ו-
גדול גדול שושה

ורד *

New member
היי באיה

קודם כל שתהייה לך נסיעה טובה ושתהני מהנכדים. אני חזרתי לא מזמן מטיול בארה"ב, לפני נסיעתי נתקפתי באותם פחדים שאת מדברת עליהם, בהתיעצות עם סוכן הביטוח שלי הוא הציע לי לעשות בטוח מורחב, (וזה מה שעשיתי) שאומנם עולה יותר, אבל המחשבה שמשהו יתקע לי שם באזור הטבעת דוקא בארה"ב איפה שהרפואה עולה המון כסף אם אין לך ביטוח, הריצה אותי לסוכן הביטוח שהסביר לי שלמעשה הביטוח הרפואי הסטנדרטי לא מכסה מצבים כמו שלי, לשמחתי לא נזקקתי לשום טיפול מפני שעמדתי בפני כל הפיתויים, אבל לכי תדעי. שווה דיבור עם הסוכן. נסיעה טובה. ורד.

למעלה