בוקר טוב
נראה יום נפלא שרק ימשיך כך

batiarr3

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifנראה יום נפלא שרק ימשיך כך

מקווה שבשבוע הבא יהיה גם מגז אויר כזה כשאסע למרכז ולא לא כתבתי בטעות חה חה חה השבת בפתח מה מתבשל לשבת אצליכן סבתות
יש משלוחה של דברים טעימים

בוקר טוב גם לך ../images/Emo204.gif אולי ראית את

ההורים שלי הנופשים להם בהולידיי אין קראון פלאז"ה" באילת ? קיבלתי מהם דיווח שאחלה יום יפה באילת ה-
זורחת במלא הדרה ונעים מאוד...אז הם יוצאים לקרוע את העיר חחחחחחחח. לשאלתך מה מתבשל לשבת? אצלי על הגז מתבשל צלי בקר עם תפוחי אדמה והריח משגע

batiarr3

New member
ראיתי גם ראיתי את ההורים שלך כי יש להם

דגל שעליו מצוייר
חה חה חה
הם גם מריחים את הצלי שלך ואני מחכה למשלוחה

אני מארחת הערב את ילדיי../images/Emo71.gif

מכינה מרק פלפלים בשני צבעים
קציצות מטוגנות שמתבשלות בין עלי כרוב תפוחי אדמה, אורז,סלט חסה. גזר מרוסק עם תותים וצימוקים אין עוגה,
בקשו אזני המן. אנשים חסרי סבלנות לחלוטין

dyona

New member
אני לא בשלנית גדולה אבל

בכל שבת הילדים והנכדים באים לצהריים אז צריך להכין... מרק ירקות, כבד קצוץ, קציצות בשר -כבר הכנתי ובהמשך: עוף בקוקי ואפונת סנפרוסט. לקינוח הם אוהבים טילונים של גלידות שטראוס והקטנים - חמשושים, איזה כיף..

שלום לחברי הפורום ...../images/Emo140.gif

הצצתי דרך פרסום הפורומים החדשים ונדלקתי..פורום חמוד.

amigoro

New member
בהחלטה של הרגע האחרון - נוסעת לצימר אורה ../images/Emo6.gif

ולאכול את האוכל שלה - אכניס אותה לפורום - נסדר לה את המחשב.

תודה לכולם על קבלת הפנים החמה../images/Emo140.gif

בהחלט אספר על עצמי כשאתפנה.כרגע משימות אחרונות במטבח.

שויי

New member
../images/Emo140.gif הי מרי, שמח לנו שבאת ונדלקת

את צריכה מטף או שתשחררי את האנרגיות החמודות שלך לכאן?

שבת שלום...../images/Emo48.gif

בערב שבת בני כלתי ונכדיי מגיעים לארוחת ערב שבת באופן קבוע. בישלתי:עוף בתבלינים ותפוח אדמה בתנור.לביבות כרובית שפופולרים במשפחתי.אורז עם תירס.ספגטי.סלט חצילים בתחמיץ.סלט לימון משגע[רק אני אוהבת
]ירקות ואבוקדו מתובלים עם זעתר ועלים.רולדת בסקוויטים ללא אפיה טעימה חבל'ז. חוץ מזה הייתי היום בגן של נכדתי -מסיבה לכבוד הסבים והסבתות.כל סבא/סבתא התבקש להביא מאכל שהנכד אוהב .היתה פעילות משותפת נהדרת ואוירה מקסימה והמון חיבוקים. שיהיו לנו רק שמחות.

שויי

New member
שבת שלום מרי ../images/Emo168.gif

YYY איזה טעמים ואילו חוויות, נשמע נפלא להסתופף בביתך. תהנו. סלט לימון? אני הרוסה על זה. מתכון בבקשה. ואיזה מאכל הכי אהוב והבאת לנכדך?

שויי.....המאכל האהוב

שהבאתי לנכדתי הוא:מלאווח. ההיה מזנון עשיר מהמאכלים שהביאו הסבתות......ארוחה עשירה
. בבקשה סלט לימון ---------------------- 4/5 לימונים יפים [עם הקליפה העבה]-לחתוך לחצי לסחוט טיפה [אני מוסיפה את המיץ-כי אוהבת את החמיצות]ולחתוך לפרוסות. פלפל חריף אדום יבש-אני השתמשתי בשני ירוקים טריים-למי שאוהב חריף. להכניס את הלימונים הפרוסים לסיר ולהוסיף את הפלפל וכמה שיני שום חתוכים. להוסיף שמן [בערך כרבע כוס] מים קצת מעל גובה הלימונים לתבל בפלפל שחור גרוס ,פפריקה מתוקה ומלח. לבשל על אש נמוכה עד שיתרכך. לקראת סוף הבישול להוסיף תחתיות ארטישוק שטופות וחתוכות[מקופסא אחת] מעדן לאוהבי הסלט הזה .[אצלם ואשלח תמונה-איך נראה הסלט בסוף הבישול]

batiarr3

New member
ברוכה הבאה מרי,סלט הלימונים נשמע משגע

אבל הוא חריףףףףףף מידי לפולניה כמוני חה חה חה אפשר גם בלי חריףףף
או שהחריף נותן את כל הטעם
סבתא בתיה של לירון המדהים-19 אופיר המקסים-15 וחצי גיא המלך-9 עמית ויובל המלאכים
בני 3 וחצי

בתיה.....לא ניסיתי

להכין את הסלט בלי פלפל חריף.אבל בהחלט ניתן להכין גם בלי הפלפל. אגב...מכירה פולני שאם לא הכניס איזה פלפל שנים לתבשיל האוכל לא טעים לו
.

batiarr3

New member
היי מרי,גם הפולני שלי אוכל חריף יותר מכל אחד

רק שהפעם רציתי לודא שיש גם משו בשבילי. את הבעלול זרקו מהשוק כי אמר ליד דוכן הפלפל שזה לא חריף חה חה חה הוא חולה על חריף ולארועים לוקח איתו פלפל חריף בכיס - "כדי שיהיה טעם לאוכל" ,כדבריו

למעלה