ועל זה נאמר בין אדם חריף
ש שויי New member 9/2/08 #19 U מרי, מלוואח? מה את שחה? הפתעת אותי למהדרין גם אני הייתי בוחרת בזה, אצלנו אוכלים גם מלוואח עם דבש יאמיייייייייייייייייי הכנת את המלווח בעצמך או ש... לא?
U מרי, מלוואח? מה את שחה? הפתעת אותי למהדרין גם אני הייתי בוחרת בזה, אצלנו אוכלים גם מלוואח עם דבש יאמיייייייייייייייייי הכנת את המלווח בעצמך או ש... לא?
M Meri היחידה New member 9/2/08 #22 שויי....זה הרבה יותר מהיר כשקונים את המלוואח . היו זמנים שהייתי מכינה בעצמי כי מעדיפה תוצרת בית אבל........מתעצלת לפעמים.
שויי....זה הרבה יותר מהיר כשקונים את המלוואח . היו זמנים שהייתי מכינה בעצמי כי מעדיפה תוצרת בית אבל........מתעצלת לפעמים.
ס סבא אלי 6 New member 8/2/08 #18 שויי תכיני את הסלט../images/Emo71.gif ותביאי לגן השעשועים בפעם הבאה
ש שויי New member 9/2/08 #23 ../images/Emo51.gif למרי על המתכון ואתה קאובוי ../images/Emo150.gif הרעיון נפלא. ניפגש בגן, אתה תביא בירה ואני סלט לימון. בעצם, נזמין את מרי וניטעם את המקור יאמייייייייייייייייי
../images/Emo51.gif למרי על המתכון ואתה קאובוי ../images/Emo150.gif הרעיון נפלא. ניפגש בגן, אתה תביא בירה ואני סלט לימון. בעצם, נזמין את מרי וניטעם את המקור יאמייייייייייייייייי
ס סבסבתא ל 9 New member 9/2/08 #26 ../images/Emo10.gifיופי, תפגשו בגינה בלעדינו? רשמתי../images/Emo63.gif
ס סבא אלי 6 New member 9/2/08 #28 בלי איומים../images/Emo122.gif הפגישה ביום רביעי בשעה 16.00 בגן השעשועים בכניסה לכפר.תלוי עם שויי תכין את הסלט יש וגם .דרך אגב מה את מביאה
בלי איומים../images/Emo122.gif הפגישה ביום רביעי בשעה 16.00 בגן השעשועים בכניסה לכפר.תלוי עם שויי תכין את הסלט יש וגם .דרך אגב מה את מביאה