מוקדם
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/6/06 #15 מיכי תהניייייי:]] אני התעוררתי ב6 משום מה ועוד חשבתי שהשעה 10 משום מה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/6/06 #38 תהני?../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif הייתי אמורה ללכת אחרי חברה לבדיקות .. [נכון פטרי שזה לא כ"כ מענייייןן?!] ובסוף לא הלכתי.. אז נשארתי אצלה כבר.. וגמני התעוררתי מוקדם.. אבל ב8..P
תהני?../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif הייתי אמורה ללכת אחרי חברה לבדיקות .. [נכון פטרי שזה לא כ"כ מענייייןן?!] ובסוף לא הלכתי.. אז נשארתי אצלה כבר.. וגמני התעוררתי מוקדם.. אבל ב8..P
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/6/06 #22 בסוף אנחנו לא הולכות../images/Emo6.gif יעל התעוררה רק עכשיו אז אני אנצל את זה ללימוד מתמטיקה :]]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/6/06 #39 חחח תודה../images/Emo110.gif *קראי מה שהגבתי להדס* חגג שמח
א אייללוש New member 1/6/06 #27 צהריים../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif ראיתי עד עכשיו אמ"ל עותי אני רוצה להקליט ממך ושאני לא כל הזמן אראה אותו דבר אמממ אני רוצה לנסות להשיג מערוץ 2 אם אפשר בכלל ונראה כבר ומאחלת לכל הפורום שבועות כשר ושמח
צהריים../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif ראיתי עד עכשיו אמ"ל עותי אני רוצה להקליט ממך ושאני לא כל הזמן אראה אותו דבר אמממ אני רוצה לנסות להשיג מערוץ 2 אם אפשר בכלל ונראה כבר ומאחלת לכל הפורום שבועות כשר ושמח
ז זיווש מתה על אגמוש New member 1/6/06 #30 צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif ואיי כואבת לי הבטןן היום הולכת לסבתושש וסבושש עם כל הדודים עושים ארוחה חלבית וכל אחד מביא משהו אמא שליייי משתגעת פהה כמה אוכל היא מכינהה ניראלי אני הולכת לעלות בחג הזה 7 קילו חחחחח שיהיההה לכולםם חגג שמחחח ותהנוו הכי הכי שישש! אוהבתותכםםם
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif ואיי כואבת לי הבטןן היום הולכת לסבתושש וסבושש עם כל הדודים עושים ארוחה חלבית וכל אחד מביא משהו אמא שליייי משתגעת פהה כמה אוכל היא מכינהה ניראלי אני הולכת לעלות בחג הזה 7 קילו חחחחח שיהיההה לכולםם חגג שמחחח ותהנוו הכי הכי שישש! אוהבתותכםםם
א אין בעולם כמו אגם New member 1/6/06 #31 תודה אביחי טוב אז כנראה שהצתרך לצאת ולהיכנס מהפלאפון עד שהמחשב יסתדר חג שמח
ה היללי 2 New member 1/6/06 #33 צצהההריםם.. ואי אני הולכת להשמיןןן כמה עוגות ופשתידות ומלא אוכללל... אחח כואב לי העדשות בעיינם...אחחח חחג שמח לכווולם..=]
צצהההריםם.. ואי אני הולכת להשמיןןן כמה עוגות ופשתידות ומלא אוכללל... אחח כואב לי העדשות בעיינם...אחחח חחג שמח לכווולם..=]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/6/06 #41 בואו נפתח ../images/Emo110.gif קומונה לחולים חולות בע"מ גמנייייייייייייייייי! תרגישי טווב