בוקר טוב

תולי01

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif

סתם כי חשבתי שצריך לפתוח שרשור חדש
אז מה התכניות שלכן להיום ?

סקרמנטה

New member
צהריים נעימים ../images/Emo39.gif

איזה אוויר מגעיל בחוץ. חם ועכור
אגב, מתי אנחנו חוגגות לך יומולדת? כתבת בבלוג שנולדת בשבועות, אבל שבועות כבר חלף...

תולי01

New member
ביום שני ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

ואכן נולדתי בחג שבועות עצמו (לפי התאריך הלועזי שהיה אז, אמא שלי תמיד בלבלה אותי עם זה) והשנה זה יצא אחרי החג

סקרמנטה

New member
פשוט...

למעלה בשורה הכחולה: "לוח אירועים" במרכז החלון: "הוספת אירוע חדש" למלא את כל השדות שיש לידם *. אפשר גם סתם נתונים, העיקר זה התאריך, האירוע, ושל מי האירוע.

סקרמנטה

New member
../images/Emo207.gif מבצעים בסופר-פארם, עד ה-9 ביוני

ב-10 ש"ח: לקים של ג'ייד לקים של קרליין סרום לציפורניים של W&W זוג קופסאות מגבונים להסרת לק, של W&W ב-20 ש"ח: מחזק ציפורניים נייל-דיפנס של אורלי ב-30 ש"ח: סט מניקור/ פדיקור של לייף, אם קונים ב-99 ש"ח ממגוון מוצרי החנות

סקרמנטה

New member
כמה עולה אחד?

אני מניחה שעדיין 40 ש"ח, כך שבמבצע זה 20 לאחד. אז זה מראה שהמבצע שסיפרה לנו עליו danra כאן בשרשור, 12 ש"ח לאחד, הוא באמת רק בסניף דיזנגוף-סנטר! אז עכשיו המחיר שלו שמה כמו המחיר של שיק בפרפומריות. אהמ.. אהמ... :)

Angel Of Moon

New member
בדיוק...כל אחד 20...

ואני מעפולה אז אני צריכה לסבול את המחיר ה''שערורייתי'' הזה

רוני325

New member
עדכונית קטנה אולי לא כ"כ קשורה..

בחנות לוקה בראשון לציון (אני לא יודעת אם יש בכל החנויות שלהם) הגיע סטנד חדש וגדול כמו הסטנדים של שיק של חברת לה צט במחיר 18 ש"ח..

foggy night

New member
יש גם סטנד ברבמ"ד בקרית מוצקין - 15 ש"ח.

בעלת החנות מקסימה - ולכן, למרות שהסטנד קטן - אם אתן יודעות איזה צבע אתן רוצות - אפשר לבקש ממנה והיא תזמין לכן.

foggy night

New member
בחנות "לוקה"

את יודעת איפה "להיט בראש"? יש ממול שדרה - אז זה נמצא שם.

foggy night

New member
של לא-צ'אט לא נראה לי

אם את רוצה שלחי לי מסר - אני אתן לך טלפון של החנות כדי לשאול. אני פשוט המון שנים עם אותו מחזק ובכלל לא הסתכלתי...

HappyToPolish

New member
המבצע בסופרפארם

האמת שבסופרפארם כבר תקופה ארוכה מוכרים את הלקים של אורלי ב 19.90 ככלומר חצי מהמחיר הרגיל, אבל רק לאחרונה הם גם עדכנו את הקולקציה ויש גם צבעים חדשים מ 2010. לגבי דיזינגוף סנטר - לפני יומיים קניתי של לק של אורלי אבל הוא עלה 19.90 לא 12 ש"ח יכול להיות שזה היה מבצע רק ליום מסויים או משהו? www.happytopolish.blogspot.com בלוג הלקים שלי.

למעלה