בוקר טוב

danra

New member
לא מבצע ליום מסוים

כתבתי למטה שהוא עד ה- 30.6. אולי הוא התחיל אתמול כשהייתי שם כי באמת היו המון המון צבעים. שני מדפים מפוצצים באורלי.

Marble Arch

New member
הצעת יעול../images/Emo13.gif

שימי את הקישור לבלוג שלך בחתימה, ככה בכל הודעה יוכלו לראות אותו ולא תצטרכי לכתוב אותו שוב ושוב. בעקרון יש בעיה עם פרסום בתוכן ההודעה לבלוגים שהם מחוץ לתפוז (מלבד בשרשורים המיועדים לכך- שרשור מקוון), לכן גם אני וגם שאר הבלוגריות שמות את הקישור לבלוג שלהן בחתימה (מעדכנים דרך הכרטיס האישי).

תולי01

New member
איזה מבצעים טובים !

אני אהיה ביום ראשון בסופר פארם ואני מקווה שגם בסניף אצלי יהיו המבצעים האלה, אני צריכה לקנות גם כמה לקים להחלפת חבילות אז זה יכול להיות מצויין - תמיד אני נופלת או על לפני מבצע או על אחרי מבצע

מ ס ט י ק

New member
צהרים טובים../images/Emo13.gif

היום אין תוכניות.. רק להעביר את היום ושיהיה כמה שיותר קל. לימודים משמונה בבוקר עד ארבע ואז עבודה מחמש עד חצות זה לא הדבר הקל ביותר שיכול להיות..

Ultra marine

New member
איזה מזג אויר מדכא...

אז מה באמת בתוכנית להיום? |כוכב| לסדר ולנקות את הבית.. ויש הרבה.. |כוכב| לקרוא המון המון המון חומר קריאה בנושאים כלבניים.. עניינים בירוקרטיים.. יפי..
|כוכב| בהנחה ואני מסיימת את שני אלה, או בהנחה ואני מתייאשת מהם לגמרי יש סידרה חדשה שגיליתי Being Human (כולה 16 פרקים כולל הפיילוט). http://www.youtube.com/watch?v=v_sRd2spBo0 זה הטריילר שמצאתי. בכל מקרה סידרה גאונית. בריטים - לא מה שחשבתם

Come Alive

New member
שאאאלום!

היום יש לי יום של סידורים.. מחר בת דודה שלי מתחתנת אז אני בסידורים כל היום לקראת זה ובלי קשר גם כן.. בנתיים הייתי כבר באורנג' כדי להחליף מכסה של בטריה שנשבר לי, ואז הייתי בדואר כדי להוציא משם חבילה שקיבלתי מStrawberrynet.. עכשיו חזרתי הבייתה ותכף אוכל ארוחת צהריים, אני מחכה לאמא שלי כדי לאכול איתה.. אחרי זה חבר שלי מגיע , ואז אני הוא ואמא שלי נלך לדיזנגוף סנטר כדי לקנות כל מיני דברים.. הוא צריך חולצה מכופתרת שמתאימה לו, אני צריכה אקססוריז למחר וכ'ו. בין לבין במהלך כל היום אני מחפשת רעיונות לאיפור ושיער למחר.. מאוחר יותר היום אני אמרח את הלק למחר ואשייף כמובן ציפורניים שיראו ייצוגיות.. אה, קודם מרחתי על עצמי שיזוף.. זה קצת סידורים בגלל שצריך לחכות קצת זמן לפני שמתלבשים וזה
זהו בעיקרון

danra

New member
כל הלקים של אורלי ב- 12 ש"ח בסופר פארם ../images/Emo2.gif

זה באמת מבצע שווה, היו שם כל כך הרבה... כשהגעתי לחמישה לקים פשוט עזבתי את המדף, אחרת מי יודע מה היה קורה
קיצור קנייה שווה ביותר עשיתי שם, פיצוי על מזג האוויר המחניק בחוץ היום

סקרמנטה

New member
בכל הסניפים? כי זה לא מופיע בעלון שלהם...

באיזה סניף קנית? וכמובן תתחדשי ותיהני :)

danra

New member
../images/Emo192.gif אני לא ממש יודעת

אני קניתי בסניף של דיזינגוף סנטר. זה מבצע עד ה- 30.6, אבל נראה לי שמי שתחכה עד אז לא ממש ישאר לה משהו

סקרמנטה

New member
הייתי שם אתמול. כבר אין את המבצע הזה ../images/Emo4.gif

למיטב זכרוני (כי הסתובבתי בכמה מקומות) הם עלו שם כרגיל 1+1 ב-40 ש"ח, ולא 12 ש"ח. בכל אופן, לא היה שילוט על המבצע. אולי זה היה עד ה-30/05 ולא 30/06? איזו באעסה! ביקרתי גם בסניף גורדון פינת דיזנגוף ושם המחיר היה 20 ליחידה.

danra

New member
אני יודעת!

נכנסתי לשם שוב אתמול וראיתי שהורידו את השלט. אני זוכרת בבירור שהיה כתוב עד ה- 30.6 ואני חשבתי שזה המון זמן. לדעתי הייתה להם טעות במבצע בטוח ובגלל זה הורידו. לשמחתי הספקתי לנצל אותו לחמישה לקים...

angell4

New member
מבצע שווה

הבעיה היא שבסופר פארם כמעט אף פעם אין מבחר של אורלי... בקושי 10 לקים על המדף

danra

New member
בגלל זה כתבתי למעלה

שהיו שם כל כך הרבה. זה הפתיע אותי כי באמת המבחר חסר בדרך כלל. זה היה נראה כאילו יצא איזה סטוק והגיע לשם.

lilo4

New member
באמת ../images/Emo2.gif

מילא המחיר המעולה... באיזה סניף של סופר פארם הצלחת למצוא לקים של אורלי?? ועוד כזה מגוון שהיית צריכה לגרור את עצמך בכוח מהמדף??
אגב, איך הלקים שלהם? לא ניסיתי מעולם...

danra

New member
../images/Emo6.gif גם אני נדהמתי

חשבתי שאני מפספסת אותיות קטנות או משהו וזה בעצם מבצע עם סייגים כמו כזה שמיועד אם את קונה בלמעלה מ- 100 ש"ח. אז ליתר בטחון עשיתי טעות קטנה, שאלתי דיילת שנדהמה בעצמה מהמבצע והלכה לקרוא לחברותיה הדיילות שיבואו מהר לראות את הפלא, והן באו בהמוניהן ורק הפריעו לי במלאכת הבחירה... אני אוהבת את הלקים של אורלי. אני חייבת לציין שלמרות שאני מכירה אותם שנים וגם היו לי כמה בבית, רק בשנה האחרונה ממש "גיליתי" אותם. בגדול אני מאוד מרוצה מהם, איכותיים מאוד. זה לגמרי המותג הטוב ביותר שקיים בפארמים בארץ. הדבר היחיד שמפריע לי זה שגוונים מסויימים יוצאים שקופים ודורשים שכבות נוספות וזה משהו שאין לי דרך לדעת לפני כי אני לא אבדוק כל אחד ברשת, עד שאחזור לסניף זה יעלם...

lilo4

New member
אני אנסה לחפש בסניפים אחרים

יש באזור שלי שני סניפים גדולים ולא יצא לי לראות בהם יותר מדי לקים של אורלי, פעם אחת במקרה ראיתי אחד שקוף... אני אנסה בסניף חדש שפתחו, אולי יש. הדבר היחידי שאני קצת חוששת זה העניין של השקיפות- שתי שכבות מבחינתי זה המקסימום, שלוש במקרים מאוד מאוד חריגים. אני פשוט לא אוהבת את התוצאה במצב כזה..

Angel Of Moon

New member
היה יום זוועתי ../images/Emo46.gif

יום של הורמונים !
מזג אוויר מגעיל, קמתי אחרי 4 שעות שינה בלחץ בגלל שלמטה קדחו. היה לי חם, הלק (איירון באטרפליי של אורלי) לא מוצא חן בעיניי כי זאת מריחה ראשונה שלי איתו והציפורנים נתקלות בכל דבר, אני רוצה לקצר !
עוד מעט אני אלך לעשות מקלחת + פאן + איפור + לקצר ציפורניים ולמרוח את פאודר פאף של אורלי בתקווה שאני ארגיש טוב ואולי (!) ארצה לצאת.

למעלה