בוקר טוב

בתור בת לאמא עובדת משביר

אמא שלי עובדת במשביר סניף אלנבי , הסניף יסגר בנובמבר. אמא שלי וכל חברותיה ישארו ללא עבודה. חודש שעבר כל עובדי המשביר בארץ קיבלו משכורת של 1000 שקל בלבד, ולא משנה מה הוותק. אמא שלי עובדת 15 שנה במשביר, וזה ממש חבל . אז אל תתפלאו אם לעובדות המשביר לא יהיה כ"כ חשק לשרת אתכן בקניות לחגים הקרבים.

שמופית

New member
יו, איזה עצוב ../images/Emo7.gif אני ממש מצטערת

לשמוע רויטל ! תמסרי
לאמא שלך

אתי@

New member
../images/Emo10.gif מצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

מאחלת לאמך למצוא עבודה בהקדם האפשרי

תמרה*

New member
זה נהיה כ"כ מוחשי כשזה מישהו מוכר

קוראים בעיתון על פיטורים במליוני מקומות, ועד שלא מקושרים לזה פנים וסיפור לכולנו זה כואב פחות. ממש עצוב איך נהיינו אטומים

שמופית

New member
זה עצוב אמנם, אבל לדעתי

כדי לשרוד במדינה הזו, חייבים לפתח אטימות כלשהי. אני למשל, משתדלת כמה שפחות לקרוא עיתונים ולשמוע חדשות. זו אטימות כלשהי אבל אני כבר לא מסוגלת לשאת את כל הכאב וכל הפחד והחרדות האלה ואטימות היא הדרך שמצאתי להגן על עצמי

rona25

New member
עצוב ומעצבן! ../images/Emo7.gif../images/Emo123.gif

איזה מדינה מרגיזה! מפטרים אנשים מבוגרים העובדים משכורת מינימום, ולעומת זאת יש המון שרים וחברי כנסת שלא נעושים כלום ומקבלים משכורת שמנה... בדיוק קראתי בעיתון שעומדים לסגור מפעל בקרית אתא שמייצר נעליים לצבא, בגל שצה"ל המהולל החליט לקנות נעליים בחו"ל!!!

kisses

New member
אוי רויטלוש אני כל כך מצטערת לשמוע

זה באמת עצוב.
15 שנה היא עובדת שם וזה כל מה שהיא מקבלת? איך היא מקבלת את זה? בטח לא קל

הילית*

New member
נורא עצוב !

וגם נורא עצוב שדברים שהיו חלק מהמדינה כבר לא יהיו

dorlim

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo5.gif

מאחלת לה ולכל חברותיה למצוא עבודה במהרה. ולכולנו - לצאת מהבוץ העמוק הזה אליו אנחנו שוקעים

רויטלוש - מצטערת לשמוע!

אני חושבת שאנחנו חיים בזמנים כל כך קשים... כל כך הרבה מפוטרים וכל כך מעט צמיחה שתבנה מקומות עבודה לכולם... קשה להיות אופטימיים... כאילו כל המדינה ב- hold.... כולי תקווה שאמא שלך תצליח למצוא עבודה חדשה ומספקת!

rinutza

New member
זה באמת עצוב ../images/Emo10.gif אבל אולי זו

הזדמנות למצוא עבודה חדשה ונחמדה. אני מקווה שהיא תמצא כזו כמה שיותר מהר.

Ronnie*

New member
עצוב... מצטערת לשמוע. ../images/Emo10.gif

המצב בארץ באמת בלתי נסבל...

fila

New member
רויטל,מצטערת לשמוע../images/Emo140.gif

מקווה שהדברים יסתדרו

סרינה

New member
בוקר טוב! ../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif

למעלה