בוקר טוב

karnity

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

לאור ההתרחשויות האחרונות, שאני מכנה בקריצה "חבלי הלידה של הפורום" (מדיניות מחיקה, הודעות "טרוליות" וההתמודדות עימן, מי ומה ראוי לפורום, וכדומה...)... אני מתכוונת לשקוד (בשת"פ עם גרטרוד) על "כללי פורום" - אני מזמינה את כולכן/ם לשתף אותנו ברעיונותיכם, הצעותיכם... אם מעל דפי הפורום ואם במסרים אישיים... שיהיה לכולנו יום נפלא וצונן... אני מקווה שנשתמש בעצותינו - שלנו ונוליך את הפורום הזה למקום טוב יותר...

קרניטי, האם נדמה לי או שהפורום דועך

האם נגמרו לנו הנושאים לשיחה או שכולם ברחו מאימת הטרולים?

טל קר

New member
בספירה לא מדוקדקת ספרתי למעלה

מ30 הודעות שנכתבו בתאריך של היום- ה- 30 לחודש והיום עוד לא נגמר, נראה לי שהספד יהיה בטרם עת.

karnity

New member
גאטו...

אני מאד מקווה ששום דבר מזה לא נכון... אני מאמינה שיש רגיעה... ומקווה כי כולן/ם ישובו אלינו בשלום!

צימעס

New member
להערכתי

הפורום פרץ בבום לא רגיל, וסביר מאוד שתהיה דעיכה ואח"כ התאזנות על רמת פעילות די קבועה. כרגע - הוא ממש לא נראה "לא פעיל".

zoara 1

New member
הבטחתי לכם...

שימיו של הפורום הזה ספורים ושאם שוך הסערה התקשורתית ייגמר כל הסיפור. החמצתם בגדול בגלל האנטגוניזם, ההתנשאות וכיוצ"ב ולראיה... רואות ? גם "טרוליות" מקיימות הבטחות... רוצות "עוד סבב" לעורר קצת את הפורום ? זהו כמובן סתם בצחוק. כן, גם הבטחתי שאני אומרת לכם שלום, וגם זאת אקיים ורק הצצתי לראות איך יסתיים הסבב הקודם של הדיאלוג "הפורה" בינינו.

zoara 1

New member
ואפילו יש לי זמן להתרשם מקעקועייך..

... המרשימים...חתלתונת או חריגונת , איך תעדיפי ?

Cat79

New member
זאת לא הייתה שאלה

זאת הייתה ציניות ורמז לזה שאת לא רצויה פה. ואני ממש לא עצבנית.

I s t a r

New member
עזבי

זו אישה בת 43- שימי לב לסגנון ההתבטאות והפרובוקציות הזולות- אין כאן מקום לדיון בכלל- בטח לא בוג., היא כבר מזמן איימה שהיא הולכת, הניחי לזה, אל תבזבזי אנרגיה על התקשורת הזו. פשוט מיותר.

Cat79

New member
הא אופס וסליחה

באמת ממש בורות מצדי ואני ציפיתי מניאדרטל להתקדם.

habubnik

New member
בוקר אור לכולן/ם

אפילו שצהריים...אבל יש לי דלקת גרון, ואיכסה לי :) ואני צריכה להתחיל לעבוד תיכף. רק קפצתי לומר שלום!

habubnik

New member
תודה יקירתי

לצערי אני מרגישה יותר מחורבן :) אבל מטפלים בי...

inbal76

New member
אחר צהריים טובים,ערב טוב ולילה טוב!

כמו שאומר טרומן וכל כך מתאים לאינטרנט, שלא ידוע מי יקרא מתי
תרגישי טוב!

I s t a r

New member
צהריים יום טובים../images/Emo42.gif

רעיון טוב ומבורך! הכי חשוב לזכור למה אנחנו כאן ולא להניח לכל מה שמפריע להסיט אותנו. פרובוקטורים, מיסוניונריות, האשמות ומענות- ראוי שלא יתקבלו כי אחרת ה]ורום הוא לא יותר ממגרש התכתשויות מעייפות וחסרות פואנטה..

למעלה