בוקר טוב

SaraGubits

New member
ואולי הטרולים הם הם שנותנים חיים

לפורום הזה? סתאאאם צחקתי יש ימים טובים ויש ימים פחות טובים.. תהנו, תפגשו והפורום ימשיך להתקדם או לזחול

zoara 1

New member
גם את זה כבר אמרתי לכם...

שה"טרוליות" עושות לכם את הפורום. נורא משעמם להיכנס כל יום לפורום ולעשות מדיטציה עם המנטרה: לא רוצה ילדים, לא רוצה ילדים, לא רוצה ילדים....

karnity

New member
../images/Emo31.gif

משעמם לך - אל תכנסי! והכי כיף לשמוע זה "אמרתי לכם"... את ממש גאונה!

1שרון ע

New member
זורה מספיק אפילו לי זה כבר צורם....

ואני כן אמא. אבל די, זה כבר באמת מוגזם, מתנשא, לא במקום, ולא נשמע אינטלגנטי במיוחד כל הדיון הזה. הפורום לא מעניין אותך אז לכי..חפשי פורום אחר (לא כותבת את זה בכעס, אלא באמת מכל הלב). אבל תני לבנות פה לחיות בשקט. אגב ממש לא מסכימה שהטרוליות הן אלה שנותנות חיים לפורום, ובכלל לא משעמם בעיני לדבר על נושא שמעניין אותך בלי שמיהו יבוא ויגיד ההפך. זה בדיוק כמו שהיית נכנסת לפורום אחר שבו אני משתתפת -"תאומים ושלישיות (אני אמא לתאומות), והיית כותבת כל היום כמה זה באסה תאומים והכי טוב ילד יחיד....ועוד היית מוסיפה ואומרת שאת גורמת לפורום שלנו להיות פעיל.... די מספיק כבר הבהרת את דעתך עכשיו הגיע הזמן ללכת! אני בניגוד איליך חושבת שיש לבנות פה את הזכות המלאה לבחור בדרך שהן בחרו ואף מאוד מכבדת אותן על האומץ וההתמודדות. ורק כדי שלא תשתלחי גם בי- אני מאושרת מאימהותי ומחכה כבר להרחיב את משפחתי.....אבל זה לא סוטר לכבד את מי שלא מאמינה וחושבת כמוני!

QueenOfMagic

New member
את מבינה יקירתי!!

היא באה להפעיל את המעון שלנו.. היא באה להציל אותנו מהאינפנטיליות של עצמינו!! היא באה לעטוף אותנו בחוכמתה לגרום לנו לראות את האור.. צריך להתעלם צריך לשים
ולהמשיך בחיינו כאילו מעולם לא עברה או חלפה שם. ושיהיה ברור...היא היתה בעדינו ואמרה שהיא מקווה שלאף אחת מאיתנו לא יהיו ילדים...אני לעומת זאת מאחלת לה המוןןןןןןןןןןןןןן ילדים... כמוה..

למעלה