אשראי זה לא כסף? אולי מתנה מאמא
ל לי לו ש New member 17/8/07 #29 היא לא התכוונה שעדיין לא שילמה על זה? או שהיא התכוננה שהיא לא שילמה על זה... אז בטח בתווים הילי עוד לא נגמרו לך התווים???
היא לא התכוונה שעדיין לא שילמה על זה? או שהיא התכוננה שהיא לא שילמה על זה... אז בטח בתווים הילי עוד לא נגמרו לך התווים???
נ נרקי New member 17/8/07 #17 בוקר טוב../images/Emo42.gif היום בבוקר סופסוף עשיתי גבות איזה כואב יאוורדייייי
M MommyHug New member 17/8/07 #23 תהריים טובים ../images/Emo42.gif וקצת חבולים../images/Emo122.gif נפלתי מהמדרגות בעבודה היום .... וואי וואי... קרה לכם?
תהריים טובים ../images/Emo42.gif וקצת חבולים../images/Emo122.gif נפלתי מהמדרגות בעבודה היום .... וואי וואי... קרה לכם?
M MommyHug New member 17/8/07 #25 ../images/Emo3.gif כואב... נפלתי מהמדרגה העליונה עד למדרגה לפני אחרונה... זה היה מפחידדדדדדדדד.......
../images/Emo3.gif כואב... נפלתי מהמדרגה העליונה עד למדרגה לפני אחרונה... זה היה מפחידדדדדדדדד.......
ק קושקושית מתולתלת New member 18/8/07 #43 כשאני רואה בן אדם נופל קודם כל אני צוחקת, מה אני יעשה זה מצחיק אותי
M MommyHug New member 18/8/07 #45 מזל שזו שעמדו במורד המדרגות מולי לא מצאה את זה מצחיק בכלל!!! איך היא עזרה לי להרגע אחרי זה וואי...
נ נרקי New member 17/8/07 #28 תהריים טובים גם לך../images/Emo6.gif מסכנונה.. נפלת על הטוסיק? יעבור עד החתונה. ובטח שקרה. נפלתי בבית כנסת! חחחחח וואי מזל שאף אחד לא ראה חוץ מאבא שלי שהוא הפיל אותי פשוט הרמנו שולחן והיינו צריכים לעלות מדרגות והוא מיהר ואני נפלתי חח חפרתי
תהריים טובים גם לך../images/Emo6.gif מסכנונה.. נפלת על הטוסיק? יעבור עד החתונה. ובטח שקרה. נפלתי בבית כנסת! חחחחח וואי מזל שאף אחד לא ראה חוץ מאבא שלי שהוא הפיל אותי פשוט הרמנו שולחן והיינו צריכים לעלות מדרגות והוא מיהר ואני נפלתי חח חפרתי
M MommyHug New member 17/8/07 #30 על הטוסיק? הלוואי... נפלתי לכיוון הפנים ובשניה האחרונה החזקתי במעקה.... ראיתי את כל החיים שלי עוברים מולי...
על הטוסיק? הלוואי... נפלתי לכיוון הפנים ובשניה האחרונה החזקתי במעקה.... ראיתי את כל החיים שלי עוברים מולי...