'תחדשי
S soofgania New member 23/8/07 #7 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo141.gif אחח צרות של עשירים (בא לי להפליק לה וואחאד סטירה )
ס סמלת New member 23/8/07 #9 בוקר טוב../images/Emo178.gif וווווווווווואי כמה דברים יש לי לעשות היום!!!!!!!!
ס סמלת New member 23/8/07 #17 יש לי חצי שעה לעוף מהבית סורי../images/Emo67.gif בואי רק נגיד שזה יום שאני צריכה בו הרבה בהצלחה
כ כוכב בשמיים New member 23/8/07 #36 רוצה עדכון? אז החלטתי שאני מוציאה רישיון לאופנוע והיום אני נפגשת עם המורה נהיגה
M Mr K i n g New member 23/8/07 #41 גם אני רוצה ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif אבל אין כסף. ושרפתי את התקציב מההורים על הלייזר, אין לי לב להוציא מהם עוד שקל
גם אני רוצה ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif אבל אין כסף. ושרפתי את התקציב מההורים על הלייזר, אין לי לב להוציא מהם עוד שקל
כ כוכב בשמיים New member 23/8/07 #42 אתה עובד לא? הבנתי שאפשר תוך שבוע להוציא רישיון וזה עולה בערך 2000 אולי פחות נו אז קדימה תפרוס את זה על כמה שנים
אתה עובד לא? הבנתי שאפשר תוך שבוע להוציא רישיון וזה עולה בערך 2000 אולי פחות נו אז קדימה תפרוס את זה על כמה שנים
כ כוכב בשמיים New member 23/8/07 #44 נכון אבל הוא מסיים לעבוד מוקדם אז אולי בסוף אני לא אלמד אצלו אבל נקווה לטוב
ה הילי פילי New member 23/8/07 #46 ../images/Emo50.gif שונאת את הכלי הזה למרות ששבוע שעבר חלמתי שאני נוהגת עליו בשיא הקולית - מעניין מה זה אומר
../images/Emo50.gif שונאת את הכלי הזה למרות ששבוע שעבר חלמתי שאני נוהגת עליו בשיא הקולית - מעניין מה זה אומר