בוקר טוב

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

עד עכשיו הייתי בשיחה הזוייה...חחחח היה מצחיק בטירוף, 2 מטומטמים...... כל השיחה לא הפסקתי לדבר עליך יא טמבל.. כבר רצו לסגור לי את הפה עם נייר דבק... חייבת לדבר עליך...כל שניה...כל דקה... שיהיה לכם בוקר טוב מלא אהבה השארתי אותם שם לבד, מי יודע, אולי יצא מזה חתונההההה חחחחחחחחחחח בוקר טוב לכולם.....מהשדכנית ויזארד

NELLY

New member
בוקר טוףףףףףףף

וגם אני הייתי עד עכשיו בשיחה חופרנית שכול מילה מזכירה לה אותך יא מייק... אלוהים ישמור היא חפרה לי בראששששששש הזכירה לי שיר http://www.youtube.com/watch?v=R1Q97yV_V_s

KingTino

New member
בוקר טוב ויז וכולם../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif|מטריה

יאללה זזתי לעבודה רק רציתי להגיד בוקר טוב ולהפתיע מוחהההההההההה געגעתי אליך ספר לי מה איתך, ומתי יורש העצר בא מחכה לתשובות אחי , ומחכה לשמוע בשורות טובות

THE WIZARD 55

New member
ושוב בוקר טוב

צריכה לצאת לטיול...וקר בחוץ... יללה אני חושבת אם כן או לא.. כנראה שכן... אולי עוד מעט.. יום טוב לכולםםםםםםם

THE WIZARD 55

New member
עד לרגעים אלה אני עדיין מתלבטת../images/Emo13.gif

האמת היא שאין לי כח לארוז תיק קמתי לפני שעה, גמורה מעייפות.. הראש שלי עדיין כואב.. סבאח אל נור מייק

mike00

New member
כנסי לפרתיק,תראי מה עושים לי שם....

כולם חושבים שאני זה ג'וניור.....

THE WIZARD 55

New member
מייק00 זה לא ג'וניור!!!! חחחחחח

נו דיי, אתמול היה קטע מצחיק נשפכתי מצחוק איזה חצי שעה בגלל נלי יוו זה היה קורע...

THE WIZARD 55

New member
חחחח פדיחות, את פדחנית ברמות!!!

בקיצור, אני נוסעת, חייבת!! אבל לפחות אני שדכנית טובה, מאחלת לכם להרגיש את האהבה שיש לי בלב, אהבה הכי גדולה, כל מי שעומד מולי נעלם, כל מי שאדבר איתי נגוז, רק מילה אחת יש לי בראש... טוב חפרתי לכם אתמול בלילה...!!!! בחבו...להסניף אותו מרוב אהבה, ולמות!! עוד לא נולד משורר שידבר עליה.. נהר לא יכבה את האהבה.. חחח איזה רומנטית אני, ממש חנאנה, איטפוווווווווווווווווווווווווו

NELLY

New member
חחחחחחחחחחחח חולה עליך ויז

אהבה אךךךךךךךך יא ראבי איזה כאב ראש היא עושה אבל היא דבר מדהים שכייף להיות בו..... שידוך??? חחחחחחחחחחחחחח מהבולה הוא לא צריך ערביה בראש שלו חחחחחחחחחחחח

THE WIZARD 55

New member
עצבים נלי עצבים!!

כאבי ראש, מחלות, עצבים התקף לב אירוע מוחי סרטן אוול מרה ואכר מרה שאני מתאהבת

NELLY

New member
ויז הלואי תמיד תשארי מאוהבת באחד הזה ../images/Emo6.gif

THE WIZARD 55

New member
כנראה, כי אני עומדת לקבל התקף לב

זה יהיה בקרוב..נבואה שהגשימה את עצמה.. חיטטתי בארכיון... ליום האהבה הקדשתי דקה מזמני הדל וכתבתי לך שיר יא סנדל.. לאהוב אותך זה לקבל מידי יום התקף לב לאהוב אותך זה להרגיש איך אירוע מוחי אל ראשי מתקרב. לאהוב אותך זה להקשיב לך מדבר שטויות כל הזמן לאהוב אותך זה לשקר ולהגיד כמה אתה חכם.. לאהוב אותך זה להפנים שלא יצא ממך יותר ממוכר דגים.. לאהוב אותך, על אף ולמרות שאתה פשוט אדיוט. לאהוב אותך זה לבקש מאלוהים שישמור על הילד הקטן התמים שישמור עליו.. כי בלעדיו אין לי חיים.. ותראי מה כתב לי אז בתגובה:לאהוב אותך יפתי, זה כמו עונש מוות בכסא חשמלי...... לשמוע את קולך, זה כמו לשמוע עורב צועק באוזני...... את צודקת, אני ממש לא חכם....... אחרת הייתי נותן לך לתפוס אותי עם בת דודה שלך על חם..... אולי ככה הייתי מתפטר ממך, אבל מה לעשות את עלוקה...... דומה לעמנואל הלפרין, מכוערת....אוי המועקה..... מקלל את עצמי מהרגע הראשון שהתחלתי איתך..... הייתי מעדיף להיות חבר של אישתו של ג'ון בוביט מאשר להיות שלך...... ימי הפכו מוורודים לחשוכים..... ואני מדמיין את עצמי אומר " הכדור נפלט לי בטעות " בתוך דוכן הנאשמים..... אבל יאללה זה יום האהבה ואני אהיה קצת רומנטי..... אז את " האני אוהב אותך " אני אומר בקטע נונשלנטי.... הרי אני עקום, מכוער, גמד שמן ומצורע אין מישהי אחרת שתסתכל עלי,.....אז אני אסתפק בך.....אוי למזלי הרע.... יום אהבה שמח בונבונה של מי יותר יפה נלי?

NELLY

New member
האמת....../images/Emo4.gif

שניכם קרעתם אותי מצחוק....אהבתי את שניהם חחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה על שניכם

NELLY

New member
ויזזז

רק שתדעי לך שלפי דעתי אתם הזוג הכי מושלם ויפה יחד!!!!!!

למעלה