והנה עוד 2 שירים...הפעם קצת יותר רציניים../images/Emo23.gif
זה אני כתבתי למייק: לאהוב אותך זה משהו אחר לאהוב אותך זה למלא את כל מה שהיה חסר לאהוב אותך זה להרגיש כאב חד ולדעת שאתה האחד היחיד והמיוחד לאהוב אותך זה כמו להתמכר לסם ולא לשבוע ממך לעולם לאהוב אותך זה לחזור לילדות כששעות אנחנו צוחקים מכל שטות לאהוב אותך זה כשיוצאת ממני מישהי אחרת שאף פעם לא היתה לי מוכרת לאהוב אותך נשמה, זה לדעת היטב שאת הגלגל לאחור כבר לא אוכל לסובב.. להיות איתך, כמו שהיינו יחד היום זה תחילת התגשמות החלום.. זה הוא כתב לי: בגללך.. באת אלי כל כך רכה ואוהבת...... טהורה כמו אור לבן מרחוק בוהקת... מתגלגל בתוכך מושיט ידי לצדדים ומאבד שליטה... משתטה כמו ילד קטן שרץ בשדות של חיטה..... את הדבר שרציתי כל חיי.... התקרבת בלי היסוס, והחזקת את ידיי...... אין בך פחד, אין בך חרטה..... אין בך בילבול, רק וודאות מוחלטת של אהבה...... טובל בך כמו באגם חמים של תשוקה...... משתגע בך כמו טבע שמנצח על מקהלה..... את עוטפת אותי מכל צדדי כמו כנפי מלאך..... בחיקך השינה ערבה, והכאב נשכח...... מסתכל עלייך ולא מאמין למראה ההוויה.... האם את באמת כאן? או שמתוקה היא ההזיה? מושיט את ידי ובך נוגע ברכות מלטפת..... עכשיו אני יודע, את כאן......ואת אוהבת...... תשארי איתי ואל תעזבי לעולם..... אין אחד אחר שידע להנות ממך כמוני........הספק מזמן נעלם....... מזמן נעלם הספק נלי, של מי יותר טוב?... מי יותר אוהב? חחח ביי הלכתי מן בו..