בוקר טוב

NELLY

New member
אהה ועוד משהו

אתם הזוג הכי מצחיק, הכי חמוד, הכי מושלם, הכי יפה...שמתאימים כמו גרב
לנעל
...לא מצאתי אייקון של נעל...מי יכול להשאיל לי ת'נעל שלו????....חחחחחחחחחחחח

THE WIZARD 55

New member
והנה עוד 2 שירים...הפעם קצת יותר רציניים../images/Emo23.gif

זה אני כתבתי למייק: לאהוב אותך זה משהו אחר לאהוב אותך זה למלא את כל מה שהיה חסר לאהוב אותך זה להרגיש כאב חד ולדעת שאתה האחד היחיד והמיוחד לאהוב אותך זה כמו להתמכר לסם ולא לשבוע ממך לעולם לאהוב אותך זה לחזור לילדות כששעות אנחנו צוחקים מכל שטות לאהוב אותך זה כשיוצאת ממני מישהי אחרת שאף פעם לא היתה לי מוכרת לאהוב אותך נשמה, זה לדעת היטב שאת הגלגל לאחור כבר לא אוכל לסובב.. להיות איתך, כמו שהיינו יחד היום זה תחילת התגשמות החלום.. זה הוא כתב לי: בגללך.. באת אלי כל כך רכה ואוהבת...... טהורה כמו אור לבן מרחוק בוהקת... מתגלגל בתוכך מושיט ידי לצדדים ומאבד שליטה... משתטה כמו ילד קטן שרץ בשדות של חיטה..... את הדבר שרציתי כל חיי.... התקרבת בלי היסוס, והחזקת את ידיי...... אין בך פחד, אין בך חרטה..... אין בך בילבול, רק וודאות מוחלטת של אהבה...... טובל בך כמו באגם חמים של תשוקה...... משתגע בך כמו טבע שמנצח על מקהלה..... את עוטפת אותי מכל צדדי כמו כנפי מלאך..... בחיקך השינה ערבה, והכאב נשכח...... מסתכל עלייך ולא מאמין למראה ההוויה.... האם את באמת כאן? או שמתוקה היא ההזיה? מושיט את ידי ובך נוגע ברכות מלטפת..... עכשיו אני יודע, את כאן......ואת אוהבת...... תשארי איתי ואל תעזבי לעולם..... אין אחד אחר שידע להנות ממך כמוני........הספק מזמן נעלם....... מזמן נעלם הספק נלי, של מי יותר טוב?... מי יותר אוהב? חחח ביי הלכתי מן בו..

NELLY

New member
../images/Emo46.gif ויזזז

פאק יו שניכם יא רומנטיםםםם....הצלחתם לרגש אותי ינען לסלטה

mike00

New member
אני צריך תאילנדית חוזרת בתשובה עם חזה גדול

ומבטא סקסי בעברית.......יש משהו בסביבה??

NELLY

New member
חחחחח יפה לך

אגב דברתי עם ויז היום בפון חחחחחחחחחחחחחחחח היא אומרת שיש לי מבטא (השקרנית הזאת) אני מתההההההה פעם ראשונה אומרים לי דבר כזה!!!!!

NELLY

New member
אךךךךךךךך בא לי לצאת לרקודדדדדדדדדדד

ישי לוי - ריקוד רומנטי
לא מבין איך התאהבתי בך נערה חץ חד שלך פגע בי במטרה ומיד לך התמכרתי איך זה קרה את חיי הפכת משקט לסערה פזמון: את משגעת במבטך אני כל כך רוצה לדעת מה בליבך אז תרקדי איתי הלילה ריקוד רומנטי לאור ירח אותך לוקח..עד סוף העולם אני מביט בך ולרגע שוב מתאהב יש בך קטע שגורם לי להתלהב בך כל כך רוצה לגעת להתקרב לריקוד הזה יש קצב מתוך הלב פזמון: את משגעת במבטך אני כל כך רוצה לדעת מה בליבך אז תרקדי איתי הלילה ריקוד רומנטי לאור ירח אותך לוקח..עד סוף העולם את משגעת במבטך אני כל כך רוצה לדעת מה בליבך אז תרקדי איתי הלילה ריקוד רומנטי לאור ירח אותך לוקח את משגעת במבטך אני כל כך רוצה לדעת מה בליבך אז תרקדי איתי הלילה ריקוד רומנטי לאור ירח אותך לוקח..עד סוף העולם

mike00

New member
סחתיק על השירה באמצע הלילה....

את וויז יש לכן משהו עם שירי אהבה...לפחות את אוהבת גם את אינפקטד

NELLY

New member
אני רומנטית ואוהבת שירי אהבה

אבל כמה אפשר קוצי מוצי אני צריכה להתפרע גם קצת אז אני שומעת לאינפקטד וסקאזי...וגם ומטאליקה קטעי הסולו של הגיטרה חשמלית שם עושים לי צמרמרה בכול הגוף....

mike00

New member
אחלה מוסיקה את שומעת....

nothing else matters אחלה שיר שבעולם,אני מקווה שהביצוע טוב כי אין פה רמקולים,אז אני לא יכול לשמוע...

NELLY

New member
ואווווווו מגניבבבבבב הביצוע טוב מאוד

אתה לא תאמין....כשנפרדנו פעם ראשונה אני וחבר שלי הוא חזר אלי....הוא חזר אלי אחרי יומיים והפתיע אותי מתחת לבית בשיתוף פעולה עם חברה שלי שגרמה לי לרדת למטה והוא חיכה לי....אז הוא אמר לי '' nothing else matters את הכי חשובה לי בעולם'' הבעיה אחרי חצי שנה נפרדנו סופית....

junior gong

New member
לא טוב שחושבים שם שאתה זה אני :)

שם זה המחנה ריכוז של כל אלה " שמתים " עלי :) אם הם חושבים שאתה זה אני אז תוציא קלצ'ניקוב ותתחיל לירות בהם אחד אחד כבר מההתחלה, אל תיקח שבויים ואל תשאיר פצועים :)

junior gong

New member
הממממממ......

חבל לי עלייך פיפא, במבט ראשוני אתה נראה די תמים ולא מזיק, אבל תמיד ידעתי שאתה אוהב לחרחר ריבים ולהדליק אנשים, מין פרעוש קטן וחמוד שבא לכאן עוקץ, הולך לשם עוקץ ומשפשף ידיים באורגזמה עילאית כשאתה רואה שהצלחת להעליב, לצערך....כאן איתי אין לך סיכוי, לפני שאני מחליט להיעלב ממישהו, אני קודם כל בוחן את האישיות שלו, מי הוא ומה הוא.....וממך....אני לא נעלב
, פשוט לא שווה. ככה אתה מנסה לעשות יחסי ציבור לקומונה שלך שמתה מזמן? על חשבוני? חחחחחחחח יאללה עיש, ושם זה מחנה הריכוז, לא אצלך בקומונה, בקומונה שלך מה שהיה שם זה נסיון לא כל כך מוצלח לנהל קומונה. תן גז מותק.

למעלה