בוקר טוב

בוקר אור!../images/Emo42.gif

מתארגנת ללכת לתרום דם ואז לעבודה עד הלילה!!!
מקווה שיתנו לי לתרום כי רק עוד 10 ימים יעברו 3 חודשים מהפעם האחרונה שתרמתי .. זייהו .. אה והיום לפני 6 שנים השתחררתי מהצבא
יום נפלאאאאאאאאאאאאא

Mr K i n g

New member
לא נורא

הם דוקרים גם את האצבע הנבלות, וזה יותר כואב מכל התרומה עצמה

לי לו ש

New member
בוקרררררר טובבבבבב../images/Emo124.gif.. ../images/Emo88.gif../images/Emo133.gif

אם הפלא לא היה דופק לי צפצוף עצבני לאוזן הינו מאחרים היום לעבודה.. יום טוב לכווווווווווווולם

זיגזג

New member
בוקר טוב... ואיזה ערב שהיה לי אתמול! ../images/Emo67.gif

זה הולך להיות ארוך, אני יודע.. מסוג ההודעות שאני לא הייתי קורא ומבקש תקציר!
אחד מבעלי המסעדות היותר נחשבות במרכז (אם לא הנחשבת ביותר!) קנה אצלי אתמול רכב.... ומאחר ובעל המאה הוא בעל הדיעה, הוא גם קיבל הנחה של כמה אלפי שקלים ממנכ"ל החברה שאוכל אצלו... וגם הוחלט טלפונית איתו שאני אגיע אליו אחרי העבודה כדי לקחת ממנו צ'קים, במקום שכנהוג הוא יגיע אליי לשלם. מאחר והחברה הייתה אמורה להחליף איזה חולצה בקניון, קבעתי איתה שאני אאסוף אותה מהבית אחרי העבודה, נקפוץ "לרגע" למסעדה לקחת צ'קים ומשם ניסע לקניון להחליף את החולצה. הגענו למסעדה, בעל המסעדה רשם לי צ'קים.. ואז אומר לי "שבו, תאכלו משהו אם אתם כבר כאן"... קצת הרגשתי לא נעים לשבת בין כמה כדורגלנים, כדורסלנים, ואביב גפן שהיה בידיוק לידי... אבל מאחר והיינו ממילא מתים מרעב אמרתי לה "יאללה, נפרגן לעצמנו ארוחת ערב כמו שצריך היום!". איך שהתיישבנו, בא בעל המסעדה עם מלצר ואומר לו "שים להם חומוס, טחינה, סלטים, חמוצים, מג'דרה, צ'יפס, כדורי פלאפל, שתיה.. ותראה איזה בשר הם רוצים...."... אני לא קמצן מטבעי, בחיי... וכשאנחנו יושבים במסעדה אני באמת מפרגן.. אבל המסעדה הזו כל כך יקרה, שציפיתי להוצאה של כמה מאות שקלים, וזה בלי שאני אבקש אפילו את כל מה שהוא אמר... ישבנו שם איזה שעה וחצי ואנחנו רק אוכלים ואוכלים ואוכלים (ושומעים לידנו את הקול המעצבן של אביב גפן משוחח עם אישתו).... ואחרי שסיימנו לאכול, לשתות ולשבוע... ביקשתי חשבון מהמלצר... המלצר, במקום חשבון, הביא לנו 2 כוסות תה עם נענע לקינוח... זה כבר היה מצחיק כי לא התחשק לנו אפילו שתיה חמה, אבל שיהיה.. שתינו, ושוב ביקשנו חשבון והסברנו שאנחנו חייבים ללכת לפני שנסגר הקניון... ואז בא בעל המסעדה ואמר "אין בעיה... לכו"! מה לכו???? צריך לשלם!!! "סודר", אומר לי בעלה המסעדה.. "לכו"! מה אני אגיד לכם.. הרגשתי אתמול סלבריטי לערב אחד... בחיים לא הרגשתי שעושים לי ככה כבוד
קמנו, אמרתי תודה רבה איזה 20 פעם לבעל המסעדה.. השארתי למלצר טיפ נכבד מאוד, ויצאנו משם שבעים ושמחים.. מאוד שמחים על החיסכון!
עד כאן!

לי לו ש

New member
../images/Emo6.gif זיגגג חבל על האורך../images/Emo111.gif

מהתחלה היה ברור שהארוחה תהיה על חשבון הבית
יאמיייי אני רעבה עכשיו

זיגזג

New member
גם לי היה חצי ברור....

אבל מאחר והוא לא אמר בהתחלה "שבו תאכלו.. עליי", אז לא יכולתי להיות סגור על זה. בקשת החשבון הייתה כדי לבדוק.. או שאני אקבל חשבון, או שאני אקום בלי לשלם

לי לו ש

New member
איפה אמרתי שלא היית צריך לבקש חשבון../images/Emo35.gif

הזכרת לי שהשבוע קניתי קפה באיזה דוכן בקריון ועד שהגעתי לשולחנות הכוס נפלה לי
חזרתי לקנות 1 חדש והמוכרת לא לקחה כסף למרות שהתעקשי!!! ואללה הרגשתי לא נעים.. וגם הופתעתי <בד"כ אישה לא נחמדה לאישה
>

ווואוייי מסכן. באמת סיוט לשמוע את אביב גפן...

וזיגי, לא ראית איזה צלמי פאפרצי באיזור ??? מי יודע אולי נראה את הפרופיל שלך ב"פנאי פלוס" /"רייטינג" ...
פייר ???. מגיע לך כזה פינוק

למעלה