בוקר טוב

../images/Emo46.gif

אני בדרך אלייך עם כל הדיסקים שלו, אני הולכת לכבול אותך באזיקים שלך ולהשמיע לך את כל הדיסקים אחד אחרי השני, כולל את הישנים! ואחרי זה תצטרכי להתמודד עם אוריין שתתחנן שתקני לה את הדיסקים האלו (אולי חוץ מ"עכשיו מעונן")

בובה, ממתי את מרוקאית ??? ../images/Emo6.gif

אבל רק בשביל הפרוטוקול, אני רוצה לספר לך שיש לי גם דיסקים שלו.. כן, כן, את עכשיו מעונן וכל השאר ... הוא מלחין בחסד עליון , אבל זמר ???????? הוא עורב עם עודף בטחון עצמי

מרוקאית? אני?

אולי רק כשמדברים לא יפה על אביב. ומתי כבר תפנימי - הוא עטלף ולא עורב! ועצם זה שהוא מצליח כל כך עם הקול הלא אטרקטיבי שלו אומר עד כמה הוא יוצר ומלחין גדול (אגב, השירים שלו מאבדים מהמשמעות כשמישהו אחר שר אותם, תחשבי על זה)

Natalila

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

אביב הוא מלך
ולא משנה איזה קול יש לו...

סחתיין..

אבל זה היה ברור לא ? שהוא לא יסכים שתשלמו.. אבל אני כמוך, הייתי מבקשת לשלם על הארוחה.. יפה יפה לכם, העיקר שנהניתם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרוע
ושמחה שנהניתם..

free soul

New member
יש תקציר?../images/Emo3.gif

סתם, שיהיה לכם לבריאות ושמחה שנהנתם
השארתם לנו קינוח?

Stop ../images/Emo88.gif

אביב גפן היה לידך ולא טרחת לשלוח sms לידידתך האהובה? דילן גם היה שם? ואל תגיד שבכלל לא חשבת עלי באותו רגע, קשה לי מאוד מאוד להאמין ששמעת את הקול (המעצבן) של אביב ולא נזכרת בי

למעלה