בוקר טוב

ammy

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכן היום ?איך אתן מרגישות ? שיהיה לכן יום נפלא !

etilly

New member
מי מצטרפת לקפה??../images/Emo96.gif

בוקר טוב לכולכן, בנות! יש למישהי משהו מעניין לספר כדי להתחיל את היום?

ashlaya

New member
בוקר...

טוב לכן בנות... אצלי הוא כבר לא טוב... אוף נמאס לי ממקום העבודה הזה...דואגים יום יום לגרום לי לרצות לברוח מכאן... אוף מסתבר שבוסית מפרגנת להריון זה לא בהכרח חברים לעבודה מפרגנים....

etilly

New member
תשתפי אותנו...

מה קורה לך בעבודה?? למה את מתכוונת "חוסר פרגון"? אנחנו כאן!!!

ashlaya

New member
אוי סיפור קצת..

ארוך.... כמו שסיפרתי בעבר אחרי חודש וחצי עבודה כאן נכנסתי להריון...ובאותו הזמן גם קיבלתי קידום בחברה... שכבר גרם לחוסרפירגון מכל הותיקים בחברה בשבועיים האחרונים התחילו לשים לב שאני בהריון... אז קודם כל רצו לספר למנכלית - כי חשבו שהיא תפטר אותי מה שלא הצליח להם כי לה סיפרתי כבר מזמן.... אז פשוט דואגים שאסבול כאן אם זה לפתוח לי חלון מול הפנים או לשים מוסיקה ברדיו בווליום בזמן שאני בשיחת טלפון זה בקיצור.... לא קל לי כאן...מחכה כבר לצאת לחופשת לידה...רק שבנתיים זה רחוק...

etilly

New member
או קיי...

ה"חברים" שלך יודעים שאין סיכוי שיפטרו אותך? שאם קודמת, זה אומר שאת שווה? תבלטי את הבטן, ותוכלי דברים מאוד טעימים ומשמינים מולם...הם מתים מקנאה!!! סתאאאאאאאאאם... חמודה, אל תשימי לב לאחרים, ותהני מהתקופה הכי יפה בחיינו!

צופיה**

New member
ashlaya

כל מה שנותר לי לאחל לך זה שתתגברי על כל המיכשולים..... גם ככה קשה בהריון - ועוד בהריון ראשון , ועוד לסבול אנשים כאלו???? אז שיהיה לך בהצלחה בהתמודדות איתם ואולי תנסי להראות להם שהם לא מזיזים לך ולא גורמים לך להתעצבן ( אפילו אם כן , תראי כלפי חוץ שלא) ואז אולי הם יפסיקו עם השטויות שלהם או לפחות יפחיתו..... אל תתני להם להרוס לך תקופה יפה - גם הריון וגם קידום - נדיר....

ammy

New member
אני מבינה אותך

מתי סיפרת למנכלית ?אני לא יודעת מה לעשות אצלינו כל הזמן מפטרים ,אם הם ידעו שאני בהריון אז אפילו לא יחשבו לפטר אותי , אבל אני ממש בהתחלה . מה לעשות ?כמה זמן לחכות ?זה מאוד מלחיץ.

ashlaya

New member
בנות

קודם כל תודה לכולכן על החיזוקים וברור שאני לא מעיזה להראות כאן משהו למישהו ...אבל בגלל זה זה קשה מבפנים... ואמי...אני לא כזאת מומחית אבל לדעתי...אם יש לך את הותק מעל חצי שנה אז למה לא להגיד כבר למעסיק ואז להיות מוגנת מפני פיטורין???? האמת שאני אמרתי כבר בתחילת שלישי וזאת כי אחרי הקידום - כל מה שהתחלתי לסבול כאןחשבתי דווקא שיפטרו אותי.... אבל טעיתי קיבלתי אהדה חמה מהמנכלית שטענה שהיא הרגישה כבר לבד שאני בהריון ואיחלה לי להנות מהתקופה הזאת אז מחזיקה לך אצבעות ומזל עם הבוסים שלך...

ammy

New member
הבעיה היא שאני ממש בהתחלה

יש לי עוד שבועיים לאולטרה-סאונד הראשון .ואני עוד לא סיפרתי אפילו למשפחה. חוץ מזה אני עובדת פה כבר 3 שנים , אבל כרגע אני נמצאת בתפקיד שהוא לא כל-כך מוגדר ולכן זה עוד יותר מלחיץ.

צופיה**

New member
המלצה שלי....

תחכי , אין לך למה למהר. קודם תראי שהכל בסדר באולטרה סאונד הראשון. שלב שני תספרי למשפחה - מצומצמת/מורחבת- מה שתבחרי. ורק אח"כ בעבודה. כמו שאמרתי יש לך זמן עד חודש חמישי לפי החוק ואת רק בתחילת ההריון אז יש לך זמן אבל תספרי בעבודה לפני שיראו לבד..... תחושות יכולות להיות להם אבל נראה לי שעדיף לספר לפני שיראו לבד - לא נעים. בהצלחה בהריון.

צופיה**

New member
הודעה בעבודה

אני מתכוונת לספר לבוסית שלי בשבוע הבא. אני אהיה בשבוע 19 שזה ממש סמוך למועד שחייבים לספר. חובה לספר עד חודש חמישי. אני לא ניפגשת עם הבוסית שלי ביום יום כך שאפילו שרואים קצת - לא הרגשתי צורך לספר לה.

J-סיקה

New member
אמי כמו שאמרו כאן וזה מופיע

במאמרים של הפורום את מחוייבת להודיע לממונים שלך עד חודש חמישי שאת בהריון לא יכולים לפטר אותך בגלל שאת בהריון אבל יכולים לומר לך את זה אחרי שתחזרי מחופשת לידה שמגיעה לך

ashlaya

New member
גם אחרי חופשת לידה...

אי אפשר ישר לפטר יד לדעתי בערך 45 יום לאחר החופשה שעדיין אסור לפטר מישהי שחזרה מחופשת לידה בכל מקרה זה נותן מרווח של שנה מתחילת ההריון אז למה לדאוג מה יהיה אז??? ואגב...צופיה בעבודה אנשים מסביב לא רואים שאת בהריון???

*שיר

New member
בתור מעסיקה של נשים בהריון אני

רוצה לומר כמה דברים: א. אני חושבת שזה לא הוגן להודיע למעביד רק בחודש חמישי. צריך להתכונן לעניין, למצוא מחליף הולם ולדאוג לתקופת חפיפה מתאימה. אם מחכים לרגע האחרון זה מאוד מלחיץ ונותן תחושה לא נעימה. אם אתן רוצות פרגון ועזרה מהמעביד, אני אישית ממליצה לספר על זה מהחודש השלישי. זה נותן למעביד תחושה שאתן הוגנות. ב. אתן זכאיות לצאת ל-40 שעות של בדיקות במהלך חודשי ההריון. אם אתן מחכות עד חודש חמישי, אתן בעצם לא מנצלות את הזכות הזו במלואה. ג. פיטורין - מותר לפטר לאחר חזרה מחופשת לידה, אלא שיש לשלם 45 יום הודעה מוקדמת. כלומר, המעסיק לא חייב להחזיר אתכן לעבודה, אבל חייב לשלם לכן משכורת של 45 יום הודעה מוקדמת.

*שיר

New member
../images/Emo42.gif אוי, אשליה, ממש עצוב לי לשמוע

את זה
זה נורא לא נחמד כשאנשים שעובדים איתך מקנאים בך ולא מפרגנים. קבלי
ותחזיקי מעמד

למעלה