בוקר טוב

ashlaya

New member
תודה -ושאלה....

לגבי השעות שמותר להחסיר עקב הריון וכו´ האם צריך שהאישור יההי מרופא הנשים בלבד? או שאפשרי להביא אישורעבור ההריון אבל מרוםא המשפחה???? הרופאת נשים שלי בכל ביקור נותנת לי בדיקות לעשות במהלך החודש... כך שזה בלתי אפשרי לקחת אישור לחוסר בעבודה מראש....

*שיר

New member
החוק אומר שצריך שמותר לצאת

לבדיקות בתנאי שהודעת עליהן למעביד מראש ושהבאת אישור רופא. אני לא חושבת שזה משנה איזה רופא (אנחנו לא בודקים בכל אופן). את יכולה למצוא הרבה מידע באתר של שי"ל דרך אגב, אם תקראו בעיון תראו שכתוב שעפ"י החוק על האשה להודיע למעביד עד 10 ימים מהיום שהיא יודעת שהיא בהריון...

ענתש

New member
הודעה על הריון...

בזמנו התקשרתי לשאול במשרד העבודה: 1. את חייבת להודיע 10 ימים מהרגע שגילית שאת בהריון אך ורק אם את עובדת עם חומרים מסוכנים. אם לא הודעת - האחריות עליך. 2. באופן נורמאלי - את צריכה להודיע עד חודש חמישי. 3. אם תחפשו באתר של שי"ל - יש תקדימים משפטיים לזה שגם אם לא הודעתן אסור לפטר אתכן, יש נשים שזכו כך בתביעות פיצויים מול מקום העבודה לאחר שפוטרו למרות שהיו בהריון, ובלי שהודיעו שהן בהריון. זה כמובן לא מופיע בחוק, אבל תקדים זה תקדים... ואשליה - לא נורא - תעשי טבלת ייאוש. אני אישית גם במצב של ייאוש טוטאלי מהעבודה וחוסר חשק לבוא לפה בבוקר אבל עשיתי חשבון שיש לי עוד 48 ימים (נטו, לצערי) לעבוד. גורם לי להרגיש יותר טוב...

shoshi1

New member
אשליה,

תהיי אצילית ופשוט תתעלמי מהאנשים הרעים הללו. בעצם , הם יכולים לקנא בך , את יוצאת לך עוד מעט לחופשה עם יצור קטן שגודל לך בבטן והם ימשיכו לעבוד כרגיל ולנסות להתקדם באיטיות לצמרת. תצפצפי על כולם. בכלל, מה את עושה פה? לא נסעת לתאילנד?

ashlaya

New member
שושי

תודה על החזוקי.... אגב קצת התבלבלת שיר טסה לתאילנד אני רק יעצתי לה...מהניסיון שלי...עשינו שם ירח דבש.... ובעבודה..זה המחיר גם כנראה לעבוד רק עם נשים... וסילחו לי כאן בנות אהובות

shoshi1

New member
רגע אחד

את לא ביקשת יעוץ לגבי טיסה לתאילנד ב- 300 דולר?

shy-angel

New member
בוקר טוב לכולכן !

בוקר טוב זריז לפני שאני רצה לדיון ... אני מקווה לקרוא הכל אח"כ. שיהיה לכולכן יום נפלא !

למעלה